U nás, dávám do patrnosti papírovou hvězdu na trubkách. Toto nám tam visí uz několik let.

U nás, dávám do patrnosti papírovou hvězdu na trubkách. Toto nám tam visí uz několik let.

continuity čo to je okolo stromčeka, vyzerá to ako vláčik?
Zarinya Ach jo, to je tedy strašná smůla. Hlavně, ať dojede v pořádku, ať se nehoní.
Mrakoplas legovy samozrejme. ![]()
continuity no to by sa aj našim páčilo, skvelý nápad! Ale za a) máme stromček v rohu, za b) by pri hraní zhodili celý stromček :)
Zarinya to mě mrzí.
Přeju všem krásné Vánoce!

Šťastné a veselé Vánoce. Adventní plavba po Machove jezeře. 
Mrakoplas my máme takový ten zacvakávací stojánek.... Tak mladší už ho vycvakl
Naštěstí ještě bez ozdob, teď už je pojistka zacvaknutá. Vláček bychom pod ním mít nemohli, už takhle ho obírají a to je na stolku.
Evaeva naši chodia zvoniť na zvončeky. Už pár pádov prežili, som zvedavá koľko majú životov :)
Mrakoplas no ještě že nic takového nemáme
Vtipné bylo, jak se ten strom sklátil vedle něj a prý "Rozbitý! Je to rozbitý."![]()
Moc mě baví, jak máte všichni zajímavé ozdoby. Některé jsem nikdy ani takové neviděla.
Pamatujete se nekdo, ze Stedry den byval pracovni den? Zazila jsem to prvni rok v praci. Stejne nikdo nepracoval, dopoledne si zensky obstaravaly nakupy a chlapi pochlastavali, po obede uz slavili vsichni.
Ono teda volno je asi az od revoluce, ale ja jsem pak byla 9 let na matersky :)
marieu Takový stromeček bych chtěla, jen mi to doma nikdy neprošlo. Takže teď počkám, až se chlapci odstěhují a bude to zase podle mého.
Janulik03
Krásně jsi to napsala a úplně se mi vybavilo, že jsi loni psala něco podobně hezkého, asi se to pokusím dohledat! :-)
Kokoska Pro mě byly takhle těžký Vánoce v Japonsku, vlastně nebylo žádný volno. Naštěstí měl císař narozeniny 23.12., takže byl aspoň státní svátek. Teď s novým císařem je to teda úplně na nic. Muž má normálně zítra online meeting, ještě že svátky jsou o víkendu! Ale zase prázdné obchoďáky v prosinci byly super na nákupy!
Garfie nojo, jiny kraj...
Kokoska zrovna jsme se dnes dohadovali s mužem, já že Štědrý den býval pracovni a on, že ne. Ale býval, že jo?
Lenka22 moje mamka mi to taky kolikrát vyprávěla, jaká to byla hrůza. A to byla ještě bezdětná.
Evaeva ha, já si to vybavuju matně, musím vyhledat, do kdy to bylo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.