Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Eden
173 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 19:06
Reakce na Dammy:

Zcela vážně uvažuju, že ten Junktown zkusím absolvovat v kostýmu. Už teď jsem z toho lehce nervozní, ale když to bude něco částečně civilního, tak to zvládnu. A když budu nervózní moc, vždy se můžu zařadit mezi masu v plynových maskách (a počítat s nemocí z přehřátí) :D 

Asi bych zvládla být věrohodný Mysterious Stranger nebo příslušník Kingova gangu. Nebo voják NCR, ale ty moc nemusím. 

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 19:18
Reakce na Dammy:

:-D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 19:32
Reakce na Eden:

Haha, prý teprve 31. Já teprve nedávno dolezla na 30 a myslím, že to tak zůstane hodně dlouho. Navíc myslím, že na levelech už teď ani moc nezáleží, kromě případného vlastního pocitu. 

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 19:32
Reakce na Eden:

Tyjo, to určitě zvládneš! Témata, kde projdeš i v "destrukčním" kostýmu jsou jednodušší :) A určitě to hecni!

Navrhla bych ti, abys šla za Piper, ale nesnáším jí, tak to neudělám :)

Já kdybych nedělala ghoula, realizuju něco takovýho:

Oblečky ve Far Harboru se mi fakt líbily.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 19:52
Reakce na Sweet Potato:

haha ja to samy, prej teprve:P ja zas nemam pinsira, snorlaxe ani porygona. a sama chodim porad... takze jak dobyvam gymy za mnou je zas pokazdy nekdo jinej boura, kupovat si nic nechci tudiz coins nemam furt zadny, vetsi misto v bagu ani na ulovky jsem si zatim nekoupila a asi ani nekoupim. no nic, stejne jsem rada ze mam zabavu:-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 20:06

Tak já už zas ani nedobývám. Dokud bylo snadné dobýt a těžší postavit, hodně se to měnilo, tak jsem jednou za den někde těch 10 coinů vybrala. Jenže pak to zas upravili a teď už jsou všude kolem zas modré desítkové věže a co já s tím jako, ještě v takové zimě? Ale abych jen nebruhlala, konečně jsem usyslila 100 charmanderových candies, tak se těším na evolve.

48190 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 20:31
Reakce na Sweet Potato:

ja si zatim

skoro kazdy den najdu nejaky nizsi gym i ted, ale tech 10 je jak nic, za tyden mam plny uloziste a koupim

lucky egg a evolvuju, kdyz trochu nasetrim koupim inkubator a zas nemam nic...

jee tak na charizarda si jeste pockam. ale uzuz bude venusaur:-) byl by uz dnes ale lezim a nikam nejdu jak jsem v noci nespala su vyrizena:-/

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 21:06
Reakce na Sweet Potato:

Charizarda jsem chytla včera a málem jsem kvůli tomu přišla pozdě do práce, o přimrznutí k zídce nemluvě!! To byly nervy, kýbl malin a 40 žlutých míčů jsem na něj vyházela, nechápu, že nefrnknul. Ale má jen nějakých 75 % IV, takže spíš to byl hodně drahej zářez do pokédexu. :) 

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 21:45

pokemon hlášení:

- z mimin mám cleffu, igglybuffa, smoochum, elekida 2x a magby. vesměs jsou z 10 km vajec, který mi teď taky víc padaj

- před vánocema jsem přelezla lvl 30, inkubátory se zrovna dost hoděj :-)

- momentálně dumám, jestli jedno šťastný vejce vyplácnu hned (mám nasysleno spoustu plevelnejch pokemonu na evolve), nebo počkám do neděle, až budu mít týdenní bonus na pokestop a strike

- dnes jsem lapla charizarda, trochu chcípáčka (not likely to much headway in battle), ale na poličce mám jednoho charmandera s hodnocením "wonder" a dost candy nasysleno na vývoj mám

- sweet potatoe: v sobotu jsem kroužila golf-hamr-skatepark-ledárny-pivovar-nahoru na kopec. v neděli jsem se vykopala do města - na kampě je ponyta, na střelečáku pinsir, ve žlutejch lázních kudlanka, v karlíně doduo, na jiřáku pro želvy není kam plivnout. a viděla jsem cestou spoustu jesliček. škoda, že jsi nemocná. ve dvou je to lepší zábava.

- lickitunga jsem vylíhla a dnes jsem jednoho viděla v nearby, ale jela jsem do práce už s takovou sekerou, že jsem se neodvážila z toho autobusu vystoupit :-)

- chybí mi: chansey, porygon, tangela. pak ještě venusaur (ale mám dost candy), muk (s grimem momentálně chodím, ještě 5 candy) a dragonite (tam mám jen 36 candy, to bude ještě kiláků...)

48190 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 21:59
Reakce na moora:

Karoleena hm tak ja si snad tu absenci 10km vajec zacnu brat osobne:-(((

;-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 22:10
Reakce na moora:

Normálně jsi provokatérka! Kroužila bych, až by se mi za patami prášilo! Venusaur byl včera u "double heroe memorial", nebo jak tomu říkají, fakt za rohem, a já prostě neměla sílu se tam plazit. Bonbónů mám málo, těch pár bulbosaurů, co jsem během eventu potkala, mi vesměs frnklo. Snad se zvetím, než event skončí. A někdy doufám vyrazíme. 

A mám morální problém, co s přebytečnými miminy (konkrétně cleffy). Trochu je mi žinantní je sešrotovat, ale co s nimi?

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 22:11
Reakce na Sweet Potato:

evolvovat a pak sešrotovat

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 22:16
Reakce na moora:

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 09:33

Jupi tralala, vylih se dnes rano. Dite bude mit radost. 

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 16:07

Tak jo, já dneska dodělala kariéru v coaster kingu, krom těch winter season.

Musím to fakt doporučit, je to dobrá hra.

Ty hvězdičky nejsou sice zase tak těžké, ale člověk na ně kolikrát úplně zapomene při stavění parku.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 20:46
Reakce na Pavlena:

mně taky dneska. jinak zima mě teda drtí... ani kvůli aerodactylovi jsem nevylezla z autobusu.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 05. ledna 2017 21:16
Reakce na moora:

Strašná zima. Tenhle byl dneska ve starém Braníku. Moc daleko.

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:16

Někdo se vyřádil :-D

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 17:50
Reakce na Eden:

Omg :D 

Oni si s tím ti lidi hrajou, já nevím, jak to dělaj :D

Moje oblíbené:

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 06. ledna 2017 20:15
Reakce na Dammy:

Taky dobry :-D Geralt mi teda nedocvaknul, dohrala jsem zatim jen prvni dil plus jsem kdysi cetla knihy a tam byl vzdy dlouhovlasy. On je pak v dalsich dilech hry takhle ostrihanej?