Magráta to je pravda,to by se dalo ![]()
Čas vánoční...
Karja mamce včera odpadl malý otrok, já doháněla práci, tak nastoupil táta. Stěžoval si, že má mamka nerovnoměrné ty díry, musela si na to vzít vařečku a zbylo jí moc náplně ![]()
Jsem zvědavá, jak se jim podařily, obvykle totiž vypadají jen o trochu líp než ty Tondovi, což je pro nás teda dost ostuda
Ale zmizí vždycky jako první.
A kdo má zaděláno na vánočku a nemá mandle? ![]()
Lískáče? Blbý?
Sweet Potatomandle sú nutnosť? Nikdy sme doma do vianočky mandle nedávali, max. hrozienka, aj to nie vždy.
Jsem jediná, komu úly nechutnají?
Máte tady to cukroví všechno krásný. Já jsem ráda, že to mám za sebou, živit bych se tím ale nemohla, jsem z toho vždycky vyčerpaná jak po těžké dřině v lese
. Ale upeču vždy, neumím si představit ho koupit, musíme mít to své a doma to musí vonět
. V týdnu ještě přibudou vosí hnízda, ale to už nechám na dětech.

dzizisketa Mně taky moc nejedou. A i je teda nerada dělám, já tyhlety pomalé věci nerada dělám. Ale mně ani nejde péct to cukroví:-D. Řekla bych, že umím docela vařit, jde mi to od ruky, baví mě to, ale jakmile se má dělat cukroví, tak se mi ruce přemění v lopatky jak má krktecek a jsem absolutně nemožná:-D. Jako jestki má tohle někdo na všechno, tak to ho fakt lituju.
Jsem jediná, komu úly nechutnají?
u nás jsou úly (my teda říkáme vosí hnízda) úplně nejvíc top, spolu s lineckým. Zmizí vždy suverénně jako první a mezi svatky dodělàváme další várku
.
Tý jo taky vám tady blbne psaní??? Mám tam chyby/nesmysly, který tam při psaní nebyly a nejde to editovat. ![]()
dzizisketa kuzely by ti mozna chutnaly vic?![]()
Karja hele ty uly sou uplne bleskova zalezitost...
711990 Ale já je několikrát dělala. Mně to nepřijde blesková záležitost, já mám asi o blesku jinou představu:-D. Mně nebaví se s něčím takhle jako jednotlive dělat.
dzizisketa já se hlásím, taky mi úly nechutnají. Mně by stačily vanilkový rohlíčky a perníky.
dzizisketa mě taky nechutnají, ale to vlastně žádné nepečené. Ovšem mužská část rodiny je miluje, tak to vyfasovala snacha ![]()
Karja mne se na tom libi, ze nemusim valet testo. To nemam rada
711990 Jo, nejlepší by bylo dělat cukroví nějak hromadne všechno, necrcat se s tím. To dělá vlasy e máma, jmenuje se to nějak čínskej salám (no tak na to mám teda fakt chuť po tom všem). Nicméně se udělá taková šiška a kraji se to na kolečka až před podáváním;-)
711990 zivot batolat je past vedle pasti
Strjne tak ji ted chybi na pernickach ty koncetiny, co nekdo okousal pri zdobeni...
711990 mně taky úly bleskové nepřijdou, ale je to jediné cukroví, u kterého to patlání stojí za to. Jinak nic tak pracného neděláme, když nepočítám zdobení perníčků. Válení ní nevadí, letos jsme dělali linecké z 1,5 dávky, děláme hodně tenké (tady ho máte všichni tlustý
) a já akorát válela, ségry vykrajovaly a máma hlídala troubu. Vyválela jsem snad osm placek, ale zrovna linecké se mi vykrajuje blbě, to klidně přenechám jiným ![]()
dzizisketa ja som ich asi v zivote nejedla ![]()
Sweet Potatomandle sú nutnosť? Nikdy sme doma do vianočky mandle nedávali, max. hrozienka, aj to nie vždy.
Rozinky jsou pro mne sprosté slovo. A bez ničeho by mi asi přišla chudá?
Sweet Potato mne to sladký maslovy těsto přijde dobrý i samotný. Ale lískový bych klidne dala
vosi hnízda jsou (hned po pracnách) nejlepsi a pracny mi taky oproti jiným druhům (nerada válím vychlazeny těsto) nepřijdou, tak ze bych se taky odhodlala k dětský praci?
tech receptu je hodně, tak komu nechutnaj, možná zkusit jinej recept?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)