barbucha
(Honzejk)
continuity Parírovat francouzskou holí!! ![]()
barbucha
(Honzejk)
continuity Parírovat francouzskou holí!! ![]()
Moc me dneska rozesmalo PF od robotu z Boston Dynamics ![]()
https://www.facebook.com/2015565948535593/posts/3749086938516810/?sfnsn=mo
Toho zlutyho chci ![]()
Lama_z_Lana to je boží!![]()
Lama_z_Lana to je výborné!
Jako tancujou lip jak ja![]()
Lama_z_Lana paráda ![]()
Lama_z_Lana toho žlutýho chci taky![]()
skvělý!
Lama_z_Lana to je perfektní... a to žluté je úplně nejvíc ![]()
Lama_z_Lana kdyz prijel zlutak, zacala jsem se smat nahlas, je bozi!
Snad 5 let me nikdo nepozval nikam na Silvestra a to mozna kecam, mozna I vic. A co myslite letos?:-D Letos pozvani mam, tak dobry no!
Lama_z_Lana boží ![]()
Akorát mě trochu zamrazilo, zrovna včera jsem viděla díl Black Mirror, kde podobná potvora jako to žluté lovila lidi.
Lama_z_Lana Spot i Atlas už jsou zalistovaní na Alze, můžeš pomalu začít šetřit! Nebo teda spíš rychle... a intenzivně... :))
Karoleena jo! A pak spolu se Spotikem budem zit vesele pod mostem ![]()
Lama_z_Lana Karoleena v showroomu alzy v Holešovicích maj toho 'pejska' i v provozu :)
Klara jojo, uz planujem s kamaradem sofistikovanou loupez ![]()
![]()
Lama_z_Lana utekaj predo mnou, kým môžeš!!!
Sú super, tak som to okamžite preposlala ako PFko a až po odoslaní som si všimla, že to ide s podnadpisom "Do you love me?"
![]()
Tak pro ty, čo nemají rádi Silvestra.

Lama_z_Lana jsou úžasní! žlutej nejvíc super, ale teda zírám, jak ti 2 "humaoidní" mají úplně přirozený pohyby
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.