VIP zjevy
Věrka švindluje, dyk je to jasnej chlap!
to jim na těch soutěžích neměřej třeba hladinu hormonů nebo tak něco? jako jestli je zařazená do správný kategorie ![]()
stes takze anabolika? nebo treba "staci" hormonalni nerovnovaha, ktera vznikne dusledkem nizkeho % tuku (ztrata ms)?
Lamicka tak nejsem MUDr. ani Věrka, takže nevím v tomhle případě....
barbucha To néééé, to nemůže být (ještě) ženská. ![]()
Lamicka Já myslím že steroidy.
Já tu estetiku nechápu ani na ty fotce před 20 lety a 20 kily, navrch jak se mažou tím krémem na boty
- já vim, ze to k tomu patří, ale mne se z tyhle anatomie fakt dela docela ouzko, nechápu, ze to takhle někdo chce a usiluje o to
Musí to bejt hrozný i na vomak ![]()
notna ako u maminky. Lucka dobre varí![]()

Od této osoby mě to fakt pobavilo ![]()
A doufám, že nebudu muset kojit na veřejnosti. Když mi občas někdo strká ňadro až před nos, není mi z toho úplně dobře,“ dodala.
Potrefenáhusa já si ten článek o věrce přečetla a zdá se, že je šťastná, že se v tom nějak našla, má partnerku která ji podporuje.. tak to pak jo, proč ne
Ja teda neviem ale nekontroluju sa anabolika asteroidy na zavodoch? Svetovych? Ved ona Viera je velmi uspesna vo svete, kazila by si to?
Janulik03 to je pravda, ale jenom z posilování se v chlapa prostě nepromění
Janulik03 někde jsem četla, že v zahraničí se moc netestuje na doping, že je tam kulturistika většinou braná jako showbusiness a ne jako sport
stes Mutziputzi ahha tak ja tomu nerozumiem, ale ked pozriem napriklad na bezkyne tak niektore maju tiez nabeh na muzske crty. Mala som dojem ze je to prilisnym vypatim z treningu, kedy uz v tele nie je takmer ziadny tuk. U Vierky pisu ze ma mizive percento tuku v pomere k svalom
Janulik03 Mně jednou jeden kluk, který dělal kulturistiku, říkal, že ví, kdy a co jak podávat, aby se při testech na nic nepřišlo tzn vysadit včas apod. A taky že jsou o krok napřed s látkama, na který se testuje. Musí se to prý hodně hlídat a pak to jde. Ale nerozumím tomu, tak nevim, jen jestli nedělal ramena. Tohle mě úplně miji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)