Garfie A není tvůj syn ještě na ženění mladej? ;o)
Čo vás dnes rozosmialo?
Mého syna bych do takového obleku ve 12 letech nedostala. Se obávám.
Tak Betty ditě mi teď omlatilo o hlavu kytickovane Tomsky. Mě byly úzké a ona má takovou uzounkou nožičku. Poslala mě s tím do háje aniž by pořádně otevřela krabici.
continuity od určitého věku dítěte se musí oblečení konzultovat předem . Jinak vyhozené prachy.
continuity nevzala by to na milost v nejakem trochu hippie stylu? Dziny, celenku do vlasu, neco takovyho?
Tak Betty ja si ji kupovala pro sebe. Ale když už byly doma, tak jsem se zeptala jestli je nechce - mimo limit bot, které bych jinak koupila. No ani zadarmo ne. ![]()
Garfie a v ktorej domácnosti sa teraz puberťák premeriava, akú má veľkosť
....lebo chce väčší,aby sa v ňom o štyri roky zmestil na stužkovú![]()
Garfie 100% ![]()
a chceme foto!
Garfie no to ma nevesta pravdu ![]()
Ranní opravování slohovek. ![]()
(s dovolením výstřižek jako důkaz).

Luna Auuu ![]()
Ale taky mi to tak přijde!
continuity Nejsi v tom sama. Já taky nemám ráda víno. Mně z něj bývá hrozně špatně od žaludku.
DruI já víno taky moc nepiju, můj oblíbený alkohol to není.
Dcera mi dala k svátku matek pomalovanou skleničku a v ní vyrobenou kytičku. A já na první (i druhý) pohled viděla skleničku na koktejl s brčkem a paraplíčkem. Trochu jsem se uklidnila, když jsem fotku ukázala kamarádce a ta viděla totéž. ![]()

Tabea synkův školkový dotazník ke Dni matek tentokrát žádné víno nezmiňuje, ovšem o některých pasážích si budeme muset doma promluvit. ![]()

Pinot Noir proc? 32 je peknej vek![]()
711990
vtipný je to skoro celý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)