Já nic nezkresluju, hledáte hranici někde, kde prostě není, osoba, která prezentuje veřejně nacistické symboly je zavrženíhodná ze všech úhlů pohledu, neumím si představit, co byste doporučila Kauflandu jinýho, než jí vyrazit. Že jste horší lůza než někdo, koho nazýváte lůzou jsem vám nepslala, psala jsem, že chlapec z mého pohledu žádná lůza není, ale vy děláte to samý co on plus s hanlivými dovětky, což je fakt.
Pravé české i světové peklo
Jinak třeba
Nový občanský zákoník č. 89/2012 Sb.
(1) Svolení není třeba, pokud se podobizna nebo zvukový či obrazový záznam pořídí nebo použijí k výkonu nebo ochraně jiných práv nebo právem chráněných zájmů jiných osob.
(2) Svolení není třeba ani v případě, když se podobizna, písemnost osobní povahy nebo zvukový či obrazový záznam pořídí nebo použijí na základě zákona k úřednímu účelu nebo v případě, že někdo veřejně vystoupí v záležitosti veřejného zájmu.
Podle mě chlapec veřejně vystoupil v záležitosti veřejného zájmu, pokud je zde právním, nechť mě opraví, ale mně to sedi
To si přečtěte o holokaustu na Ukrajině, masakru v Katyni nebo o tom kdo byl zavírán do gulagů. Hákový kříž a srp s kladivem jsou symboly stejných zrůdností.
Edit: koukám reaguji na něco co bylo smazáno![]()
myslím, že pořád mluvíte o něčem dost jiném, než píšu a než myslím, ale už prostě nevím, jak bych vám to vysvětlila, takže to vzdávám.
(ale ve zkratce, co kdyby - nehledám žádnou hranici a většinu doby mluvím o trochu odlišném případu, než tom konkrétním).
ospravedlňujem sa, zmazala som to práve preto, že sa neviem poriadne vyjadrovať, a že to práve vôbec nevyznelo tak, ako to malo. Preto tu často neprispievam, neviem sformulovať myšlienku.
A súhlasím s vami, že sú to rovnaké ohavnosti.
Tak těžko řešit případ kdy má někdo tetování, které nikdo nikdy neviděl, na to se nenapasuje ani ten citát z Dědictví aneb kurvahoši![]()
to je kouzelne ![]()
Nákup s dobrotama a něco uvařit no![]()
Tohle nebude jenom český peklo, ale tahleta povaha, že si jako někdo myslí, že on ví líp, za co máte a nemáte utratit vlastní (vydělaný) peníze..a že drahá kabelka/auto/cokoli už je moc a máte to dát na charitu. Tohleto ohánění se charitou..no comment.
jo, jo, to mi pripomnelo zacatky diskusi na mp, uplna nostalgie, malem mi slza ukapla.
No..tam taky.
já bych si teda kabelku za 50.000 taky asi nikdy nekoupila, protože bych se ji potom bála někam nosit, ale "nákup s dobrotama a něco uvařit"
mě dostalo. paní má očividně srovnané životní priority.
mě vždycky napadne, kolik z těchto odsuzovatelek by si jako první běželo koupit, kdyby zbohatly a mohl si ji dovolit. jestli by paní s batůžkem s dobrotama nosila batůžek a vařila, i kdyby vyhrála miliardu
Tohle bylo vcera v blesku jestli Vas to jeste zajima a jestli Vam nevadi,ze je to blesk.:-)
...s dobrotama a něco uvařit...tipovala bych kečup na špagetách a dezert z pomazánkového. ![]()
Přiznám se, že jsem na MP napsala, že bych ty prachy za kabelku nedala a radši je využiju jinak. Platí to pořád, ale ne proto, že bych to považovala za snobismus, marnotratnost, když část světa hladoví atd. Prostě pro mě není důležité mít značkovou kabelku. Není nic špatného na postoji Chci ji, koupím si ji, ale taky nevím, proč by měl být špatný názor Nechci ji, nevidím v jejím vlastnictví pro mě nic přínosného, radši si pořídím něco jiného.
Není lautr nic špatného, že někdo drahou kabelu nechce, jenom si nesmí myslet, že to z něj dělá lepšího člověka a odpustit si komentování hospodaření se soukromými prostředky těch, co si jí koupí, nejlépe v duchu zmíněné záchrany ohrožených druhů a týraných dětí.
Souhlas s Mutzi, napsala to přesně. Mně zas nechá chladnou, že těch 50 a víc někdo utratí za zájezd k moři. Prostě vaše peníze, vaše věc..(není to tak dávno, co sem tu psala o reakcích na nákup auta, jak kdyby mi to platili ze svýho)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)