ale totok je pěkné, to už jsme tu dlouho neměli:P
nastane den, kdy budeme muset všechny ženy požádat, aby si vzaly pokrývku hlavy
ale totok je pěkné, to už jsme tu dlouho neměli:P
nastane den, kdy budeme muset všechny ženy požádat, aby si vzaly pokrývku hlavy
Na druhou stranu, pokud to Kaufland prezentuje tak, že vyhazov je za to, že exteriér dámy je v rozporu s etickým kodexem společnosti, je to vlastně správně, já osobně bych si nepřála, aby mě podobné individuum obsluhovalo ani s dlouhým rukávem.
Fajn. Jako výraz solidarity to bude dobrá akce - pokud si zároveň muslimky na krk pověsí kříž. To se krásně ukáže pravá vzájemnost a bratrství, pardon sesterství.
![]()
Stejné gesto a symbolická iniciativa jako ty delegované volební hlasy ve Francii, ale vytržením z kontextu to dostane takový ty správný grády![]()
takže firma německého vlastníka nemusí dodržovat českej zákoník práce nebo co?
Mutziputzi "veřejně dehonestovat" pokladní z kauflandu, no to je opravdu hrdinství
Já neříkám, že nemusí dodržovat zákoník, zda ho dodrželi nebo ne nemůžeme ani tušit dle zpráv v novinách (jednak se mohli na výpovědi dohodnout, jednak dotyčná byla brigádnice nejspíše přes DPP nebo DPČ, takže je otázka, jak je to možné řešit v takových případech. S největší pravděpodobností to nebyl klasický úvazek na dobu neurčitou, se kterým se eendá téměř nic dělat......) - taky mohli dotyčnou potichu vrátit do skladu a navenek to prezentovat jinak..... Silné závěry o porušení zákoníku jsou jen spekulace.
Jen říkám, že chápu jejich pro někoho hysterickou reakci.
"nacismus neschvaluju opravdu ani omylem, ale tohle je úplně debilní, a ten chlap, co to natočil, je mrzák. pokud má někdo jakýkoli problém s něčím v prodejně, a má kus slušnosti v těle, tak první osloví manažera prodejny, když to nezabere, tak vedení, a potom, když má pocit, že se děje hrozná křivda, tak ať si teda spánembohem zveřejňuje, ale ne tak, aby byla v tomto případě ta žena identifikovatelná. je to prasárna a chlap se dle mého názoru akorát chtěl udělat děsně důležitým."
Myslím, že ten punkový chlapec skrze ten fb do toho taky nasadil svou tvář a je identifikovatelný, tedy je to 1:1. Tyhle názory ala Lucie Bílá ("Jsou věci, které se neříkají veřejně...") mi připadají jako obava, abychom se o ta hovna ve veřejném prostoru moc neumazali. Některý věci je prostě třeba odmítnout veřejně.
takže firma německého vlastníka nemusí dodržovat českej zákoník práce nebo co?
Mutziputzi "veřejně dehonestovat" pokladní z kauflandu, no to je opravdu hrdinství
Co z toho zákoníku nedodrželi? A pokladní z Kaufu jsou tělesně nebo duševně postižený, že maj bejt hájený? A hlavně, dehonestovaná je debilka s háknkrajcem, ne pokladní.
Souhlas!!
Ale na Kaufáči je něco magického zřejmě!

To je snad pobočka Hitlerjugend, ten Kaufáč.
Mein Kauf no))
Já jsem tam v životě nebyla, bála jsem se tam vkročit po hrůzostrašných historkách o nebezpečných důchodcích... teď to vypadá, že frontoví bojovníci nejsou to jediný, čeho se tam lze obávat ![]()
A na FB se rozjíždí sbírka na pomoc tý Máně...
Taky mi to vyskocilo, to uz je tradice, jsou to obvykle stejne typy, mlci mlci a kdyz se vyjadri skoro vsichni, prijdou s ohromne nekonvencnim a silene zajimavym a hlavne uplne opacnym nazorem v domneni jaky nejsou kreativci a strujci diskurzu![]()
obávám se, že jste nepochopila, o čem v tom příspěvku mluvím.
nejde o tu fašistku. jde o princip. jde o to, že když mám pocit, že je kdekoli cokoli špatně, není normální to řešit na internetu zveřejněním na fb. normální je nejdřív zkusit to řešit u zdroje.
nebo vám by přišlo normální, když řekněme máte pocit, že jste si v kauflandu koupila plesnivý chleba, to nejdřív vyfotit a hodit na fb? ne jít to reklamovat do prodejny?
co když tam vážně nikdo nevěděl, že má na ruce háknkrojc? co kdyby to byla menší společnost, kterou by taková věc v médiích mohla hrubě poškodit, aniž by za to sama mohla (prohlížet tetování zaměstnanců fakt není v kompetenci personalistů a ta paní nešla pracovat jako modelka nebo letuška, šla dělat brigádu, kam se přijímá kdokoli, kdo má dvě ruce)? co kdyby po normálním upozornění na vedení paní přeložili prostě jinam nebo jí dali dlouhý rukáv?
ale ne, my z toho uděláme obraféru, úplně zbytečně, protože nějaký blbeček si ulevil a další se toho chytli. ty řeči o nějakém umazání jsou fakt kecy, nezlobte se.
Pani udajne na chlapcuv dotaz co to tam ma tak, ze je to uplne v poradku. Aby co nejvic lidi vedelo, ze tohle v poradku neni a nekteri to treba zaregistrovali tak, ze to sdili na FB nekdo koho respektuji, je ucinnejsi nez to detem opakovat v dejepise a obcance. Poupravila jsem svuj nazor na jeji vyhazov, puvodne me taky napadl dlouhy rukav nebo sklad, ale fakt ne, nechtela bych aby tahle osoba mela sanci me obsluhovat kdekoli. Treba si to jednou nejaka dalsi ji podobna chudinka rozmysli, jestli tohle je zpusob jak zaujmout kamaradicky s dutymi holymi hlavami.
souhlas, pro me je to takove dno, ze je mi dost neprijemna predstava, ze by mi treba markovala nakup. Na druhou stranu do prace s ni urcite, jeste tenhle povl zivit z dani...
Plesnivý chleba není nacistický symbol. Plesnivý chleba není světonázor, se kterým člověk chodí k volbám, vychovává děti a účastní se dění ve veřejném prostoru. Plesnivý chleba tedy budu řešit s tím, kdo se mi ho snaží prodat. Nacistický symbol budu řešit veřejně, protože se veřejnosti týká.
O tom, jak věc vyřešil Kaufland nemluvím. (I když já bych se takovým člověkem obsloužit nenechala.) Reagovala jsem na pasáž z vašeho komentáře, v němž jste chlapce, který zveřejnil fotku, označila za mrzáka a lůzu.
taky vidím dost rozdíl mezi reklamovaným zbožím (byť plesnivý chleba si na FB umím představit celkem lehce a nechce se mi věřit, že se tam nic takového ještě neobjevilo) a zaměstnancem s vytetovaným hákovým křížem... a bez ohledu na to zda kaufland nebo malá firma, aby neztratili tvář, je to o tom, jak se k tomu postaví, ne o tom, zda se to veřejně objeví např. na FB. pokud blbě, ať to pro ně má následky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.