Mutziputzi No asi ze machrujes, nee?![]()
Pravé české i světové peklo
Samantha taky by mě zajímalo proč? jestli se vám zdá divné, že má někdo přes 30 nešedivé vlasy? já mám jeden (34). můj otec nemá možná žádný (60). ale je blond, těžko se to posuzuje, ale prostě šedivý mi nepřijde.
Divné se mi nezdá ta skutečnost.
Divné se mi zdá, když člověk v diskuzi, zda barvit či nebravit, vytáhne svoje dva šedivý vlasy.
Samantha To je hrozně divné fakt...a nemam celulitidu, pozor!
Neviem, či som šedivá. Tak dlho sa farbím, že mi to je fuk. Ale tie krátke vlasy, hmmm normálne ma to láka......
Právě to řeším u sebe, zda nechat dorůst šediny nebo ještě barvit. Kadeřník mi dával platinově šedou, je to super, ale nic to nevydrží. Mám špinavou blond, na spáncích šedou. Takže ještě asi pár sezón barvit, ale když mě to taaaak nebaví.
andulka01 a modrej sampon to nejak nevylepsi, zkouselas?
Chělas vysvětlení, tak tady ho máš.
Mmch, že zrovna tobě to budu muset specifikovat, ty přece más smysl pro nadsázku ![]()
viktorka_od splavu Ehm... já jsem co se týká péče o vlasy/tělo/obličej hroznej hotentot. Umeju se tím co mi přijde pod ruku, speciální šampony a kondicionéry ležej někde v zapomnění. Na krém si vzpomenu tak třikrát do týdne (a z toho to ještě dvakrát nestihnu), skoro se nemaluju. Představa že si kupuju modrej šampon (nevím ani kde) a pravidelně jej používám, je dost absurdní. Tím se nechlubím, naopak, vím, že bych měla trošku zabrat ![]()
No, teď jsem se radši došla podívat do zrcadla kde vlastně všude už ty šediny mám :-)
Samantha To je hrozně divné fakt...a nemam celulitidu, pozor!
ty toho nemáš víc... ![]()
Samantha Prosim?
viktorka_od splavu dcera ať si nechá zkontrolovat stitnici.
Promiň ... teď jsem zjistila, že jsem si omylem udělala bylinkový čaj na žlučník
tak proto jsem tak žlučovitá
continuity to má něco společnýho s šedivěním? mám začít papat jod?;-)
Samantha Aha, tak uz to nepij, Amino![]()
Já to zjistila pozdě ![]()
viktorka_od splavu ty už ne, ale nedostatečná funkce muže způsobit předčasne sediveni. Muže to být i genetické, ale za jeden krevní test nic nedá.
andulka01 no já jen, že by to mohlo teoreticky udržet na delší dobu ten platinovej přeliv jak píšeš, určitě jednodušší než furt barvit. koupíš kdekoliv v drogerce, třeba v DMku, stahuje to takovej ten žlutej odstín
continuity no dá, páč neni v čr. ale vyřídím, děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)