continuity já už naštěstí krátký mám. Dlouhý sem měla naposledy jako dítě. V mým případě to není ono.
Pravé české i světové peklo
Zarinya tak na tvuj efekt to musim procisnout kancim kartacem :D
jo a moc se mi líbí Načeva, podobnej skunk, jako má na tom horním obrázku, se mi začíná dělat taky
Mně se Monika vždycky líbila. Tvorba i vzhled. Mám moc ráda tuhle písničku a klip, kterej natočil můj tehdy budoucí muž... Některé záběry byly pořízené z mého tehdejšího bytečku, takže i nostalgie je tam.... ![]()
Ale když Monika nechala šedinám volnej průběh... musela jsem si zvyknout... zvykám si. Teď vzniká dokument o společné práci tria Dusilová-Bittová-Načeva, vídám ji, a jak tak pozoruju, záleží na konkrétním sestřihu a úhlu záběru... a někdy se mi to i líbí. Ale u Moniky jsou ty vlasy nějaké... podružné, nebo co. ![]()
Mně se zdálo že to máš nějaký dlouhý! Ale pěkný to bylo ![]()
Ano, jsi maloměstsky konzervativní
A hlavně jsi asi nikdy neviděla moora !
Jo, progresivní sestřih, to je přesně vono. Ta Uhlířová se mi vůbec nelíbí, mikádo z ní dělá takovou knedlíkoidní tetku...
Já bych ty šedý taaaak chtěla. Ale jak psala nellie, ta údržba je fakt děsná ![]()
Si budu muset počkat, no.
domenica
No neee! Já ji poslouchám snad od 14, klip patřil k mým nejoblíbenějším
, z brigády jsem si šla koupit stejný boty!
Pak jsem měla moc ráda i to experimentálnější období
No a s vlasama to mám stejně jako ty: Když jsem ji po letech viděla v těch šedých vlasech, tak mě to dost překvapilo. Ne nepříjemně, ale byl to nezvyk. A přesně, vlasy jsou u ní podružné. Já to vlastně docela obdivuju, protože kdyby se barvila dál, co si budem povídat, vypadá o 10 let mladší, ale prostě to nepovažuje za důležitý.
Já mám šedých vlasů asi dost, měla jsem je brzo, navíc v černých vlasech je všechno vidět. Ale já teda pokračuju v občasném barvení, nejsem bohužel Monika ani Patti Smith ani jiná charismatická osobnost.![]()
a že mě nic z toho co píšeš nepřekvapuje!
Jen s tou poslední větou nelze než nesouhlasit.
Ja teda nevim, asi jsem strasne malomestsky konzervativni, ale podle me jde seda holkam do 30 a pak panim po 60. A to za predpokladu, ze maji hezky oblicej, dobry strih, slusivy mejkap a vyladeny ohoz.
Jsem nekde mezi temi vekovymi milniky, takze barvim a barvit budu. Zadne ty postovane pani se mi nelibi, ta v promene fakt hruza strih, jen snad ta modelina s rousy, ale ta spada do kategori do 30 (jasne, muze mit vic).
Skoro 40 ji je a neni modelina
Jinak s tebou souhlasim a rozhodne nazor neni malomestacky, kor kdyz ho mam taky))) Sedy vlasy si muze dovolit v tom veku cca nad tricet tak jedna z tisice, musi mit ale styl, rysy a prostredky na to, aby bylo jasny, ze je to umysl, ne zanedbanost, to ze to pridava roky je proste jasny, podvedome a v naprosty vetsine i opticky, ta moje “modelina” je proste vzacna vyjimka.
Mutziputzi tak na ty co si postovala to vypada jako umysl,ze se nechala na sedo nabarvit,protoze ma jeste mladistvej oblicej.Asi prvni osoba u ktere se mi i libi dlouhe sede vlasy.
Zarinya Tady pise, ze sedivet zacala uz v 16
https://www.google.cz/amp/s/www.telegraph.co.uk/women/life/ive-had-grey-hair-since-i-was-16/amp/
Mutziputzi hm dik,no v anglictine si nic neprectu.![]()
v 16,sedivet je dost hrozny,tedy.
Zarinya Lepší než plešatět :-) přítel a dva kamarádi, taky od 16, do dvaceti měli pleš.
andulka01 tak u chlapa je to neco jineho.![]()
ale,jo,mas pravdu,sediny se daji obarvit.
Na plešatou hlavu lze nasadit paruku.
Zarinya Já vim, jim to dokonce i někdy fakt sluší :-) je to nespravedlivý.
Samantha no,to sice da,ale to asi nebude moc prijemny.Si vubec nedovedu predstavit chodit furt v paruce.
Hele, já taky ne. Ale jako malá jsem vytáhla mámě ze šuplíku něco takového divného chlupatého kudrnatého a vida - paruka. Prý to zamlada nosila (a to měla vlasů na dvě hlavy).
Samantha moje mami taky a taky sem si to na hlavu davala.:-D
Zarinya Já taky! Já taky! a úplně nejvíc mne bavila ta polystyrenová hlava, co na ni měla. Směla jsem jí rtěnkou vybarvit pusu, heč! nebo možná nesměla, ale vybarvila...![]()
Sweet Potato lol, já jsem jí ještě namalovala modré oční stíny O:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)