Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:32

continuity já už naštěstí krátký mám. Dlouhý sem měla naposledy jako dítě. V mým případě to není ono. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:32

Zarinya tak na tvuj efekt to musim procisnout kancim kartacem :D 

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:40
Reakce na Potrefenáhusa:

jo a moc se mi líbí Načeva, podobnej skunk, jako má na tom horním obrázku, se mi začíná dělat taky

​Mně se Monika vždycky líbila. Tvorba i vzhled. Mám moc ráda tuhle písničku a klip, kterej natočil můj tehdy budoucí muž... Některé záběry byly pořízené z mého tehdejšího bytečku, takže i nostalgie je tam.... 

Ale když Monika nechala šedinám volnej průběh... musela jsem si zvyknout... zvykám si. Teď vzniká dokument o společné práci tria Dusilová-Bittová-Načeva, vídám ji, a jak tak pozoruju, záleží na konkrétním sestřihu a úhlu záběru... a někdy se mi to i líbí. Ale u Moniky jsou ty vlasy nějaké... podružné, nebo co. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:47

moora 

Mně se zdálo že to máš nějaký dlouhý! Ale pěkný to bylo 

Pavlena 

Ano, jsi maloměstsky konzervativní  A hlavně jsi asi nikdy neviděla moora ! 

continuity 

Jo, progresivní sestřih, to je přesně vono. Ta Uhlířová se mi vůbec nelíbí, mikádo z ní dělá takovou knedlíkoidní tetku...

Offline Lama_z_Lana
6593 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:14

Já bych ty šedý taaaak chtěla. Ale jak psala nellie, ta údržba je fakt děsná

Si budu muset počkat, no.

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:19

domenica  No neee! Já ji poslouchám snad od 14, klip patřil k mým nejoblíbenějším, z brigády jsem si šla koupit stejný boty! Pak jsem měla moc ráda i to experimentálnější období No a s vlasama to mám stejně jako ty: Když jsem ji po letech viděla v těch šedých vlasech, tak mě to dost překvapilo. Ne nepříjemně, ale byl to nezvyk. A přesně, vlasy jsou u ní podružné. Já to vlastně docela obdivuju, protože kdyby se barvila dál, co si budem povídat, vypadá o 10 let mladší, ale prostě to nepovažuje za důležitý.

Já mám šedých vlasů asi dost, měla jsem je brzo, navíc v černých vlasech je všechno vidět. Ale já teda pokračuju v občasném barvení, nejsem bohužel Monika ani Patti Smith ani jiná charismatická osobnost.

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 11:58

Luna 

a že mě nic z toho co píšeš nepřekvapuje!  Jen s tou poslední větou nelze než nesouhlasit. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 13:17
Reakce na Pavlena:

Ja teda nevim, asi jsem strasne malomestsky konzervativni, ale podle me jde seda holkam do 30 a pak panim po 60. A to za predpokladu, ze maji hezky oblicej, dobry strih, slusivy mejkap a vyladeny ohoz. 

Jsem nekde mezi temi vekovymi milniky, takze barvim a barvit budu. Zadne ty postovane pani se mi nelibi, ta v promene fakt hruza strih, jen snad ta modelina s rousy, ale ta spada do kategori do 30 (jasne, muze mit vic).

​Skoro 40 ji je a neni modelina Jinak s tebou souhlasim a rozhodne nazor neni malomestacky, kor kdyz ho mam taky))) Sedy vlasy si muze dovolit v tom veku cca nad tricet tak jedna z tisice, musi mit ale styl, rysy a prostredky na to, aby bylo jasny, ze je to umysl, ne zanedbanost, to ze to pridava roky je proste jasny, podvedome a v naprosty vetsine i opticky, ta moje “modelina” je proste vzacna vyjimka.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 13:27

Mutziputzi tak na ty co si postovala to vypada jako umysl,ze se nechala na sedo nabarvit,protoze ma jeste mladistvej oblicej.Asi prvni osoba  u ktere se mi i libi dlouhe sede vlasy.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 13:30
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 13:48

Mutziputzi hm dik,no v anglictine si nic neprectu.

v 16,sedivet je dost hrozny,tedy.

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:16

Zarinya Lepší než plešatět :-) přítel a dva kamarádi, taky od 16, do dvaceti měli pleš.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:18

andulka01 tak u chlapa je to neco jineho.

ale,jo,mas pravdu,sediny se daji obarvit.

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:19

Zarinya 

Na plešatou hlavu lze nasadit paruku.

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:22

Zarinya Já vim, jim to dokonce i někdy fakt sluší :-) je to nespravedlivý.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:22

Samantha no,to sice da,ale to asi nebude moc prijemny.Si vubec nedovedu predstavit chodit furt v paruce.

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:26

Zarinya 

Hele, já taky ne. Ale jako malá jsem vytáhla mámě ze šuplíku něco takového divného chlupatého kudrnatého a vida  - paruka. Prý to zamlada nosila (a to měla vlasů na dvě hlavy).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:30

Samantha moje mami taky a taky sem si to na hlavu davala.:-D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 15:11

Zarinya Já taky! Já taky! a úplně nejvíc mne bavila ta polystyrenová hlava, co na ni měla. Směla jsem jí rtěnkou vybarvit pusu, heč! nebo možná nesměla, ale vybarvila...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 20:32

Sweet Potato lol, já jsem jí ještě namalovala modré oční stíny O:-)