Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:16

Vyvlekla jsem dítě z tramvaje, napřed nevěřilo a bránilo se, ale pak bylo nadšeni. Třeba se zadaří i ten porygon. A po strašně dlouhé době jsem inkasoval a ze dvou gymů a jeden by se snad mohl chvíli udržet. Jinak cesta přes Prahu se svítící i kůry je romyntická. Kampa svítí jak vánoční trhy. Asi zítra někam vyrážím.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 12. února 2017 21:49

Dnes jsem konečně zahlédla v sightings Porygona, ale neměla jsem odvahu přemlouvat muže, ať to otočíme z parkoviště před Fashion arénou, kam jsem ho dovlekla na nákupy, a řítíme se kdo ví kam. Zkazilo mi to celé odpoledne. Ale aspoň jsem vychodila Smoochum a Togepi.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 13. února 2017 20:28

Hm, a ja celej event nejsem v Pze. A ve Znojmě chcíp pes...

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 14. února 2017 13:23
Reakce na moora:

Ale zase jsou tam jiná pozitiva.

V Praze jedou lury o 107, pro ten růžový sajrajt se centrem skoro nedá projít, fakt jsem měla pocit, že mi to fyzicky překáží. Lezou z toho samé plívy, pochopitelně. Já se rozhodla nasbírat kapry na lepšího g, Kampa to jistila. Ale někdy je problém proklikat se k tomu, co chceš. Ovšem na Karláku překvapení - hned dva grimmerové! Takže už mám muka. Chybí mi už jen tři bonbóny na omastara, jedno mimino a togepic. Ale co potom?

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 14. února 2017 13:52
Reakce na Sweet Potato:

Máš tangelu, jo? Ta mi ještě chybí. A taky togepi.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 14. února 2017 14:46
Reakce na moora:

Tangelu jsem kdysi párkrát chytla. Togepi se mi nedávno vylíhlo, vývoj (togetic?) nemám. Z mimin mi chybí ta růžová bambulka. Včera jsem byla u Kotvy, na fb psali, že tam bývá porygon a on tam kupodivu fakt byl. Vypařil se ze sightings, než jsem k němu došla, ale stejně jsem to zkusila a on tam opravdu ještě seděl.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 14. února 2017 17:53
Reakce na Sweet Potato:

Já ho viděla u paladia, ale než jsem tam došla, zmizel, a pak uz jsem ho nezahlidla. Asi nepočká, než se zas vrátím... dnes jsem lapla jednu chansey, ale takovou slabouckou

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:18

Jupí! Koncem týdne nová generace! Tentokrát už je to oficiální zpráva na stránkách Niantic! Těšííím!

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:23
Reakce na Sweet Potato:

Fakt?! Fakt?! Fakt?!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:31
Reakce na moora:

FAAAAKT!

Jako na objednávku, když jsem tu tak špekulovala, jestli mne to bude bavit, když už nemám co chytat. Měly bychom někdy udělat loveckou výpravu, co ty na to? I počasí už je lidské.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:50
Reakce na Sweet Potato:

Ano, jsem pro, vracím se v sobotu, 25. 2. mam zavody, ale jinak celkem kdykoli

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:56
Reakce na moora:

Jen teď koukám, že jsem zbytečně vyplýtvala candies, které by se byly hodily do 2.generace. Chtěla jsem evolvnout muka a omastara, měla jsem lucky egg, tak jsem vyvinula, co se dalo. Takže musím do večera, než skončí event, pochytat, co se hýbe. Šestihodinové lury prodloužili až do 18., ale dvojité bonbóny samozřejmě ne. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 16. února 2017 17:51

Pokyši v CČM

Nějak mne stěhování pokyšů do obchodních center nenaplňuje nadšením. I když, možná bych to viděla jinak, kdyby byli v tom našem

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 17. února 2017 09:36

všude miliony nových pokémonů a já nemám ani jeden pokéball!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Jak to děláš? A bacha, jsou vzpurnější než dřív, včera jsem v rámci tréninku vyplýtvala 10 modrý H na červa. Ti noví jsou všude a jsou strašně "kjúúút." Být pokémonem 1.generace, bulim, že mě nikdo nemá rád.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:00
Reakce na Sweet Potato:

Tady swinboba taky za chvíli nebudeš mít ráda, za rannní venčení jsem jich potkala asi 5 :-).

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:11
Reakce na Zina:

Já vím, je jich plno, už mám i jeho vývoj, ale je vtipný. Ovšem zatím vede freska a medvídci, ťuťuťu.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:20
Reakce na Sweet Potato:

jak dělám, že nemám ty bally? snadno, u nás jich nikde až zas tak moc není, večer při venčení jsem na něco vyplácala poslední a ráno už se mi to nechtělo zapnout bez aktualizace, ale ty mám povolený jen na wifi, takže jsem musela počkat do práce a tady těch pokéstopů v dosahu taky moc není.

Ale si říkám, že vždycky nějakýho pokémona strašně chci, vyvinu dost velký úsilí k tomu ho chytnout a za nějakou dobu je jich všude miliarda, mrzela mě takhle docela ta devalvace pikačů, na ty vánoce to byl už fakt strašnej odpad :-D

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Já míče taky věčně nemám, v docházkovém okolí domu skoro nic nemáme. Zato teď v dočasným  azylu je pokéstop přímo před barákem a mohla bych chytat rovnou z postele :-).

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:32
Reakce na Zina:

no že jo a třeba naše několikakilometrová venčící trasa má až dva pokéstopy skoro na konci...tam je to obzvlášť frustrující, když vyleze něco pěknýho ...