černá káva Děkuju.
Zde račte vidět, jaké jste dámy úspěšné vánoční influencerky.
andulka01 Garfie Karoleena
Kdo tu dal první tip na stavebnice z Poniklé?
černá káva Děkuju.
Zde račte vidět, jaké jste dámy úspěšné vánoční influencerky.
andulka01 Garfie Karoleena
Kdo tu dal první tip na stavebnice z Poniklé?
continuity Dobrý, díky.
Chtěla bych poděkovat všem, kteří mi doporučili tu koupací kačenku, díky, měla úspěch. Ing. koloušek je asi hračička. ![]()
Kan Bezva! Jakou jsi nakonec vybrala, žlutou klasiku?
Jitka77 Jo, klasiku žlutou, chtěla jsem něco z oboru, ale barevná varianta se mi nelíbila i tak jsem měla obavu, jak to přijme.
K vánočnímu programu - mně se moc líbila na Artu Kouzelná Rybovka v režii Matěje Formana, mělo to dobrou energii, trefili se přesně mezi vznešené a útulné.
Sweet Potato To je hezké. To sis někde zadala nebo sis to uvázala sama?
Sweet Potato nebo takhle ![]()

Sweet Potato nevim, jestli jsem byla prvni, ale psala jsem, ze jsem to vloni navlekala.

Karja Díky, sama zapíchala.![]()
U nás to kočku nezajímá vůbec, ale ona ani loni, když byla kotě, tak ten stromek vůbec neřešila.
Kocour to je dílo, ale nikde nešplhá, ozdoby ho nezajímají, občas nějaká spodní plastová, ale přidělali jsme je dobře. On teda leží celé Vánoce pod stromkem, ani se nehne, když ho hledáš, tak víš kde
. Pomalu ani žrát nejde. Je mi ho skoro líto, že mu ho za pár dní vezmeme.

Dostala jsem od Ježíška kabelku, co tu nedávno probehla, samozrejme s návodem pro Ježíška, že je to jasnej must have, páč to tu frci. Zdravím Kora a další. A dneska ráno dcera tak shrnuje dárky co jsme dostali a říká ,,no mami tu kabelku tu můžeš mít tak na kafíčko nebo do pekla,,. Tak jsme se hrozně rozesmáli a sambo říká, no to ses teda trefila. (Sambo říká místní platformě stále Peklo a mým podivnym online i již live znamym Pekelnice. A dcera když ji něčím nastvu, tak spustí litanii jak se dostanu do pekla a budu tam sama). Tak se nám to začíná pěkně propojovat!
Karja kruh se uzavrel
Karja ale teda byt tady v "Pekle" sama, to by byl osklivej trest!
Kokoska To by bylo přímo peklo!
Karja děti mají neobyčejný talent na pointy.
sedím u stromku, pořád ho okukuju, pijem s mužem kávu (kupuje si mletou a připravuje v perkolátoru, zatímco mi vždycky čerstvě umele tu mojí, abych si mohla udělat french press) a pozorujem děti, jak si hrajou s dárky. Gymnastické stuhy od Djeco za 149,- jsou obrovský hit. Korálky téže značky se válí všude. Poslouchám dokola vánoční album Sufjana Stevense, který intermitentně doprovází nové akvizice v podobě xylofonu a kalimby. Obě mají nudle a kašel, takže máme po návštěvách, ale já jsem tak trochu ráda, že můžem hnípat doma spolu.
Jitka77 potvrzuju, bylo to moc povedený, teď si to pouštím znovu, zaujalo to i dceru (6) a kouká se mnou :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.