Sweet Potato ups![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Samba spolubydlící z koleje se stal prezidentem Černé Hory. On to prý říkal už v těch 22 jakou má ambici a sambo o tom prý vůbec nepochyboval, že se to nestane.
Karja hustý! Zůstali v kontaktu?
Chlapi, a co budete dělat po škole?
No ze začátku budu dělat u XY, už jsem tam byl na praxi, a do pěti let bych chtěl dělat sám na sebe.
Já se chci specializovat na ABC, takže asi státní správa nebo nezisk.
Já ještě úplně nevím, zatím mám v plánu tři měsíce cestovat po Asii.
Já budu prezident Černé Hory!
Karja kdy jedete na inauguraci?
Tabea Práve jen pár let, ještě chvíli po škole nás zval do Černé Hory, ale pak to nějak utichlo. Sambo navíc tak před 3-4 lety vlastně zmizel ze sociálních sítí, takže pak už nevěděl nic o nikom, koho nepotkaval, neměl společně známé. On mi o něm hodně vyprávěl dřív. Samozřejmě jsem ho dnes vyzpovídala detailneji, jaké měl takový prezident koníčky a co ženský, dřív jsem to poslouchala jedním uchem.
dzizisketa Hele sambo jim říkal, že si chce koupit byt v Jihlavě, myslím, že z něj byli mrtví:-D
Kokoska Neboj, dnes jsem si přečetla článek, že hrozí jeho vazby na Rusko, určitě by přes nás pral ruský prachy, my jsme ty typy bílých koní!
Tak já čekala, že v nákupním vlákně budeme shánět tipy na inaugurační róbu, boty, kabelku, doplňky....a ono houby![]()
Karja no skoda, velka skoda!
jerry Jojo, promarněná příležitost!
jerry jako kolektivni inaugurace? No, ale vylet do ČH by nebyl marnej, krasne hory, more...
moora Jj p..srali jsme to! Už před lety to mohlo být fajn, natož teď do paláce. Ani sambo nemá žádné pikantní historky, co by prodal do medií, párty jak s princem Harrym to prej zdaleka nebyly.
Prisiel mi kod na zlavu z eshopu a ked sa chcem v eshope prihlasit, tak.mi píše, že nepozná môj mail ... ten, na ktorý mi prišiel ten kód ![]()
Včera večer byl sambo pomoct kamarádovi stěhovat sedačku. Tedy v 7 šli na pivo, v 10 protlačili kus sedačky na chodbu bytu, zjistili že kvůli úzkým dveřím se do obýváku nevejde, druhá část zůstala na chodbě před bytem. Šli tedy opět na pivo a sambo přišel domů v 0.30 hodim dnes. A protože je zvyklý chodit spát mezi 9 a 10 večer, měl spánkový deficit a v poledne jel "za práci" se domů na 2 hodiny vyspat ![]()
Tady vidíš, že stěhovat sedačku je dřina![]()
JankaM tak to se může stát... ![]()
JankaM Miluju mužská přátelství!
(není to ironie, myslím to vážně!)
Garfie taky tak. Mám to štěstí, že se kamarádím s chlapama, co se znají už z jeslí (50 let cca). Jsou skvělí a drží při sobě v bejkárnách i důležitých věcech.
Vykouklo na me na FB. No nekup to.

ziginka Jako...mně se to vlastně líbí...kdyby mi bylo náct... ale to bych na to zas neměla, tak bych to zkoušela vyrobit z dostupného materiálu a zničila několik svetrů, v konečné sumě překračující tuto! ![]()
ziginka neter by byla nadsena a to je ji 8 !
Mame vsichni stesti ze to nevidi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)