Mutziputzi souhlasim. smutny docela. i ta predchozi
Pravé české i světové peklo
jo a moc se mi líbí Načeva, podobnej skunk, jako má na tom horním obrázku, se mi začíná dělat taky

Mutziputzi vona to právě ale naživo má, já to psala schválně kvůli tomu kontrastu s tím, jak vypadá na fotkách
Potrefenáhusa No teda, vždyť je to hrozně neženský, vypadá prostě zanedbaně, stejně jako Uhlířová a navíc takovym tim pro mě trapnym stylem, podívejte se, mně je jedno jak vypadam, já jsem prostě na to duševno...obě mám ráda, ale tuhle v mých očích pózu nee.
Potrefenáhusa jo, to se mi libi taky. ma 50, vypada na to, slusi ji to, je celkove prirozena, zadna krecovita stylizace a “ladeni se k sedinam” jako ta pozarova
Potrefenáhusa Ja nemyslím, že je ošklivá, na první fotce se mi vyloženě líbí, ale přišlo mi zvláštní o 37 letý ženský s šedivou hlavou psát jako o vizáží holčičce.
Mutziputzi nj, já to v tom vidim, ale chce to asi ten projev naživo prostě
Potrefenáhusa A tak nejsem balík, já jí znám, na ulici jsem jí teda nepotkala![]()
Potrefenáhusa mne se naceva libi
a moc se mi libila ta architektka, co stavi mrakodrapy nekde v asii, co tu tuhle byla, ta to taky mela sedy, myslim?
Ja momentalne nechavam odrustat, ale boli to, nevim, jak dlouho vydrzim.
moora pockej, tys byla mezitim obarvena? dyts uz sedy mela. a moc ti to sluselo teda. muzu optat proc ty zmeny?
viktorka_od splavu sedy furt. Ale prodluzuju :-)
moora ahaa, budou dlouhy, chapu:-) mas super vlasy, to je radost:-)
Ja teda nevim, asi jsem strasne malomestsky konzervativni, ale podle me jde seda holkam do 30 a pak panim po 60. A to za predpokladu, ze maji hezky oblicej, dobry strih, slusivy mejkap a vyladeny ohoz.
Jsem nekde mezi temi vekovymi milniky, takze barvim a barvit budu. Zadne ty postovane pani se mi nelibi, ta v promene fakt hruza strih, jen snad ta modelina s rousy, ale ta spada do kategori do 30 (jasne, muze mit vic).
Pavlena a já sem se v životě nebarvila a kdybych teď začala víc šedivět než ty dva tři šedivý chlupy ve kštici, tak se barvit nezačnu. No..ještě že nebydlim na maloměstě.
Ounz ja jsem se barvit obcas nabarvila (vzdy po letni sezone, protoze mi zesvetlene vlasy od slunicka slusi mene nez moje normalni barva). podle toho vim, ze na barveni co 2-3tydny nemam urcite moral (roste mi to priserne rychle). co jsem zacla sedivet, tak jsem se nebarvila ani jednou, jeste to neni az tak videt, ale jsem ve veku, kdy otec v prubehu peti let sel z cerne na uplne bilou. v nejhorsim to budu odbarvovat, mne se ten pepr a sul libi ze vseho nejmene. muj sen je skunk nebo pak platina, ale tolik stesti, abych mela par let bilej pruh, myslim mit nebudu. to je realna ta uplne bila.
co si myslim, ze u tech holek na predesle strance vadi, ze maji takovy divci uces. sedive vlasy v mladsim veku potrebuji neco extravagantniho nez mikado s celenkou (to by popravde vypadalo divne i s nabarvenyma vlasama).
continuity no..já jestli budu šedivět po matce, tak to taky nebude nijak elegantní skunk..ale sázim na dobrej střih
jinak nikomu barvení nevymlouvám, aby nedošlo k mejlce, jen si nemyslim, že barvený sou hezčí než šedý..
Ounz no prave, sedive vlasy potrebuji progresivni sestrih. ja se pravdepodobne vratim ke kratkym vlasum. vzdy mi to sluselo, ted ma dlouhe vicemene kvuli muzi a ze jsou zrovna v mode rovne hrebiky, ja mam vstalaasla to, co jina poctive kazde rano zehli. a za par let uz to treba nepujde.
Pavlena mam stejny nazor.:-)
Kolegyne,blondyna moc hezka zenska 50let,si nedavno nechala obarvit na sedivou,krasna barva,ale ji to neskutecne pridalo roky.No,uz je zpet blondata.:-D
continuity zavidim rovne hrebiky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)