A stávky!
Čo vás dnes rozosmialo?
Včera mi zeť poslal fotky z opery, kam vzal i zřítelnici... všimla jsem si, že oba držej sklenice s nějakýma bublinkama, pročež jsem se významně dotázala, co obsahuje ta sklenka zřítelnice.
Odpověď dorazila vzápětí.
Don't worry, it was proper champagne, not some socka-prosecco!
barbucha Haha, pořádný, kvalitní champagne, žádnej šunt.
barbucha
zeť je super
No, je. Strašnej zloduch, úplně moje krevní skupina ![]()
Zkrátka jen to nejlepší je pro zřítelnici dost dobrý. Má pravdu, předsedo![]()
Kamarádka má v knihovničce zajímavou biografii.

Pobavila reklama Genzer se Suchankem. Je to blbý až vtipný.
Kluk u poladny v COS :)
"tak dneska je to 1.350,-"
Jako kdybych tam chodila kazdy den pro rohliky :)))
Mini
beztak chodíš..!
Pavlena kdyz jsem na to vesele reagovala, rekl, ze si me pamatuje od minule :) ale to muselo byt uz predminule, protoze minule jsem platila nahore u slecny :)
a jinej zas (ale s tim si povidame pokazde), ze me videl a poznal na ig (kde nejsem) !?! A mel pravdu, byla jsem to ja
Všechno se provalí - tak příště radši pro ty rohlíky![]()
Kan to je moc hezký
![]()

Pinot Noir jezis to je rozkosny
Pinot Noir to je boží
Byla jsem nakupovat v Globusu a měla sebou jen kartu. Žádný košík nebyl volný, obešla jsem asi tři místa s košíky. Tak jsem šla na informace, zda by mi nedali nebo půjčili žeton. Dvě nerudné báby mi sdělily, že nic takového nevedou a že mám mít minci. Šla jsem k bankomatu, tam vybrala nejměnší možnou bankovku a šla zase za bábama, ať mi aspoň promění. Slušně jim říkám , že jsem teda nečekala, že by neměli žetony pro někoho, kdo nemá hotovost. A dověděla jsem se, že Globus je chudá firma a na žetony nemají WTF?! Ale tak jdu k prvnímu místu s košíky, kde jsem už předtím byla a tam stojí hned první košík a v otvoru pro mince byl žeton! Asi vesmír nebo co se ze mě vystřelil ![]()
Pinot Noir To je výzva! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)