Pinot Noir Máš krásnou vánočku. Já začnu motat za půl hodiny, mám tady dvě těsta, rady a doufám, že to zas nebudu mít placatý.
Čas vánoční...
Lukáško dnes pri ozdobovani stromčeka u našich rozbil špic, ktorý pamätal moje prvé Vianoce ![]()
Teraz sme upiekli vanilkove rožky a zajtra ideme na tie medovnicky.

letfenixa Ta špice mě mrzí, ale fotka je krásná, úplně idylická![]()
tak jsem se opičila po Sweet Potato a na to, že nemám robot a nesnáším práco s kynutým, tak dobrý! Uvnitř povidla, protože je dcera miluje. 
U bráchy už mají taky stromek. Kočky mají čtyři, tohle je nejmladší Chilli.
dzizisketa já teda nejsem kočičí, ale tohle je boží![]()
Trochu mi to letos ustřelilo. Ale potřebuji něco pro tchýni, pro tchána, domu a asi něco nechám sestřičkam.

continuity No, máš to moc pěkne, to bych taky vázala jeden za druhým!
continuity Krásne.
MPLee Paráda! Máš ji krásně nakynutou.
continuity Profi!
Karja dorota Sweet Potato děkuji. No asi bych se tím neuživila.
Já dnes využila oblevy, vyběhla na zahradu pro větve a vyrobila výzdobu na hroby.

Sweet Potato do prcic, hroby! ![]()
continuity Sweet Potato máte to krásný obě dvě. Zvlášť ty vazby s eukalyptem a kombinací s bílou se mi moc líbí. My máme zátiší s adventním věncem a Nurofenem.
Ale máme letos krásnej strom, do našeho obýváku teda dost předimenzovanej, zabírá půl pokoje
zdobil syn zcela podle sebe, jsou tam holá místa i hrozny ozdob na jedné větvi. A absolutně nesourodý mix slamenych, dřevěných, plastovych, látkových, kovových i skleněných ozdob. Nechala jsem to celý na něm, ať si to užije ![]()

žluťásek mix všeho je ale úplně nejlepší styl vánočního stromku. ![]()
Krásný ho máte.
žluťásek Nahodou, mate ho krasny! ![]()
U nas taky zdobil syn, ale jenom kam dosahne a plastovymi ozdobami a sladkym, takze nahore mame pravidelne rozmistene ty sklenene malovane a dole je to anarchie ![]()
Kvůli všeobecné nemocnosti v rodině putoval školní stromeček k skorotchýni a my tím pádem nemáme žádný. Jako jasně, schválila jsem ten postup, přece nebudu dělat kůžičky. Ale ted mi byt připadá tak nevánoční a smutný, že místo úklidu koupelny sjedu někam pro nějaký zbytkový ministromek. I když tu v podstatě nebudeme, asi se stromečku nevzdám.
Doteď mě sváteční nálada míjela, konečně jsem se naladila včera v Semaforu, to je instantní zlepšovač nálady. Zahlédla jsem Sweet Potato , kterou tímto zdravím, protože jsem ji nestihla pozdravit osobně. Už si zase pouštím vánoční pohlednici a vánoce můžou začít.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)