nO TAK ted se mi do ni fakt nechce. Na te produktove fotce jsou snad zarovky tri, tak namontovat pripadne jenom ty tri? Nejsem nadsena z toho papiru teda, ale nic jinyho ze mi nelibi, jeste se podivam na webech, kde prodavaji lidi co uz nechteji, tak jsem sehnala stul a zidle, ty mosazny lampy a dalsi veci.
design a architektura
Setare - a helemese, nekdo ji prodava slozenou za $25. Napisu tam, to bych si usetrila praci i penize, ou jeee.
jestli je to fakt ona, tak to není papír. je to taková silná jakoby poplastovaná látka - asi jako vertikální žaluzie nebo ještě pevnější. nešpiní se. žárovky jsou odshora dolů objímky, a když se nechá každá druhá objímka prázdná, není to zvenčí vidět

Aha tak to jo, je to ona, myslim. To zni trochu lip.
jj, akorát transportuje se složená teda taky trochu nešikovně. ale to tě určitě neodradí:-) je fakt pěkná
Bezva, jestli odepisou koupim :) dekuji prevelice!
{olice se mi libi taky ikea, designem nejvic, ale samo jsou to ty nejlevnejsi sunky, coz me stve, klidne bych zaplatila, ale jiny se mi nelibi. tak uvidime co to vydrzi. Libi se mi i ta kovova, chci neco zdusnyho, ne moc velkyho a sirokyho. Spis bez zadni casti, a taky aby to delalo kontrast s tim co uz mam, bud tmavy nebo jinej material. (jsem tak nenarocna ze) ta posledni je moc siroka. 

kovový já nerada, k tomu nic... ale tu první, v designu bříza, máme, ehm.. na schodech do sklepa:-) ale jen kvůli rozměrům, není špatná, je celkem nízká a hlavně málo hluboká, prostě tam přesně sedla. vzhledově je ok, a není za dva roky nijak poškozená, unese hodně... klidně bych ji dala i do toho obyváku.
Mě se ten kov líbí, také jsem nad těmi stejnými přemýšlela. Ale nakonec jsme pořídili velkou knihovnu, tak uvažuje spíš nad nízkou plechovou skříňkou jako má potrefenahusa, aby mi nějaké stěny zůstaly volné.
Bohužel mi nejde vložit link, tak aspoň takto: https://www.stream.cz/gebrianvs/10010059-zen-houses-experimentalni-atelier-a-dum-v-liberci .
vy jste studnice teda!!! Dekuji, oni tu svetlou uz nedelaji a myslim, ze ta tmava mi udela dobrou sluzbu v tom svetlym interieru, chtelo by to kontrast, nasla jsem na strankach Ikey i dreveny a nily krabice, co se tam vedou, plus nejaka kytka abude to mozna fajn. Vedle nich bych prave chtela tu lampu.
jezuskote, kdyby to šlo tak prosim tykej, zas nejsu taková vykopávka:-)
já se akorát x-krát stěhovala:P
to je super! (Link se vklada pomoci ikony vlevo nahore vedle formatu, v okne kam pisete)
ta plechova police se mi libi, sakrys, musim to zmerit a rozmyslet co by bylo lepsi, libila by se mi barvou k me podlaze. no ten sick day zase stravim online haha
no to ja viiim, jsem zaregistrovala :) me to akorat nejde pres pusu po x letech na pekle, ale budu se snazit. Jsi studnice informaci hehe
nasla jsem tu kovovou v interieru, celkem se mi to libi. Tak ted nevim teda, sakrys, az mi bude lip musim to rozmerit a rozhodnout se, zas jestli je nizsi se mi nad ni vlezou nejaky obrazy a nahoru mensi lampa, kdyby se ta stojaci nevesla. problemy, problemy....

ja som si jednu tú kovovú už dávnejšie kúpila, malo to byť len dočasné riešenie do obývačky, potom som ju mala v pláne presunúť na balkón, ale mne sa tak zapáčila, že zatiaľ ostala v obývačke :D mám v nej knihy a na vrchu rastlinu a drôtený košík a vyzerá super :)
Police pěkný, levně nevypadají :) A fajn jestlis e Vám tam vejdou - u nás asi bude muset něco podobného vyrábět manžel samovýrobou, neb máme totálně netypické rozměry.... Ale jsem nadšená, že jsem v ikee našla alespoň botník, který se vejde i do anší úzké chodby (STAAL s výklopnými "šuplíky", boty se tam skladují vertikálně....)
Jinak když tu byly ty koupelny, já dumám, co udělat s 20 cm za pračkou, které jsou totálně obehnané.... jde o to, že v naší koupelně máme výklenek na pračku v rohu vedle vany, který na první pohled vypadal, že se tam klasická 60x60 vejde. Jenže jsou tam tak blbě vyřešený umístění kohoutu na přívod vody a odpadní hadice, že se tam ve skutečnosti vejde jen slimka (kterou jsme teda už měli, takže jsme alespoň nemuseli kupovat novou pračku) a mezi pračkou a zdí zbývá 20x60 cm prostoru, který je absolutně nepřístupný.... tak vymýšlím, co tam a jak to vyřešit, protože je mi toho prostoru nazbyt líto (máme opravdu miniaturní koupelnu, barák je z 30.let, takže to podezíráme, že tu původně nebyla a pak ji vybudovali z kusu kuchyně - vejde se tam vana, vedle ní na délku pračka, na šířku záchod a topení a hotovo....) plus teda je tam vidět, jak se tam práší a uklízet to taky moc nejde :D. A to už nemluvím o tom, že se můžu rozloučit s vidinou sušičky, protože slimky sušičky se nedělají :( kdyby měl někdo tip co s tím,t ak Vám budu vděčná :)
Ja si to asi neumim uplne predstavit, jak to vypada, ale jestli chcete susicku, nesla by dat nad pracku, kdyz je ten vyklenek dost velkej a prekazeji vlastne jenom hadice, ktery susicka nepotrebuje a ktery jsou teda hadam dole u pracky? Nevim , jestli je to realny, protoze by se musela udelat nejaka dost fortelna police, na ktery by to stalo, protoze normalne se susicky nad pracku pripevnujou nejakym specialnym adapterem na tu pracku a to u vas asi nepujde.
No a nebo teda udelat nejakou polici mezi zdi a prackou a pouzivat to na skladovani treba praciho prasku nebo toaletaku a tak. Navrch bych teda pak chtela asi jeste nejakej odklapeci dil, protoze se tam asi fakt prasi.
Asi taky zalezi, jak by to pak cely vypadalo v realu, protoze kdyz je v maly koupelne moc veci, pusobi to stisnene.
Nemohla byste dát nějaký odkaz na maminčin obchod:-)? Sem nebo klidně sz. Děkuju!!!
TAK to Jste me potesila. Jsem nalomena, ale ikea vylet Jeste chvili nebude. Skoda, ze se mi vedou jenom Dve (doufam, ze dve) jsou super.
Ten botnik asi vim kterej. Takovej plastovej minimalistickej? Ten se mi Taky libi. Ale moje predsin je ultra uzka. Kolik ma Ta vase? Jste me nahlodala :)
a jestli manzel zvladne police TAK ikeu nepotrebujete!
Mate to v SZ. Smirovala jsem vam policku! Super parfemy. Jaky ne ten Tom Ford, Nejde to do Sladka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)