Kokoska Asi mi není souzeno se pokochat či naopak blaženě pohoršit, ten odkaz mne háže na bílou stránku.
VIP zjevy
Sweet Potato Já to taky nevidím, ale odhaduju, že jde o tohle
Karja Ty vidíš její zadek? Já jen předek a bok
.
V tomto kontextu je to dost hloupý překlep
(popisek v galerii)
No řekněme že to není outfit, kterej by jí nějak zvlášť lichotil ![]()
Taky by mě zajímalo jak to Kate dělá - už na křtinách je vždycky jak proutek ![]()
Ta košile co má meghan se mi líbí, hodila by se
Zpetne docitam diskuzi o dceri Nesvatbovy a zavzpominala jsem si tak 14-20 let zpet, kdy jsem vypadala taky trochu jako stetka
nosila jsem sitovany puncochy, vystrih az k pupku a hodne cernej mejkap. Spolecne s nasima jsme to celkem uspesne prezili![]()
razorblade Já taky vypadala jako štětka. :-). Mám dokonce takovou fotku ve vysokoškolském indexu. Ve vyšších ročnících, když už jsem vypadala normálně , učitelé dost koukali :-). Jinak mám pro Bibi a jí podobný holky pochopení.
razorblade Ja sla na posledni zvoneni jen v cernem pradle a sitovanych puncochach, tak mam taky pochopeni :D
Tady ta Dara fakt vypadá divně.
Trochu jako Eva Pilarová. ![]()
domenica ten kačer je fakt nepeknej. Ale fakt pilarka![]()
999 Takže se mi to nezdálo...
domenica dobrej postřeh
999 dost trefne. Vypada jako nekdo kdo je pod mladou omitkou dost za zenitem. A jeste ma zavrenou pusu, ona ji ma vzdycky vytlemenou, ze jsem na to uz uplne alergicka. Za ty roky ma tuny fotek s pusou dokoran, asi ze tim kryje nosoretni ryhy nebo nevim
Partnerka Ladislava Štaidla nezvolila nejlepší outfit..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)