marieu Trochu ti to závidím. Já teda nemusím po návštěvách, protože jsme tady rodiče měli na Štědrý den. Ale zítra máme oslavu narozenin. Dort po svátkách...to fakt nechceš
. A to máme ty narozeniny dnes rovnou dvoje 8 a 12![]()
Čas vánoční...
bram Taky jsem včera objevila, že je pořad i v archivu
a skončila jsem přehráváním asi pěti různých verzí Rybovky na YouTube - nějak mi přišlo, že teď už mám na Vánoce správnou náladu ![]()
Hlásím, že svíčky i svítící koule z Tchiba taky blbnuly, různě se nedařilo je všechny současně zapnout, pak vypnout, pak zas některá blikala atd., ale všechno měly na svědomí přiložené baterie. Jakmile jsme je vyměnili za nové, je po problémech.
Renusatko jako na jednu stranu mě mrzí, že neuvidím čerstvýho synovečka a že se neuvidíme se známými s dětmi- se kterými to nevychází celý podzim. Na druhou stranu, když si vzpomenu, že brácha začíná šlapat našemu otci na paty s jeho kecama a známých 7mi letý kluk je trošku sprateček, takže mileráda hnípu doma a chodím s dětma sáňkovat. Koncem týdne už do navíc do práce a neděli 3. sloužím, tak si fakt ráda odpočinu. Dort na vánoce pekla vždycky babička. Cukroví, vánočky už o adventu a na štědrý den dort i bez narozenin. To už bych nedala. Myslím jíst.
Pinot Noir nám koule fungují bez problémů i s jejich bateriemi. Ale starší už jednu rozbil:(
Evaeva vážně? Přitom jsou takové bytelné!
Pinot Noir mně tak taky připadaly, ale rozbila se, když jí shodil zády asi z půl metru na vinyl. A ani se nedá schovat ta svítící část jako náhradní, resp. nejde to vyměnit, je to vlepené.
marieu Já už jdu do práce zítra, měla jsem jen prodloužený víkend.
Renusatko já si vzala poprvé v životě okolo vánoc volno- celé 4 dny. Jsem z toho úplně odvařená!
marieu Tak v nemocnici je to úplný zázrak
. My jsme ambulance a musím říct, že mi přijde neekonomické, mít objednaných 12 lidí (kdoví, kolik jich nakonec dojde) a platit 5 lidí v práci, zapnutí dvou přístrojů, vytápění velkých prostor. A co myslíš? Všichni naštvaní, půlka nemocných. Někteří místo slibovaných dvou dnů jdou celých 5, hádky z toho byly neskutečné a ještě budou.
Renusatko my jsme trochu výjimka, máme strašně rozsáhlou ambulantní složku s několika tisíci kartami a venkovskými "pobočkami" na jeden den v týdnu- poskytujeme běžnou preventivní a těhotenskou péči včetně UZ diagnostiky, takže naprosto rozumím, co myslíš. U nás bude ale objednáno do kopce hlavně kvůli těhotným od soukromých gynekologů, kteří mívají tradičně zavřeno...
Pinot Noir to je dobrá zpráva! My máme dvě sady svíček a nefunguje jeden ovladač. Zkusím koupit jiné baterky.
Pinot Noir Já nakonec nekoupila svíčky na stromek z Tchiba, ale dvě sady z Lidlu. Fungují na jeden ovladač a bez problémů, dokonce celé svátky s jejich baterkama.
Renusatko ty z Tchiba taky fungují na jeden ovladač, koupili jsme sadu i mým rodičům a když jsme zkoušeli, jestli fungují, rozsvěcovalo se to všechno. Ještě jsme si s mužem říkali, jestli si to někde v bytovce nemůžou sousedi vzájemně zapínat a vypínat. ![]()
Pinot Noir
Taky jsme to nosili po bytě a zjišťovali. Já jsem ráda, že to fungovalo na jeden, protože jsem zatajila dvě sady
.
Pinot Noir
myslím, že u těch koulí píšou dosah pět metrů. Tak si člověk nesmí stoupat blízko zdi. My zas máme jednu kouli opožděnou, vypíná i zapíná se až na druhý klik.
Evaeva tohle opožděné zapínání na druhý pokus bylo u nás právě těmi špatnými bateriemi.
Pinot Noir tak já už se vidím, jak tu za rok píšu, že ty loňské koule z tchiba nefungují a jestli jste to měli taky tak ![]()
Ani nám se nevyhnula vánoční nepohoda, překvapivě související s třídenní návštěvou příbuzných
dnes je druhý den, myslela jsem, že je vezmu na vycházku do Prahy, a oni prej, že lístek na metro je moc drahý. Že děti si můžou hrát doma. Že toho dvanáctiletého hračky mojí čtyřleté dcery úplně nezajímají, rodiče neřeší. Naprosto nevhodný dárek dceři, se kterým bych nikdy nesouhlasila, a dcera navíc plakala, když ho vybalila ![]()
Dneska je lépe, dcera, která toho kluka zbožňuje, se v devět odebrala k nim nahoru, a od té doby snídám a užívám si každou minutu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)