Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:12
Reakce na Potrefenáhusa:

My máme ten jeden hned na začátku, asi po 500 metrech u takový kaple, ale spawnuje se tam jen havěť, a pak už mám jen les a tam není nic, pro pokébally musím dolů do města
Pravda ale je, že s aktuálním zakončením jednoho z vodítek to stejně není na nějaký poklidný odlovování pokémonů, na to potřebuju obě ruce plnou pozornost

Teď v Praze si to proto užívám, za tři dny jsem nalovila pokémonů, co jsem doma nepochytala za měsíc.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:29

Tak můj první dvojkový pokyš je fretka, ťuťu. :) Ještě jsem po cestě do práce ulovila berušku, červenožlutou želvičku, prasátko a Woopera. Už jste někdo evolvovali? Třeba Onyxe nebo Golbata? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:34

Hmm, teď teprve vidím, že na nové evolvy kromě Crobata bude potřeba si napřed z pokéstopů vytočit speciální itemy. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:41

No a na nové evolvy Eevee taky nejsou itemy potřeba, prima. :) 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:49
Reakce na Karoleena:

Zkusila jsem 2x Evee, zatím nic nového:-(

Netopýra Crobata jsem nechala velkoryse uletět, že ho snadno evolvnu. Že na to budu něco potřebovat, mne jaksi nenapadlo:-/

Po pár minutách na Karlově náměstí mám deset nových breber, nepřehnali to v Niangicu? A v gymech už sedí ty nadupané Blissey, kde to ti lidi nasbírali. Já na ten růžový event běhala jak cvok, ale Chnsey potkala jen dvě.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:52

Ježisi, jezisi a ja furt trcim ve znojme a pokebaly taky dochazeji. Do centra daleko, pred barakem jeden usmolenej. A candy vyplacany! Pomoc!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:01
Reakce na Sweet Potato:

Oni se zas musí před evolvem lišáci přejmenovat totiž! Na Umbreona se musí jmenovat Tamao a na Espeona Sakura. Toho druhýho jsem ještě neevolvovala, nemám zrovna žádnýho slušnýho Eevee v zásobě. A na Crobata snad jako na jedinej novej evolve právě nic nepotřebuješ. :) Namátkou jsem ještě koukla na nové evolvy Porygona, Horsea a Onyxe a na ty už ty itemy mít musíš... 

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:19

A pokemoni maji samickovy a sameckovy značky, všimly jste si?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 15:31
Reakce na moora:

Zkus je lákat na vínko:-))

Teda, skoro bych řekla, že všeho moc škodí - mám 21 nových druhů (včetně Chicority) a to jsem pro to skoro nic neudělala. Možná je to jen event na rozjezd?

Karoleena 

Dík za tip, zkusím je přejmenovat. Ale ty nejlepší jsem si vyplýtvala:-(

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 17. února 2017 15:50
Reakce na moora:

krom porygona asi, ten je chudak bezpohlavni. mam machampku:-)) a su zvedava jak casto budou ty evolvovaci predmety padat... ovsem chansey ani toho porygona si hnedtak neevolvnu event neevent:-/ zato jsem lizla jako darecek na zaver tesne pred koncem z vajicka dalsiho lizala k tem 600 candy - a ten jak na potvoru vyvin nema:-((

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 16:15

Docela by mne zajímalo, co s těma klukama a holkama. Teď jsem třeba zjistila, že Wolebuffet, nebo jak se jmenuje ten, co vypadá, že moc moc potřebuje čůrat, má holka jinou pusu. Ovšem zjistila jsem to, až když jsem ji nechala sešrotovat:-(( U jiných to vůbec poznat není. Má smysl schovávat od každého páreček? To je docela opruz, kontrolovat to pořád. A budu muset přikoupit poličku.

Už vám padl nějaký předmět na evolve? Mně zatím jen nějaké bobule a banány, ještě jsem je nevyzkoušela. A koho jste chytily jako prvního z nových? Já Slugma.

A teď jsem se tu řehtala, opruzuje tu nějaká beruška, nechtěla se nechat chytit, ale pořád mi tu bzučí. A do toho přišlo dítě, že fúúúj, má v posteli berušku. Živou. Nenašly jste nějaké infoo vzácnosti a "užitečnosti" těch nových (berušky a svinky to určitě nebudou:-)))

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. února 2017 16:45
Reakce na Sweet Potato:

Prvního jsem chytla červeného pavouka, co je evoluce od toho zeleného, kterej je všude. Pak mam hnědého a modrého medvídka, soba, růžovou lítaci kedlubnu, zajicka, zelenyho malyho i velkyho ptacka, svinku, černýho ptáka v klobouku, modrou mouchu se zlutejma tykadlama, snubulla, vosu, woopera, malou a velkou berušku a jednoho toho novyho eevee, na druhy ho mi chybí ještě 1 candy (dík @Karoleena ). UTEKLA MI OPice a slonecek.

Na evoluce mi ještě nic nepadlo. Akorát banány a ananas, u toho se píše, ze jim máš nakrmit pokemona, od ktery ho chceš víc candy. Víno ještě nemám. Jdu hledat jak je to s těmi předměty na evoluce

PS píšu na tabletu, tak si to prelozte, nemám sílu to opravovat

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. února 2017 17:03
Reakce na Sweet Potato:

Tak první věc, co jsem našla, je, ze políčka (storage) je do 28.2. za polovic, tj. 100 susniku

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 17:15
Reakce na moora:

Jojo, polička zakoupena. Přijdou mi tahle nová zviřátka ještě infantilnější, než ta původní. Zatím samí plyšáčci. (Jen ten pavouk mne trošku znervózňuje.)Což mi popravdě vůbec nevadí. Ale už vidím, jak borci na fb prskají, že chtějí nějaké pořádné bijce. :-))

A tlustý králík se mi proměnil na ditta.

Zdá se mi, že Rising flames nějak pohadly, škoda, bývaly tam celkem přehledné a aktuální informace.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 17. února 2017 17:20
Reakce na Sweet Potato:

Rising flames jsou asi definitivne mrtvy... skoda, taky jsem tam chodila pro info

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 17:42

Na fb někdo píše, že ty itemy na evolve se zobrazují ne v batohu, ale rovnou u pokémona. Tak to budu muset zkontrolovat. Ale je mi divné, že by se vůbec neobjevily při protočení stopky.

48190 příspěvků moje polička 17. února 2017 22:11
Reakce na Sweet Potato:

tjo slugma je jediná, co mi zdrhla!:-)) jako první jsem chytla prasátko, samozřejmě:P a teď jdu dumat cožeto moora všechno nachytala a jestli to mám taky:-)) teda ty dva nový z eevee jo, pak mě zaujala kočička a pejsek (furret a houndour) teď koukám že kočička je evolve něčeho, co ještě nemám

...a bolí mě nohy:-))

48190 příspěvků moje polička 17. února 2017 22:14
Reakce na Sweet Potato:

jo a infantilní teda jsou - to fakt bude nejsilnější to vajíčko co vypadá jak marcipánová ozdoba na dortu? už jsem ho viděla na gymu..

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 17. února 2017 22:37

On ten marcipán je hodně odolný proti útokům. I celkem průměrnou Chansey jsem málem nestihla sundat v časovém limitu. Přehled těch nových z hlediska síly:Zde

Fretka je vykrmený králík. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 18. února 2017 23:36

Tak jsem ozkoušela marcipán - a několikrát po sobě si na té potvoře vylámala zuby. Nestihla jsem ji v limitu sundat.

Přidávám nějaké info z fb:

Ahoj, na redditu jsem našel pár zajímavých informací o gen 2. Třeba: 

- pokud 7. den zatočíte Pokéstopem, máte největší šanci získat speciální předmět (https://www.reddit.com/…/7th_day_spin_streak_bonus_gives_o…/

- když uvidíte Togetica, tak je to "past", máte totiž jen 1% šanci na chycení (https://www.reddit.com/…/…/psa_wild_togetic_is_a_trap_beware) - to můžu sám potvrdit, na jednom jsem už vypotřeboval všechny ultra bally a druhýho jsem chytal asi 10 minut :D na konci se i jinak zobrazily hvězdičky

- no a pokud vás zajímá vzácnost pokémonů, tak byl sestaven seznam (https://www.reddit.com/…/a_primer_on_gen_2_pokemon_with_ima…)

- a vajíčka tady (https://www.reddit.com/…/comments/5umrnt/pokemon_go_gen_2_…/)

Přišli jste na další vychytávky? :)