A neodradia ich ani fakt nechutné vedľajšie účinky.
VIP zjevy
ó hrůza!

Chtela jsem se podivat co noveho u nablble Slovakove a jeji ig neexistuje? To same Lela
jinx jsem to šla zkusit a madam Nela nejde vyhledat, ale účet furt má, mám ju ve sledování.... ![]()
a je v Miláně. podrobně to dufám nechceš, já její storíčka přeskakuju
tu druhou osobu neznám
ó hrůza!
ano, je jí 16, je zamilovaná, ale ta kéra mi přijde v pohodě. žádný jméno na čele, nic, čeho by musela do smrti litovat.
a panu ex-ministrovi je teda pořád strašně podobná
martek01 no ale jse to k lepšímu, jako dítě byla celej Březina
jinx Slovákovú otvorím, skús znovu.
Mutziputzi martek01 Mně to přijde v pohodě, až na to, že to sdílí matka :-),
milacka ja ne :( ani mi ji to nedohleda
jinx zřejmě jsi persona non grata![]()
stes zase to me muze jedine tesit!
Mně přijde vtipný, jak Blesk musí mladý Březinový zakrejt oči na fotkách, který jsou volně viditelný na ig a na kterejch to dítě vypadá jak štětka.
jinx taky ji nevidim, ani Lelku
Ja sem o tom někde četla, že ig s těma účtama trochu ‘pracuje’ někdy některy upozadí a sou pak prakticky nedohledatelny, pokud lověk nemá ty lidi ve sledovanejch, tak to zrovna v tu chvíli obtížně hleda..
stes proboha, proč hned štětka?
Potrefenáhusa JAK...píšu. S dovolením mně ty fotky tak připadají
Potrefenáhusa tak jsem si to schválně našla, jak štětka tam nevypadá... ale zase nevím, jak se to jeví ostatním no...
viktorka_od splavu No ale nějaká fotka, kde vypadala jak zfetovaná rajda, tu proběhla, ne? IG nemám, vycházím z toho, co se objevilo tady.
Tak mne nektere fotky pripadaji uz pres caru. Chapu, ze chce provokovat, ale kdybych ja byla jeji mama, tak bych jeji fotky na instagramu korigovala. Ja to proste beru jako mama ctrnactilete holky, ktera obcas k necemu podobnemu taky inklinuje. Kdyz to prezene, musi fotku vymazat.
Taky jsme se s holkama kdysi fotily radoby provokativne, ale fotky jsme videly jen my samy. Jeste je mam doma nekde schovane. A je to teda hrozna pr.el.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)