koukla jsem na to a moves vzala z baterky 2%, PGO 75%:-)
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
pgo je fakt brutal, to píšu, že mám ten kabel všude :-D
jj, myslim ze vyrobci nabijecek a powerbank si s boomem pgo mnou ruce;-))
Ja jsem zjistila, ze vsechny power banky, co mame doma, jsou na h****. Nabiji tak 3 hodiny, v pripade myho telefonu ho spis zdrzuji pri zivote a jen lehce dokrmuji. Mas tip na nejakou dobrou powerbanku? :)
Ja mam 10 000 mAh od Adata a jsem spokojena, nabije mi jedbou do plny a podruhy do pul. Jen je docela tezka. Aby to spravne fungovalo you musi mit exterka vetsi kapacitu, nez ma telefon, takze jestli ma ten tvuj napr. 4000mAh a exterka 2000mAh nebo i 4000 mAh, nebude to bungovat zdaleka tak dobre, jak by mohlo.
Diky, kouknu na recenze :) Ta moje ma vetsi kapacitu, ale dobre nabijela jen prvnich 5 pouziti. Ted se nabiji asi 20 hodin a dobijeni telefonu viz predchozi prispevek. Byla i docela draha, kupovala jsem si ji pred cestou do Iranu, je mozne, ze se mi tam trochu pripekla, bylo tam az 43 ve stinu.
pak mam jeste dve reklamni a ty jsou uplne k nicemu :)
já mám tuhle, akorát 4000mAh, je úžasně praktická, a když je čerstvě nabitá tak zvládne telefon nejen udržovat, ale dokonce i dobít a to teda nezvládá při puštěné hře ani kabel, resp to šíleně trvá. s tímhle vyrazím ven s vybitým telefonem a vrátím se s nabitým:-) akorát mám obavu že pro tvoje účely je slabá, já nebývám venku tak dlouho, dvě hodiny jsou max
Jo, tak pripect se teda asi klidne mohla ![]()
To ale není vůbec špatné skóre, vzhledem k počasí a situaci.
Jestli to musi byt headset a nezalezi na cene, doporucuju TENTO herni headset od Audio Technica. Za zvuk dam ruku do ohne, mikrac podle me neni stoprocentni, ale je nejlepsi ze vsech mikrofonu tohoto typu, co jsem zkousela.
TOHLE je udajne jejich nejlepsi herni model, doporucuje to spousty duveryhodnych lidi, ale osobne je nemam vyzkouseny
no fiha, vidím, že to může stát pěknej majlant. No, mám co jsem chtěla.
A teda neutrální, prý.
Pořád Audio Technica?
a moc děkuju za pomoc, tohle jde tak mimo mně
Prosím tě, který že telefon to opěvuješ? Asi čtu nepozorně.
iphone se
akorat dneska overeno, ze antena je tedy slabsi jako u vsech ostatnich od petky vejs:-/
Jo, tím rozmazlil tatínek naši DSD.
jejda, uz ctu dsd ponekolikate, ale asi mi neco uslo na zacatku, dcera?
Jj, drahá starší.
ahaa, me napadlo jen dospivajici, ale v souvislosti s darkem mi to melo byt hned jasny. fakt musi byt draha:-))
Dospívající bohužel taky![]()
taky to prezijes;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)