Zu rozdíl vidím, ale myslím si, že jestli bude všechno bílé, tak ti to opravdu časem splyne. jsou v tom prostoru ještě další dveře?
design a architektura
Ne, jen tyhle, o kousek vedle je začištěný stavební otvor a naproti velké okno a balkonové dveře na terásku.
Moje částka je tak 5, to bych prosazovala hodně, ale je to hodně peněz za "méně" materiálu :))
Zu sice rozdil vidim, ale myslim ze si zvyknes. Zalezi, jestli musite hodne delat kompromisy a nebo jestli je tohle ten bod, kde si dovolite se rozsoupnout?
Zu záleží, jak moc to vadí tobě. Tohle je věc, kterou v budoucnosti jen tak nepredelas. Takže, než příštích deset koukat na dveře a pokaždé si říct, měli jsme ty peníze dát, tak je dej teď. Pokud je možné.
Zu Líbí se mi víc bez obložek. Praktičtější je s obložkou. Bratr má bez obložek, v bytě žije asi 2 roky a zeď, kde by byla normálně obložka je docela často taková umolousaná, jak se tam občas někdo chytne. U nás by to bylo jeté ve výši psa, který se občas protahuje mezi dveřma. Jde to řešit nanohoubičkou nebo přemalovat. Ale není to tak jednoduché jako umýt obložku. Taky je ta omítka na sádroši, či co tam bude místo obložky, náchylnější na odkopnutí, uražení apod.
Zu ne
711990 my už jsme se rozšoupli na tolika místech, jako třeba v dnešní době rekonstruovat a stavět a ne svépomocí ![]()
ale to umlousání, to je přesně ten argument pro mě, navíc tam asi bude chodit spát pes, jak jí znám
notna to je dobrá připomínka. Z tohohle důvodu nemáme bílý sokl podlahy, a myslím, že jsme dobře udělali.
Karja kamoska si ted dala cerny baterie do koupelny a moc hezky to je. Fotila jsem druhe kamaradce tak ti to hodim. Cekaji jeste na sklo do sprchy po cele delce a neni to uplne dodelany, ale pro predstavu 

0zero7 ten svetlik! ![]()
Mrakoplas jj ten je super, maji jeste asi 3 v byte, je to budova tak 70s asi, okna tenky cerny kovovy ramy, kuchyn udelali svetlounce sedou, ostrov na strane co je otocena do obyvaku orech drevo, na to bily quartz kamen, moc hezky.
0zero7 Je to hezké. No, já začínám vymekavat, že si dám takovou tmavou nerez jsem teď viděla....
Karja uka!
0zero7 Jj najdu to večer na nějakých fotkách mimo katalog, jestli to už někdo má.
Prosím vás, mám takovej blbej dotaz, potrebuju nutne koupit termostatickou baterii k vaně, máme obyč pákovou, na kterou dite dosáhne a už je to hodně o strach - je na tom něco speciálního/poruchovyho/něco, po čem mám koukat, nebo prijdu do obchodu, řeknu rozteč a něco odnesu?
udelala bych, jak píšeš - rozteč a aby se ti trochu líbila a hotovo. Šikovné dětátko asi dokáže zmáčknout ten pojistný čudlíček a teplotu zvýšit, když bude hodně urputné. Ale určitě je to taková nejjednodušší ochrana.
Potrefenáhusa já bych teda chtěla říct, že mladší si termostatickou baterii s klidem přešteluje. Nevím, jestli se dělají nějaké lepší, kde to jde hůř ![]()
Nevím, co máme na chalupě, určitě to nebylo to nejlevnější, ale jde to štelovat hrozně špatně, otáčí se ztěžka. Takže určitě existují modely, které ti budou vyhovovat - styl dobrý den, na co lidi nejvíc nadávaj?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)