Tabea takhle si kluci hrají pořád. Každý večer není postel malého na svém místě, peřiny bůhví kde, v obou postelích jejich židličky, plyšáci, podstavce do koupelny, stan a tunel, občas zapojí i lego
Naštěstí to dělají jen ve svojí ložnici, kdyby používali vše, co mají vedle v herně tak teda nevím.
Čas vánoční...
Já mám hotovo, vánočka hotová, vývar v mrazáku, cukroví na balkoně, základ na salát čeká na může Vypiju kafe a odcházím do divadla.
MPLee :-D:-D:-D:-D
Evaeva Krásný! Já nemám zabalené dárky protože jsem si včera vzbudila dítě a usnulo až někdy v 11. Tak doufám, že dneska budou spát! Ráno jsme je vypakovala s dědou ven a popraly se o odrážedla, ale jak, úplně mi to vyhodilo tlak az do nebe, myslim, že mi Ježíšek nedonese žádné dárky!
Karja jako my balili tři večery![]()
Evaeva No jo, co se dá dělat! Já jeden den něco ubalila, ale ještě mi dobra půlka chybí. Fakt doufám, že dnes budou spát!
Letošní péefko vzniklo ve spolupráci s dcerou.![]()
Krásné svátky.![]()

Karja dohromady to zabralo možná tři hodiny, právě nás to vždycky zničí, ještě po večerech pracuju, tak jsem to nechtěla dělat najednou. Ale já mám teda i dost dárků pro naše, no. Oni naštěstí spí dobře, takže spíš jde o to se k tomu dostat.
Mam hotovo! Dneska prijde prvni parta ke stromecku :)
letfenixa ja som si povedala, ze my budeme mat vianocny bordel a je to tak oslobodzujuce! Normalne mi vypol nejaky senzor na neporiadok a spinu, je mi to uplne fuk! Dufam teda, ze mi to vydrzi cele sviatky ![]()
Jo a este som si vcera z vianocneho vecierku doniesla gulas a rezne a nemusela dnes varit. Ja som tak stastny zemepan :)
Mě osud zavál na poštu v Řečkovicích a tam jsem myslela, že dojde snad i na nože. Normálně na sebe lidi ječeli. Výběr nejlepších hlášek (vše pošťačky za přepážkami):
- Jo tak vy byste chtěla paní vedoucí? Paní vedoucí tu není, má dneska dovolenou. To je, co?
- Neexistuje, nejste adresát! To je trestný čin, vydat zásilku do cizích rukou, kdyby přišel nějaký policista, tak půjdu do vězení.
- Jste se všichni zbláznili, Vánoce jsou každý rok! Já mám dárky od listopadu!!!
Teď tu byl můj tata, že nemá dárek pro mamu, jestli já nemám nějakou voňavku navíc:-D Ještě se tvářil, že pro to mám sjet, ale naštěstí holky jsou v takový náladě dneska, že si netroufl je hlídat:-D
Tak teď už zbývá jen ten stromek 
Evaeva áno, keďže som vydala zákaz hrania sa v obývačke, tak už je v spálni bunker.
letfenixa okna a kachlicky by mi ani nenapadlo umyvat
. Ja nemam ani povysavane, oprane, v detskej je vybuch, kuchyna cela zapratana roznymi kramami, stromcek stale mrzne na balkone..![]()
Mrakoplas Buď ticho! Já hodlám ješte vytřít koupelnua záchod, ale jestě chvíli budu číst tvé příspěvky a vrátím se ke svému obvyklému přístupu, který je tvému velmi podobný ![]()
Ale je fajn, že máte doma pohodu.
brrr no ja mam tento pristup len prvy rok a rozmyslam ci je to vlastne dobre alebo uz znak vyhorenia :) Ale teraz som mala taly hekticky tyzden, deti som skoro ani nevidela, tak si nechcem kazit spolocne chvile stresovanim z neporiadku. Ale je dost mozne, ze po dvoch dnoch ma to prejde ![]()
Mrakoplas pristupuju k tomu podobne, dneska rano jsem se rozhlidla a prohlasila, ze teda na zitra uklidim kuchynskou linku a ty tuny obleceni, co se vali na pianu, pustím robota vysat, a hotovo. A muz se zacal smat, ze kdyz to uklidime uz dneska, zitra tu bude zase uplne stejnej bordel, tak at s tim nechvatam
takze ted chlapy poslu na prochazku a sama si hodim nohy nahoru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)