Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 15. října 2016 21:43
Reakce na Sweet Potato:

http://youtu.be/4m_j6QHUmAU

To jsem na to teda zvědavá.

Já mám asi hodně blbý dotaz... Jaký je smysl toho videa? 

Dobře, borec na dovolené vytáhl Pokemon Go (eden by se mohla inspirovat a točit tu Ukrajinu, kde taky chytala :) ), ale já čekala nějaké... no nějaké wow.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 16. října 2016 09:12
Reakce na Kajuli:

Že tam za chvíli letím a už si nedělám iluze, že tam něco chytím. Jinak je to video samozřejmě úplně debilní, taky žasnu, čím vším lidé zamořují internet.

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 16. října 2016 09:24
Reakce na Sweet Potato:

Takovy vylet bych si nechala libit i bez pokemonu :-) na jak dlouho letis?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 16. října 2016 09:27
Reakce na Eden:

10 dní.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. října 2016 09:45
Reakce na Zina:

ja taku dohodu s nikym nemam a preto mi to najma kvoli pracovnej vytazenosti strasne trva. v poslednej dobe som strasne unavena a radsej si pospim nez by som mala sediet pri pc. vsetci uz raiduju a ja nemam ani ilvl na hc dungeony :D ale hovorim ze do februara to dam a potom s nimi mozem tak 2 mesiace pred porodom aj raidy chodit :D

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 16. října 2016 10:07
Reakce na eless:

Mně už se do raidů vůbec nechce. Zaprvé mě zlobí hlava a koukání do monitoru tomu moc neprospívá, zvlášť když se tomu nevyhnu při práci. Zadruhé  jsem se nějak posunula a nemám už ani chuť být u toho uvázaná celý večer. Navíc se atmosféra dost změnila a připadala jsem si pak už jako v durhé práci, když se druhý den podle žebříčků hodnotilo, proč kdo v 53. minutě začal dělat o 15 % menší dmg. 
Teď chodíme dungy přes group finder a většinou je to v pohodě, i když už se mi taky stalo, že mi někdo napsal "lock DPS?!" :-). Akorát mi vadí, že se to hrozně probíhá, takže když jsem někde poprvé, tak pak za nimi vlaju a vůbec nestačím koukat kolem, což je holt daň za to, že nemusíme zdlouhavě shánět lidi do party.

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 16. října 2016 10:21
Reakce na Sweet Potato:

Jéé, tak si to tam užij :) Growlithe ych brala, toho jsem ještě nikde nepotkala

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 16. října 2016 11:44
Reakce na Zina:

Mně už se do raidů vůbec nechce. Zaprvé mě zlobí hlava a koukání do monitoru tomu moc neprospívá, zvlášť když se tomu nevyhnu při práci. Zadruhé  jsem se nějak posunula a nemám už ani chuť být u toho uvázaná celý večer. Navíc se atmosféra dost změnila a připadala jsem si pak už jako v durhé práci, když se druhý den podle žebříčků hodnotilo, proč kdo v 53. minutě začal dělat o 15 % menší dmg. 
Teď chodíme dungy přes group finder a většinou je to v pohodě, i když už se mi taky stalo, že mi někdo napsal "lock DPS?!" :-). Akorát mi vadí, že se to hrozně probíhá, takže když jsem někde poprvé, tak pak za nimi vlaju a vůbec nestačím koukat kolem, což je holt daň za to, že nemusíme zdlouhavě shánět lidi do party.

To zní jako můj důvod proč nehrát WoW dlouho. Nemám ráda ty hardcore hráče, kteří na mě jen řvou, že mám nízké DPS atd. Když jsem dungy chodila, taky mi to připadalo jako druhá práce. Škoda že neexistují guildy, které to berou s rezervou xD Také mě rozčilují vzkazy typu "log dung"...jo, chápu, že asi nemáte čas napsat aspoň "prosím", když tam čekáte v té frontě xD

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 16. října 2016 12:13
Reakce na Eden:

já si říkala, že se něco změnilo, když jsou najednou všude kolem nás naprosto nehybný narvaný gymy už třetí den.....mě na tom tahle část baví fakt nejmíň, stát někde minimálně 10 minut na chodníku a bušit do telefonu, ještě většinou se psem na vodítku v jedný ruce...

A přišla mi dneska zpráva od operátora, že mám vyčerpáno 85% mobilních dat, minule to přišlo až někdy 19., což už je dobrý...

Offline Flying_piglet
13 příspěvků moje polička 16. října 2016 12:58

Koukam ze tu jsou nejaky WoWkari :) na jakym serveru hrajete a za jakou frakci? Kdyby tu nahodou byl nejakej alik z Frostmane tak muj main je Rheïa :) (dve tecky nad i).

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 16. října 2016 19:12
Reakce na Morrigan:

Myslím, že takové gildy existují, akorát že je v nich pár hráčů, takže se často stane, že nic většího než grupu na dungeon s nimi prostě nesložíš. I když je raid pro 10 lidí, tak když se má dát, tak to chce trochu trénování (když to nejdeš na tu sníženou obtížnost) a nějakou tu pravidelnost, a 10 lidí ti na to nestačí, protože pokaždé někdo nemůže, potřebuješ plus mínus taky nějaké složení, takže pak v úterý 2 lidi chybí a ve čtvrtek se 3 nevejdou, což je otráví, atd.
My jsme si jednou takový B-raid, kde to mělo být na pohodu, složili, a i se chvíli docela dařilo, akorát že se nám dlo to popisované, a hlavně pak začala mít část lidí pocit, že postupujeme pomalu, protože hlavní radi už byl u 5 bosse a my se pořád trápili na třetím, skončilo to zase u toho šílenýho vztekání a těch tabulek... takže jsem pak zase skončila já. Doteď si myslím, že to byla škoda, ten start byl docela dobrej.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 16. října 2016 19:13
Reakce na Flying_piglet:

Taky aliance, ale bohužel Wildhammer.

Offline Jean Grey
14 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:18

Bohužel jsem úplně ztratila chuť hrát wowko po nástupu do práce, kde celý den koukám do monitoru :-( Ale občas na to nostalgicky vzpomínám, ráda bych se zase prošla po Pandarii, tamní atmosféra mne úplně dojímala. Ale kopu tedy za Hordu ;-)

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 17. října 2016 00:04
Reakce na Zina:

Myslím, že takové gildy existují, akorát že je v nich pár hráčů, takže se často stane, že nic většího než grupu na dungeon s nimi prostě nesložíš. I když je raid pro 10 lidí, tak když se má dát, tak to chce trochu trénování (když to nejdeš na tu sníženou obtížnost) a nějakou tu pravidelnost, a 10 lidí ti na to nestačí, protože pokaždé někdo nemůže, potřebuješ plus mínus taky nějaké složení, takže pak v úterý 2 lidi chybí a ve čtvrtek se 3 nevejdou, což je otráví, atd.
My jsme si jednou takový B-raid, kde to mělo být na pohodu, složili, a i se chvíli docela dařilo, akorát že se nám dlo to popisované, a hlavně pak začala mít část lidí pocit, že postupujeme pomalu, protože hlavní radi už byl u 5 bosse a my se pořád trápili na třetím, skončilo to zase u toho šílenýho vztekání a těch tabulek... takže jsem pak zase skončila já. Doteď si myslím, že to byla škoda, ten start byl docela dobrej.

Jo, jakmile tu hru někdo začne řešit až moc, tak mě to nebaví. Hra je od slova hrát, takže ať mi tam nikdo necpe nějaké tabulky a matiku xD

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 17. října 2016 00:06
Reakce na Flying_piglet:

Koukam ze tu jsou nejaky WoWkari :) na jakym serveru hrajete a za jakou frakci? Kdyby tu nahodou byl nejakej alik z Frostmane tak muj main je Rheïa :) (dve tecky nad i).

Já jsem tedy na neoficiálním serveru, ale momentálně mám halloweenskou náladu a udělala jsem si undead huntera xD

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:41

Jestli se vám někomu líbila Cube Escape série co jsem před časem doporučovala, tak hlásím, že pozítří vydávají Rusty Lake novou hru Roots, měla by být za 3EUR na iOS, Androidu i na Steamu. Prý zatím jejich nejrozsáhlejší hra s 33 levely, velmi se těším. :) 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 18. října 2016 17:04

Prosím,co je účelem nové aktualizace pokemonu? Nebo někoho baví útočit hodinu na plné obsazené gymy?

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 18. října 2016 21:24
Reakce na Potrefenáhusa:

taky nevím. ale já to asi vůbec nehraju jak se má...  snažím se každej den někam vmáčknout, abych si vybrala coins a tím to hasne, pak mě baví už jen běhat a chytat potvůrky:-) 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 19. října 2016 11:48

pry svata trojice, hehe

nojo sou fakt fsude