Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Ad banany - to jo, ale prijde mi, ze malina dela totez, tak mi nejak smysl tech bananu unika...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:41
Reakce na moora:

No možná je to dobrý právě když chce člověk pošetřit střelivo? Pokyš stojí jak přibitej a žádný míče se od něj neodrazí a tudíž nevyplýtvají.

Ananasy jsou super, hned je to sbírání candy veselejší. :)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:06
Reakce na moora:

Banan má usnadnit trefu, malina zabránit vyskočení, když už je jednou v míči. Ale všude píšou, že banány jsou k ničemu. Nevím, ještě jsem to moc netestovala. Já na maliny taky většinou zapomínala, teď je to lepší, když se mi připomíná na obrazovce. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:07
Reakce na Karoleena:

Ananasy zatím šetřím, nevím, co z 2G je vzácné, zatím potkávám to samé pořád dokola. A ze starých poslední dobou skoro nic, co by stálo za ránu.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:27
Reakce na Sweet Potato:

mně přijde nějak k ničemu i malina

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:30
Reakce na Sweet Potato:

nojo, u nas na hrbitove je taky spousta pokestopu, sla jsem tam jednou, taky je mi to hloupy. ackoliv co vyroste jednou na mym popelu je mi teda srdecne fuk:-)) no a gymy jsou teda jen pred hrbitovem, zato tri vedle sebe

jinak vsude kde se pohybuju je vic pokisu nez stopu:-/ jako je jasny ze kdyz jsou novy typy "malin" tak ballu bude padat min, ale mistama je to uplne tragicky, nekolikrat po sobe potion-potion-revive?!

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:37

Tak můj je mi taky jedno a i mamka by byla řekla, že je jí to fuk, ale k cizím mám úctu, a nejen teda k těm hrobům přímo, ale i k místu jako takovému.

Z pokémonů jsem tady obležená swinubama, ale pořád se mi líbí a onehdy mi padl porygon, toho jsme ještě neviděla, tak jsem docela spokojená.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:37
Reakce na Sweet Potato:

Mně těch ananasů padá docela dost mi přijde, tak jsem tím tuhle nakrmila třeba i Marilla, abych měla rychleji na evolve. Ale pro banán jsem zatím využití nenašla teda... Možná až potkám nějakýho fakt vzácnýho, tak mu pro jistotu nacpu úplně všechno. :)

48190 příspěvků moje polička 22. února 2017 10:56
Reakce na Karoleena:

no bohuzel nejde dat vic druhu zaroven pri jednom hodu,to je skoda:-) ananasy me ovsem zklamaly, protoze jsem nekolikrat cetla ze ma byt dvojnasobek candy a vono houby, jen +2:-/

48190 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:00
Reakce na Potrefenáhusa:

malina mi pripada ze celkem funguje. treba abra, jakakoliv, spolehlive ji chytim malina+greatball. bez maliny mi zdrhla myslim ve 100 %

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. února 2017 16:44

Oops? Pokémon se zneviditelnil a míč se zavrtal do země.

48190 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:43
Reakce na Sweet Potato:

no to zírám teda. a mně se z 10km vajca místo vytouženýho sněhuláka vylíhla borová šiška

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:51

Ale ta je náhodou boží! Já se skoro bojím napsat (@moora nečíst!), že mi z 5km vylezla další Tangela.

Zjistila jsem, že mám momentálně dva holuby a candies na dvacet, tak jsem testovala svéráz holubího lovu - chce to opravdu velmi lehký hod, případně točený.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 22. února 2017 21:57
Reakce na Sweet Potato:

a já ji furt nem-fňuk-fňuk-ááám

48190 příspěvků moje polička 22. února 2017 22:01
Reakce na Sweet Potato:

no a točenej modrej balón je skoro stoprocentní. já chytala jak zběsilá o eventu a uplně všecko to pak sešrotovala za dvojitý candy, takže mám těch holubích něco přes pět set:P

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:25

Tangely mám 3..! Vyměním za Snorlaxe, ten mi furt schází. Jinak mám 39 potvor z druhé generace (chlub chlub!). :-)

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:33
Reakce na Pavlena:

Snorlaxe mam jen jednoho a ani neni nic extra. Ale mela bych 2 laprase (ale taky zadna slava, jeden docela dobry hodnoceni, ale utoky nic moc, druhej blby hodnoceni, ale lepsi utoky. Potrebovala bych je sloucit do jednoho :-) )

Druhy generace mam 48, vcetne 6 mimin teda. Jeste dnes evolvnu toho tretiho netopyra, uz mi chybi jen 2 candy a taky bych mohla evolvnout larvitara na to prostredni stadium, ale se mi uplne nechce, zatim vyckavam. Tuhle chybu jsem udelala s dratinim, kdybych vedela, jak blbe se na nej bude sbirat, tak jsem si pockala na nejakyho slusnejsiho.

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:38
Reakce na moora:

Tak mimina jsem nepočítala, ty mám 4, takže teda 43 celkem.

A asi 3 kousky můžu evolvovat, jakmile mi padnou ty speciální předměty. A furt nepadají.

No jako že nebudu mít na zasloužilé pařmenky jsem tušila, to jsem tak napslala, kdyby tu nakoukl nějaký nováček... :-) :-)

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:41
Reakce na Pavlena:

Mne padl jen kovovej valecek pri vyrocnim protoceni pokestopu, jinak taky nic... krome kudlanky mam na vsechny dost candy, ale ty veci nepadaji a to jsem vcera protocila mraky pokestopu, protoze jsem potrebovala naplnit batoh

48190 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:42
Reakce na Pavlena:

nojo moora je jina liga, ale ja mam jen 30 ks, to vim presne pac vcera jak se mi vylihla ta blba siska jsem dostala medaili. nechci medaili, chci snorlaxe! klidne i nejakyho snorlaxicka;-)