Ounz Moc pěkný to máš. A líbí se mi ozdoby, takovej dobrej mix, že si představuju, jak k tobě přicházely postupně.
Čas vánoční...
slniecko Já potírám ihned po vytažení z trouby, žloutek rozmíchaný s trochou vody.
Mám za sebou stahování kaprů (nevím, proč se mi do toho nechtělo, nic to není, už to mám v malíčku), a taky vánočku, tu nedělám často a nijak zvlášť se mi nedaří (tedy vizuálně), ale letos se myslím povedla hezky.

Pinot Noir Je perfektní
.
...máš to nádherné!, celé...![]()
Myrtila
Jako asi z nich udělám omeletu k večeři
Cukroví už máme dost a sladkého obecně taky. Ještě jsem našla recept na Whiskey Sour, tak uvidím, jestli budu mít větší hlad, nebo žízeň.
Whisky Sour je nejlepší pití!
Zina jojo, přesně..něco po babi, neco moje, od kamarádek..(a i z práce třeba..) takovej divokej mix
slniecko v mém receptu se potírají před pečením vodou a po pečení celým vejcem
Pinot Noir krásná
Vymyslela jsem osvětlení vršku jedlenky madlenky
(Skoro se to stydím napsat, světýlka z Tchiba stále fungují)
Dala bych fotku, ale vůbec mi to nefunguje. ![]()
Černá kočka Evaeva ďakujem!!!
Potírám po pečení žloutek+rum a dělá to lesk jak blesk.
dzizisketa ďakujem!!!
Sweet Potato naše světýlka taky fungují, ale ke 2 sadam jen jeden ovladač. Nějak jsem to za celý rok nezvladla reklamovat ![]()
dzizisketa Ja delala kokosky, ale mela jsem se na to vykaslat, hodit k nim dalsi dve cela vejce a dat si k veceri michany vajicka.
Já mám teď 12 bílků z vánoček a akorát došel syn, který už se těší, že si to kupuje za drahý peníze a teď nemusí. Já myslím, že to dělá míchaný i bez vajíček
.
A byla jsem pochválená, že jsem při odstrojovní stromku, vyndala ze všech LED svíček baterky
. Jen si myslím, že jsem to nebyla já
.
Taky tady teď byla kamarádka a byla nadšená, že si úplně myslela, že máme klasické svíčky a pak zjistila, že ne.
Potrefenáhusa A ten recept od moora tu někde najdu?
Renusatko Já jsem se za to musela pochválit sama. ![]()

Pinot Noir Páni, ta vánočka je luxusní. Pletla si z kolika? A všechna patra naráz? A od středu ke kraji?
slniecko Škoda, že jsi daleko,bych ti krabičku darovala.
Pinot Noir vypadá to celé moc hezky ,jako vánoční pohlednice.Jsi moc šikovná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)