xoxoxox

xoxoxox

Hodně zdraví, štěstí a dobré pohody vám všem i vašim blízkým!

Užijme si krásný poslední den 2021, mám vás ráda, parfuženy ![]()

Ať se vám všem v roce 2022 daří! Přeji všem pohodu, lásku, dobrou práci a prostě všechno, na co sáhnete, ať se vám daří!
Všem krásný nový rok.

Šťastný nový rok Vám všetkým želám! ![]()
Stastny novy rok vsem! Diky, ze jste! Ackoli moc neprispivam, lonsky rok, ktery byl pro nasi rodinu fakt smutny, se mi podarilo nejak prezit i diky Vam! ![]()
![]()
![]()
Všem vám přeju, ať je na vás rok 2022 co nejhodnější! 
Hodně štěstí, zdraví a lásky všem. A prachy by se taky šikly.
Opravdu moc vám všem přeji, ať se vám v novém roce daří, ať máte skvělou náladu, k tomu zdraví a neztrácíte naději ani humor. Mám vás opravdu až překvapivě ráda, tak k tomu všemu navíc prosím zůstaňte věrné parfumanii, ať o vás nepřijdu! PF 2022!
Želám všetkým šťastný nový rok, aby bol lepší ako ten minulý, nech sa tu ešte dlho všetky vídame, virtuálne aj naživo. Ste moja duševná opora, jeden zo svetlých bodov môjho života. Bez vás by to nebolo úplne ono. Aj keď teraz tu veľa nepíšem, stále som tu . ![]()
Večer sme strávili s vnúčatami zdal sa mi to najlepší Silvester za posledné roky, taký pokojný.
Připojuji se k ostatnim a přeji vám všem jen to nejlepší do roku 2022! Po loňských anabázích opravdu nejvíc zdraví! A pohodu a spokojenost
p.s. tolik nepřispívám, ale čtu denně, v podstatě závislák na parfu![]()
Já vám taky přeju všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví. A štěstí nejen ve hře ![]()

Úžasný rok 22 všem!
Také se připojuju s pozdravem a přeju vám i vašim blízkým do nového roku klid a mír a pohodu a zdraví. Jsem ráda, že tu jste, za ty roky jste se staly nepostradatelnou součástí mého života. Rozšiřujete mi obzory, bavíte mě, edukujete a celkově jste prostě moc fajn. Děkuju vám za to ![]()
Šťastný nový rok všem, buďme hlavně zdraví. Uplynulý rok byl pro naši rodinu hodně náročný, takže musím doufat a věřit, že ten letošní bude lepší ![]()
Přeji všem na Parfu mnoho zdraví, štěstí, lásky a splnění i těch nejtajnějších přání.
šťastný nový rok!![]()
Hodne zdravi, pohody, klidu a štěstí celý rok 2022!!!
Pohodový nový rok všem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.