barbucha nevim no, to co tady čtu mi přijde už zas jako starobabská hnusná kritika
VIP zjevy
Hele báby s dětma versus báby bez dětí - to si asi prostě vždycky nesedne, no.
Zajímavý je, že např. Leichtová (sorry, jestli se takhle nepíše), přijde jako šmudla téměř všem, včetně těch tolerantních a Nesvadbová na fotce, kde se o imidž jetiny zjevně pokouší, tak ne.
stes Šmudla a sjetá rajda je rozdíl ne? BTW Leichtová má co si pamatuju zásadně mastný blbě nabarvený vlasy, nadváhu a k ní neadekvátní, obvykle navíc hrozný hadry, Bibiana se stylizuje do dekadentní femme fatale, viz tetování, ale nadváhu a umaštěnost nevidim, ta "jetost" mi nějak uniká.
Slm sk zmyslela na par fotiek z mojej mladosti. Ehm vratane cigarety, fajcila som od 14 (fuj).
Vtedy sme tie fotky videli iba my a kamarati, nasi o takom nevedeli. Rozdiel je ten ze dnes sa daju sirit verejne. Nie ze by som ako rodic skakala z toho nadsenim.
Mutziputzi Hele, a proč to řešit furt dokola? Každej má tu míru jinde. Bibiana mi na té fotce jako rajda po flámu prostě připadá, tobě ne. Tečka.
Mutziputzi no a některý jí tam vidí, v tý fotce...proč se o tom furt dohaduješ....marně![]()
barbucha nevim no, to co tady čtu mi přijde už zas jako starobabská hnusná kritika
No a co bys čekala?! ![]()
Já ti nevim... vyvalovat se v prádle, OK. Na zemi s cigárem, nečesaná nemytá, OK. Ale věšet to na sítě?
Femme fatale si představuju jinak... tohleto je nanejvejš zmalovaná lolitka, a nevzbuzuje to ve mně ani obdiv a (věř nevěř) ani závist - naopak spíš negativní konotace.
Pinot Noir stes To tady zavřem ne? To moderování je argumentační highlight hele, hned po bezdětnosti![]()
barbucha to taky jistojistě nepostuje pro tvojí impresi![]()
Že ne?! Ale já to vidim! ![]()
Ergo kladívko dává to veřejně? Dává. Musím si myslet jen něco pozitivního? Nemusim. Děkuji za pochopení ![]()
Mutziputzi Moderovat jsi začala ty, když jsi jinej názor označila za starobabskej.
barbucha Nemusíš, ale já kdybych na jejím místě četla ty vaše přívlastky, poradim vám ať se kousnete do zadku ať se uklidníte, tetiny, a staráte se vo sebe![]()
Ja nemam zadnou fotku v podprsence krom v plavkach:-D. Co jsem to mela za dospivani...ta fotka je desna, ale mozna nemam to spravne esteticke citeni, ale je to takovy umasteny.
Pinot Noir to je dialog, známe?
Karja ježiš další vidle do tolerantních a mladejch řad ![]()
![]()
Samantha o bože, jak harpyje zase
zapomněla jsi na smajlík ![]()
barbucha Nemusíš, ale já kdybych na jejím místě četla ty vaše přívlastky, poradim vám ať se kousnete do zadku ať se uklidníte, tetiny, a staráte se vo sebe
Proč? Nelze mít jinej názor než ten žádoucí?
Pak bys jí teda měla nejdřív poradit, ať ty fotky ukazuje jen v kruhu spřátelených obdivovatelů...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)