Takže dobrý den, se k vám tedy přidávám, neboť na původním fóru je dost mrtvo xD
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Tak vítejte, respektive vítej :-).
Takže dobrý den, se k vám tedy přidávám, neboť na původním fóru je dost mrtvo xD
To tu zaplevelíme GoT až přijde čas :D
Děkuji, za GoT (či jiné fantasy) budu ráda, neboť pokémony už jsem smazala xD
Bohužel neznám :( Já momentálně sleduju akorát Greys Anatomy a Agents of Shield a pak to GoT, na přidání dalšího seriálu nějak nemám kapacitu :) Ale tak napíšu si to na seznam až budu nemocná :D
Jo jo, druhou sérii Narcos už mám úspěšně za sebou, ani nevím, jestli byla lepší nebo horší než ta první, dost mě bavily obě. Teď průběžně sleduju akorát nové série Red Dwarf a South Parku, pořád se chystám na Stranger Things a plánuju načnout i Westworld.
Právě jsem začala druhou sérii a přijde mi to jako dobrý seriál. Ale mě obecně tydle typy seriálu baví.
Teď krom toho sleduju jen RD od začátku při cestách vlakem (navedla mě diskuze na webu, jehož jméno nesmíme vyslovit). Před Narcos jsem zkoukla Fargo (ten mi přišel boží, ale bohužel po víkendu už jsem neměla na co koukat
) a Mr. Robot.
Tak do další série GoT máš chvilku čas, tak je třeba vidět něco nového ![]()
Jak nové jsou nové série Red Dwarf? Teď mám pocit, že mi něco důležitého uniklo ;)
Aaa, právě jsi mi připomněla, že už je pátek a bude další díl třinácté série :D Po těch posledních, kdy jsem na GA koukala fakt z povinnosti se to vyvíjí docela pěkně.
PGO mi nějak blbne, včera jsem dala líhnout vejce, jedno 2km, druhé 10km. Dojdu domů, vejce nevylíhnutá, aplikace vypnutá. Ráno při cestě k doktorce byla vejce fuč a místo nich dvě Ponyty...
Podle me jsou super :) Akorat Lister pribral
Jsem slepa nebo tu neni Dammy? Automaticky jsem predpokladala, ze tu je :(
Jo sorry, ty jsi se neptala jake jsou, ale zda existuji :) uz jsou venku 4 dily z jedenactky
No jo, máš pravdu, není, pokud se nejmenuje nějak jinak.
Díky za odpovědi - obě :) Vůbec jsem nezaregistrovala, že se točí další série. Je fajn mít se zase na co těšit.
Mě se třeba 12.serie líbila, protože to byla docela výzva, jak to Shonda dá bez Dereka :D A docela se to myslím povedlo, třináctá mě zatím taky docela baví, jen je mi dost líto Alexe, doufám, že se na tu pediatrii zase vrátí...
citala som vas na "tom inom fore" a som nadsena, ze som vas nasla. dufam, ze sa mozem pridat.
ha, tady jste!
vložila jsem dotaz na MP a od té doby nic
tak využiji, že jste tu a snad mi poradíte
hledám pro manžela k Vánocům sluchátka se směrovým mikrofonem, hraje na PC + vyřizování telefonátů přes Skype
vůbec nevím, jak a co mám hledat. Není tu někdo, kdo by poradil třeba značku nebo na jaké parametry se mám zaměřit? Vím, že směrový mikrofon chce, když telefonuje a okolo běhají děti, ale to je tak všechno
@MaeGandal este ako dobre sluchatka s microfonom odporucam powerbeats wireless (ale nejdu pripojit k pc, len macu) a uzasne teraz vyraba Jabra - mame jabru pre telekonferencie a je to najlepsie zariadenie, ake sme skusali.
Co jste vlastně nakonec vybrali za stolní mikrofon na streamování? Jestlis to tu už teda nenapsala a já zas nepřehlídla podstatné informace?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)