žluťásek taky tak.
Čas vánoční...
žluťásek
taky je dobrá severská Lucie.
Jediné co už nemusím je lampionový průvod na počest VRSR. ![]()
žluťásek Každý svátek, díky němuž si uděláme den nějak výjimečným, je důležitý.
Když už jsme u toho, za čtvrt roku tu ty vánoce máme!
continuity ony Lucky chodily i tady. Dost mě mrzí, že se to neuchytilo. Líbilo by se mi to víc než pomlázka.
monis no to každopádně lepší než Velikonoce. Kdysi jsem dělala s jedním švédským dodavatelem a byla to vždy hrozně příjemná akce.
monis ano, chtěla jsem to taky napsat, Lucie jsou i české, moje děti je znají.
Jinak halloween je určitě jeden z top svátků pro moje děti. Přitom nedělám žádnou výzdobu, koledovat nechodí, ve školce to neslaví... Akorát vždycky vydlabeme dýni.
Plánuju dělat vánoční/prosincové pohledy. Co nejdřív. ![]()
A ještě musím přesvědčit lidi, aby bez nich nemohli žít.![]()
SunEclipse Já podzim miluju a inflaci Vánoc nepodporuju! Ale porcelán vždycky kupuju od října, v prosinci je už pozdě.![]()
Evaeva mně se Halloween jako svátek taky líbí. Přijde mi super, že v zemích, kde má tradici si ho užijí jak dospělí, kteří můžou jít na nějakou párty v kostýmu, tak děti, které koledují a celkově je to takové veselejší. Ty naše dušičky mám spojené se vzpomínáním a melancholií a ani to moc nevnímám jako svátek. U nás mají děti Halloween taky jen ve školce, ale já se alespoň vyřádím při vyrábění kostýmu.
Luna já chci prosincovém pohledy ![]()
Luna tak dej vedet, az budou k mani, urcite je taky potrebuju!
Snad se povedou. ![]()
Len já od jara, když je to zlevneny a starší kolekce mivaj i na zalandu lounge ![]()
monis u nás to právě ve školce neslaví, slaví jen masopust v únoru. My chodíme na nějaké akce, ale stejně mně překvapuje, že to berou jako jeden z největších svátků, o kterém mluví od srpna.
Doma máme Halloweensku výzdobu od 2.9.

To je len na komode, plus kde sa dá niečo zavesiť, tak tam visí netopier, duch, ....
Já mám Halloween ráda, co mám děti, tak ještě víc. Letos musím včas sehnat nějaká tematická trička do školek, ať nemusim večer předem obkreslovat netopýří vykrajovátko na černé tričko, jako loni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)