Karja možná chudej v porovnání s otcem :)
VIP zjevy
Karja Tak píšou, že je malýmu 6 týdnů, tak to je Lelka celkem drsňačka :-). Jako mít milence v šetinedělí, to už chce sebezapření.
bram I v porovnání s Adamcem? No jako to její vysvětlení vypadá věrohodne...chudák ženská známá nemůže mít ani dovolenkobeho samstra.
Ta Lela a Karlos nevím, nepotřebují peníze? Oba dva příběhy mají trhliny!
999 Tak za ty diamanty!
999 je vubec Vemoluv?
sem si ráno vyslechla brečícího Karlose, prej ju načapal s borcem, dostal pár facek. že prej on teď nezávodí, tak nemaj love a přislo mu divný, že má Lela pořád nový kabelky a diamanty. a že ten borec je jeho kamarád a že peníze patří jeho manželce. hoši, Dallas hadr
Vémola teď nezávodí a proto nemá prachy? Co mu dávaj za vítězství? Kilo?
Garfie Adamcová to včera vysvětlovala v TV v bulváru, že prý nic, jen kamarád. Ale mně přišlo, že nějak divně vypadá.
Mirka Tak z dealera kamarád, z kamaráda šamstr... to je hned ![]()
ice Vémola vzdal snad všechny zápasy za poslední dva roky? Vždycky spoustu keců jak se musí připravovat, soustředit a že to má prakticky v kapse a pak, zcela náhodou, vždycky něco přijde, zranění třeba a tak. Došly (zase) prachy, tak holt nastoupil (zase) bulvár.
No a teda jako 6-týdenní mimino a nevěra? Tomu se mi fakt věřit nechce.
andulka01 Někde jsem Vémolu slyšela, že už má tu ruku hodně poničenou, že už nepomůže žádná operace a buď se to nějak zahojí samo, nebo dobojoval.
On ten Karlos teda docela švidrá, nemohl se u té šperkovnice přehlédnout? Takovejch briliantů a znají se dva měsíce?
Mirka Osud vrcholových sportovců, je to smutný, no, ale co čekal. No, ale evidentně to bude ještě kovbojka ![]()
andulka01 Přiznávám, že mi ho bylo líto.
andulka01 To se musela Lela hodně smekat,tolik Cartierů najednou.No, ale když Karlos říká, že to vyšetřoval.
A sok teda dost riskoval,dvě facky od Vemoly nebudou symbolické. Takže ted je na řadě usmíření v zájmu malého prince a jeho sestry, pak si zas Karlos najde nějaké to Lele...
rozarka Choť pana soka prý žádné nádledky Vémolových facek nepozorovala.
(Trochu mne zmátlo, že pod článkem o Vémolových a jeho kámoši - nyní sokovi - je fotka Vémoly s Krampolem
)
Sweet Potato Tak Krampol mu myslím do zelí nepoleze![]()
Mirka Mně přijde divná celá.
999 Karja Mám kamarádku, co podvedla muže v šestinedělí a musím se přiznat, že i když jsem myslím vcelku tolerantní, tak to mi přišlo tak nějak...špinavé, nebo nevím lepší slovo. Koukám na ni od té doby jinak.
A moje bývalá šéfová si našla milence v těhotenství a později kvůli němu opustila manžela, tak to byla taky dost pikantní historka! ![]()
Garfie U muže mi to přijde obzvlášť hnusné a u ženy divné, proti přírodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)