Jak dlouho asi trva rozetrit horky rucnik?
"pro optimalizaci průniku kosmetických nití na obličej je vhodné dilatovat páru napařováním nebo rozetřením horkého ručníku na obličej"
Jak dlouho asi trva rozetrit horky rucnik?
"pro optimalizaci průniku kosmetických nití na obličej je vhodné dilatovat páru napařováním nebo rozetřením horkého ručníku na obličej"
Kokoska Au. Nebudeš to na sobě doufám zkoušet?
Kokoska tak opatrně. Ne, že ty nitě proniknou jen částečně a pak budeš chodit jak Frankensteinova družka. ![]()
Vzala jsem si z prace na vyprani obleceni. Cestou jsem stavila v obchode. Dam prat veci a z pracky jde divnej zvuk. S hadrama jsem dala vyprat jablka ![]()
![]()
Sweet Potato Tabea bez obav, mne neslo ani trit ebonitovou tyc liscim ohonem, roztirat horky rucnik rozhodne nehodlam!
Lama_z_Lana 2 in 1, prani a zavarovani? ![]()
:-D:-D Hodně dobrý, hlavně když z toho nebyla nějaká porucha pak! Já jsem takhle vypadala použitou plinu, to oblečení jsem musela pak dát machát snad na 4 cykly a ještě to pořádně vyklepavat, vyčistit odtok pračky.....savá byla jako blázen!
Kokoska No ale jednou jela taková móda šetření a doporučovalo se něco vařit v myčce na nádobí, já mám nějak pocit, že lasagne, ale to musí být blbost:-D:-D
Karja jo, jednu dobu se v myčce zavarovalo.
Karja plena je blbá. U nás se pořád perou nějaké kameny a to pokaždé prohlížím kapsy, ale jednou jsem vyprala chůvičku![]()
Lama_z_Lana ona i petikoruna dokaze udelat pekny ramus. Prat spinave penize v drobnych asi neni ta spravna cesta.
Lama_z_LanaO Parfemace "zelené jablko"? ![]()
Isca no...nevim jestli za to muzou ty jabkla, ale dneska mi pri vyuce u tech vypranejch gati rupla guma, takze jsem tu malem chodila s holym zadkem ![]()
![]()
Lama_z_Lana Jablko hříchu koukám pracuje inovativním způsobem![]()
Vzala jsem si z prace na vyprani obleceni. Cestou jsem stavila v obchode. Dam prat veci a z pracky jde divnej zvuk. S hadrama jsem dala vyprat jablka
jezis![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.