pokemon hlášení:
- z mimin mám cleffu, igglybuffa, smoochum, elekida 2x a magby. vesměs jsou z 10 km vajec, který mi teď taky víc padaj
- před vánocema jsem přelezla lvl 30, inkubátory se zrovna dost hoděj :-)
- momentálně dumám, jestli jedno šťastný vejce vyplácnu hned (mám nasysleno spoustu plevelnejch pokemonu na evolve), nebo počkám do neděle, až budu mít týdenní bonus na pokestop a strike
- dnes jsem lapla charizarda, trochu chcípáčka (not likely to much headway in battle), ale na poličce mám jednoho charmandera s hodnocením "wonder" a dost candy nasysleno na vývoj mám
- sweet potatoe: v sobotu jsem kroužila golf-hamr-skatepark-ledárny-pivovar-nahoru na kopec. v neděli jsem se vykopala do města - na kampě je ponyta, na střelečáku pinsir, ve žlutejch lázních kudlanka, v karlíně doduo, na jiřáku pro želvy není kam plivnout. a viděla jsem cestou spoustu jesliček. škoda, že jsi nemocná. ve dvou je to lepší zábava.
- lickitunga jsem vylíhla a dnes jsem jednoho viděla v nearby, ale jela jsem do práce už s takovou sekerou, že jsem se neodvážila z toho autobusu vystoupit :-)
- chybí mi: chansey, porygon, tangela. pak ještě venusaur (ale mám dost candy), muk (s grimem momentálně chodím, ještě 5 candy) a dragonite (tam mám jen 36 candy, to bude ještě kiláků...)