barbucha Hele, ale jako 61 ... tak to není tak špatné, řekla bych
.
VIP zjevy
stes prosim te sama ses flejm :) ja jsem jen napsala, ze mi madonna prijde ok...
Obermannová, já to věděla! ![]()
barbucha Obermanová se mi líbí tak normálně no, ani si nepamatuju že bych jí někde vyzdvihovala...tak hele na důkaz toho jak vypadá blbě tady vespolek vytahujete její 50+ fotky, BTW zde adorovaná Tilda je hezká kde?
barbucha Hele, ale jako 61 ... tak to není tak špatné, řekla bych
.
Ta moje fotka je (minimálně) pět let stará. Jako žádný zle, ale já ji nikdy za krasavici nepokládala a vždycky mě udiví, že někdo jo
No nic, krása je v očích diváka, že jo... a proti gustu...
Jo, dyk nedávno se tady zrovna probírala, takže i já jako sklerotik si pamatuju že se ti líbí. Hele ale že jsou si fakt podobný?!
A kde že je krásná Tilda? No přece úplně všude, brouku! ![]()
stes Tak na cover se moc nevyfotošopovaný paparazzi fotky nedávaj, ale jako fakt by mě zajímalo jak krásnej musí bejt dotyčnej co řekne nelíbí..nebo ne vlastně, kritik nemusí napsat pieseň.
Tady je ok, jasně, ale to už je zase o něčem jiným...fotka stará 30 let...vo to tady ale nešlo
barbucha Tilda mi přijde zajímavá a stylová ....
Tildu jsem uz dlouho nikde nevidela, ale libi se mi...
Sama seš exot ![]()
Nechápu, proč se tady pořád tahá ta "průměrná Češka" v souvislosti s tím, když někdo o nějaké celebritě napíše, že se mu nelíbí ![]()
Tulipe Se vytahlo v uplne jiny souvislosti...lidi dneska nectou koukam![]()
stes furt lepší než průmerná česká bába jejího věku
Lidi dneska nejen nečtou, ale taky si prd pamatujou!
barbucha bych ja osobne radsi vypadala, kontext zcela odlisny, ze![]()
Že bych v tom citovaným příspěvku něco vynechala? ![]()
barbucha jsem byla politovaná že budu vypadat jako Madonna v 60, má reakce byla že ráda a radši než průměrná Češka v jejím věku, obávám se že kontext nestál na příměru Madonny vs průměrná Češka AKA Zuzka P. a tím že bych dokazovala Madonny nádheru..sním či bdím?
Rita Ora hadr

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)