Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:36

Tabea takhle si kluci hrají pořád. Každý večer není postel malého na svém místě, peřiny bůhví kde, v obou postelích jejich židličky, plyšáci, podstavce do koupelny, stan a tunel, občas zapojí i lego Naštěstí  to dělají jen ve svojí ložnici, kdyby používali vše, co mají vedle v herně tak teda nevím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:38

Já mám hotovo, vánočka hotová, vývar v mrazáku, cukroví na balkoně, základ na salát čeká na může Vypiju kafe a odcházím do divadla.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:38

MPLee :-D:-D:-D:-D

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:40

Evaeva Krásný! Já nemám zabalené dárky protože jsem si včera vzbudila dítě a usnulo až někdy v 11. Tak doufám, že dneska budou spát! Ráno jsme je vypakovala s dědou ven a popraly se o odrážedla, ale jak, úplně mi to vyhodilo tlak az do nebe, myslim, že mi Ježíšek nedonese žádné dárky! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:45

Karja jako my balili tři večery

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 13:45
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:04

Evaeva No jo, co se dá dělat! Já jeden den něco ubalila, ale ještě mi dobra půlka chybí. Fakt doufám, že dnes budou spát! 

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:27

Letošní péefko vzniklo ve spolupráci s dcerou.

Krásné svátky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:28

Karja dohromady to zabralo možná tři hodiny, právě nás to vždycky zničí, ještě po večerech pracuju, tak jsem to nechtěla dělat najednou. Ale já mám teda i dost dárků pro naše, no. Oni naštěstí spí dobře, takže spíš jde o to se k tomu dostat.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:46

Mam hotovo! Dneska prijde prvni parta ke stromecku :) 

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:02

letfenixa ja som si povedala, ze my budeme mat vianocny bordel a je to tak oslobodzujuce! Normalne mi vypol nejaky senzor na neporiadok a spinu, je mi to uplne fuk! Dufam teda, ze mi to vydrzi cele sviatky

Jo a este som si vcera z vianocneho vecierku doniesla gulas a rezne a nemusela dnes varit. Ja som tak stastny zemepan :)

Offline Jitka77
1621 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:02

Mě osud zavál na poštu v Řečkovicích a tam jsem myslela, že dojde snad i na nože. Normálně na sebe lidi ječeli. Výběr nejlepších hlášek (vše pošťačky za přepážkami):

- Jo tak vy byste chtěla paní vedoucí? Paní vedoucí tu není, má dneska dovolenou. To je, co?

- Neexistuje, nejste adresát! To je trestný čin, vydat zásilku do cizích rukou, kdyby přišel nějaký policista, tak půjdu do vězení.

- Jste se všichni zbláznili, Vánoce jsou každý rok! Já mám dárky od listopadu!!!

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:09

Teď tu byl můj tata, že nemá dárek pro mamu, jestli já nemám nějakou voňavku navíc:-D Ještě se tvářil, že pro to mám sjet, ale naštěstí holky jsou v takový náladě dneska, že si netroufl je hlídat:-D

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:18

Tak teď už zbývá jen ten stromek 

Offline letfenixa
10243 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:19

Tabea tie rachejtle sú skvelý nápad, bohužiaľ náš detský kút je v obývačke 

Mrakoplas okná umyté nie sú,  ani kachlicky,  ani nič podobné.  Zvládam len bežne upratovanie

A mala som v chladničke obedy zo včera zo školy, takže sme tiež nevarili. 

Offline letfenixa
10243 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:21

Evaeva áno, keďže som vydala zákaz hrania sa v obývačke,  tak už je v spálni bunker. 

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:27

letfenixa okna a kachlicky by mi ani nenapadlo umyvat . Ja nemam ani povysavane, oprane, v detskej je vybuch, kuchyna cela zapratana roznymi kramami, stromcek stale mrzne na balkone..

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:29

Mrakoplas Buď ticho! Já hodlám ješte vytřít koupelnua záchod, ale jestě chvíli budu číst tvé příspěvky a vrátím se ke svému obvyklému přístupu, který je tvému velmi podobný

Ale je fajn, že máte doma pohodu.

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:32

brrr no ja mam tento pristup len prvy rok a rozmyslam ci je to vlastne dobre alebo uz znak vyhorenia :)  Ale teraz som mala taly hekticky tyzden, deti som skoro ani nevidela, tak si nechcem kazit spolocne chvile stresovanim z neporiadku. Ale je dost mozne, ze po dvoch dnoch ma to prejde

Offline Myrtila
4517 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 15:51

Mrakoplas pristupuju k tomu podobne, dneska rano jsem se rozhlidla a prohlasila, ze teda na zitra uklidim kuchynskou linku a ty tuny obleceni, co se vali na pianu, pustím robota vysat, a hotovo. A muz se zacal smat, ze kdyz to uklidime uz dneska, zitra tu bude zase uplne stejnej bordel, tak at s tim nechvatam  takze ted chlapy poslu na prochazku a sama si hodim nohy nahoru