Mutziputzi Tak to Tě lituju :-) vyhlídky na nic![]()

VIP zjevy

stes furt lepší než průmerná česká bába jejího věku
Mutziputzi no jistěěěě
stes hele povíme si![]()
za mě madonna na její věk cajk, určitě se najdou fotky, kde vypadá blbě a fotky, kde jí to sekne... ale obecně rozhodně ano...
Mutziputzi tak ju...nolita jasně, jako skoro každej, blahý paměti exexParoubková.
Jinak proti Madonně nic nemám, naopak.
stes dobrej příklad, běžná Češka má rozhodně blíž k Zuzce P. než k Madonně, choice is yours![]()
stes ach jo :-) možná zkus ten poměr dobrých a špatných a pokud ani pak ne, tak už nevím... ale jasně, líbit se ti nemusí, dát ji jako odstrašující případ je mimo...
nolita ach jo taky...nikdy bych jí jako odstrašující příklad nedala, ale ta vyfotošopovaná fotka mi k tomu dohnala. Jinak opravdu se mi nelíbí v obličeji, nikdy, ani za mlada, ale jak jsem psala, nic proti ní nemám.
A tedy ještě, z mý strany to byl vtip směrem k Mucině, jenže tys to vzala vážně a bude z toho další flame
stes Tak na cover se moc nevyfotošopovaný paparazzi fotky nedávaj, ale jako fakt by mě zajímalo jak krásnej musí bejt dotyčnej co řekne nelíbí..nebo ne vlastně, kritik nemusí napsat pieseň.

Tak ono by bylo dost blbý, kdyby taková Madonna nevypadala líp než průměrná jakákoli. Ale že by byla sama o sobě nějak krásná, taky bych neřekla.
Sweet Potato No vidiš, už sem úplně zapomněla na kauzu "kdybych měla její prostředky, vypadala bych taky jako Angelina Jolie", ten byl tehdá fakt dobrej!![]()
Mutziputzi To si teda ale pamatuješ blbě, to bylo, ani kdybych její prostředky měla, vypadat jako ona bych nechtěla.
Mutziputzi Hele, mně se Madonna taky líbila a líbí (a navíc tedy v jejím vělku - děsná fráze, ale jak to napsat ...) :-D.
Ale mám asi divnej vkus, neb mně se líbí i SJP, Renée Z. atp.
Sweet Potato to už bylo obvyklý vyústění, ale začalo to jak píšu
whiskas tady to nefrčí no![]()
S tim prumerem - tak Madonna snad z principu (prostredky neprostredky) nemuze vypadat jako prumerny kdokoli![]()
Závidět co? Fotografa a fotošopaře?
Mucino měj rozum, dyk ty seš hezčí.
Ale nedivim se na jednu stranu ničemu, tobě se myslim líbí i ta Havlova milenka spisovatelská (teď mam výpadek paměti, ovšemže si vzpomenu hned jak to vodešlu), a Madonna vypadá úplně stejně!
![]()
A když jsem viděla tuto fotku, vzpomněla jsem si na šaty, které zvažovala koupit Catherinne . Zdály se mi divně modré, ale na RZ se mi ta modrá líbí.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)