Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:01

notna Po komunikaci s nerudnejma prodavačkama bych se otočila na patě a čau.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 30. března 2023 17:09

Kan Jsem v globusu spokojená, nakupuju tam leta. Můry na info by mohly mít lepší jednání, ale já se fakt smála nahlas, když jsem tam uviděla ten žeton. Jsem to tam nechala jinými nešťastníkovi.

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 30. března 2023 18:46

notna ze prej do takovych tech "zdirek" (ne suplicku) pasuje hlava bezneho klice.. No nezkousela jsem, ale drzim to v hlave pro podobnou situaci...

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 30. března 2023 18:51

Pavlena vzhledem k tomu, kolik peněz už mi ty vozíky sežraly, bych tam klíč asi nezkoušela strkat.

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 30. března 2023 18:58

Kokoska faakt sezraly..? Tak ony jako cely ty zoubky trci ven.. Bych se s vozikem dost prala...

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:32

Pavlena no mela bych strach, aby se to tam nejak nezaseklo.

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:32

Ne, že by přímo pobavilo, nechtěla bych tohle mít na mi ním stolku, ale 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:38

Kokoska to už mi přijde lepší nosit na klíčích přívěsek s tou mincí. Jinak teď žeton mají i u nás v deBille a to je úplně nejvíc strašný obchod v Praze. 

Někdy vám vyfotím regály. Příhodnější název by byl u vyjedeneho krámu. V neděli jsem tam byla 3x(!), aby děti měli k snídani jogurt.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:42

Pavlena Tak to neznám. Díky, možná se to bude hodit. Často máme nějaké drobné v autě, ale tentokrát jsme před pár dny všechny nasypali bezdomovci zrovna na tom parkovišti. Kdybych nemusela nakoupit na oslavu na druhý den, tak se na to vyprdnu, jedu domů a uvařím si těstoviny

Driv v globusu stacilo do toho otvoru strčit klíč od auta. Ale už nějaký čas mají nové košíky, tam to nefunguje. A taky klíč k zapalování už asi má málokdo.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:43

continuity ja byla v Bille nejak zacatkem tydne a dobry, mela jsem nejaky kupony na 20% slevu na vybrany nezlevneny veci, koupila jsem dtem jahody. A meli dost akci na tu kartu, nejak strasny mi to neprislo. Ale vzdycky musim davat pozor, aby "zelovoc" nebyl zkazenej a na ostatnim pricetny datum spotreby, v tom jsou fakt desny. Chodim tam spis prilezitostne, nasi ji maji pred domem.

Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 30. března 2023 19:53

Naše vesnicka městská část má jeden obchod zvaný Hruška, takový potomek Jednoty. A tam sedí na kase prodavačka, starší nerudna paní, nepozdravi ani na přímý pozdrav, kolikrát jsem měla chuť zabucet buuuu. A vedle ve dveřích sídlí místní ovozel, tak jsem posledně koupila jednu vaničku salátů a 4 banány, s tímhle jsem vlezla do Hrušky a paní mě viděla, stoprocentně, i s tímhle obřím nákupem. Vzala jsem tedy jeden bochnik chleba, u kasy zase dobrý den, nic. Tak to namarkovala, já si mezitím chystala v mobilu platbu, a paní nic, pak teda začala prskat jestli ten salát s bananama minim ukrást, no hleděla jsem jak puk. Tak říkám ale vy tohle ani v sortimentu nemáte, notabene že jsem došla akorát k pecivu a ovozel mají na opačné straně obchodu, a ona na mě ať na ni nejsem drzá...  Včera jsem byla poprvé v pokušení si vyžádat knihu přání a stížností. 

Offline 1010
181 příspěvků moje polička 30. března 2023 20:27

Já používám euro, to mám v peněžence většinou pořád Jinak jsem taky obvykle dost bez drobných 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. března 2023 20:37

Kokoska ty slevy mají, ale musíš to vychytat. Některé věci jsou na začátku a pak je už do konce týdne nedoplni. 

V neděli v poledne, neměli jedinej rohlík, zadnej že tří druhů bílých jogurtu, které kupuji, vybec žádné čerstvé mleko a tak. Pritom k večeru to doplnili, takže to není, žeby neměli nic ve skladu. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. března 2023 20:51

Kokoska Máme doma kila starých klíčů, které jednou někdo určitě probere...

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 30. března 2023 20:54

continuity Hele, u nás pravidelně v Bille mají třeba v neděli kolikrát fakt jetou zeleninu, ale fakt jetou, s ohledem na ty dnešní ceny je to absolutní výsměch. A v pondělí tam zeleninu koupíš nejdřív tak po 10 hodině ráno 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. března 2023 21:00

Karja jo, tak ovozel nechci ani komentovat. Hnilé je to klidně i ve středu. Naštěstí občas je u nás stánek se zeleninou, nemají toho moc druhů a chodí dost nepravidelne, tak je to takové problematické řešení.  

Já jsem třeba jednou myslela, že mají některé věci výpadek nebo se úplně přestaly vyrábět. A pak jsem zjistila, že v Globusu jsou toho plné regaly. Hlavně že mají třicet druhů čokolády Milka. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 30. března 2023 21:19

continuity Přitom ovoce a zelenina se snad do těchto obchodů zaváží denně, nechápu, co tam dělají. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. března 2023 23:31

Offline letfenixa
10243 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:01

Už som prišla o toľko zetonov,  že mám v peňaženke 10 forintov a 5 Kč, tie len tak neminiem. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 31. března 2023 11:09

letfenixa já som nosila euro. Lenže s Covidom som prestala nosiť peňaženku a čo teraz?