Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 05:25

Tak Betty my jsme včera vytěžili moji mámu, bylo všechno, politej koberec moštem s červenou řepou, politej jinej koberec citronovou šťávou, na závěr starší dítě zvrhlo celej stůl s čajem a svačinou...myslim, ze to byly rozhodne slzy úlevy

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 05:31
Reakce na monis:

DruI dvojka byla desna hlavne tim, jak tam vsichni slintali z Vicy Kerekes. Jako jo, je hezka, ale do pohadky mi to prislo vazne nevhodne, spis tak do bezne ceske komedie...

vzdycky, kdyz to vidim, tak u toho velmi intenzivne vzpomínám na Jiná Realita , ktera tu jednou na Vicu Kerekes dštila dost velkou siru

jakpak se ji asi daří  

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 09:20

Tri princezny byly úplně marné. Ale včerejší, slovenská, ta se povedla.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 09:31

Janulik03 Děkuji!

whiskas Nespletla děkuju a přeji všechno nejlepší, hlavně ať je příští rok daleko lepší než tento! 

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:22

rozarka Jo, ten příběh byl docela zajímavej. Jen teda L. Skleničková mi přijde, že celou dobu kouká, jak když jí nadloube. A plesová scéna úplně obšlehnutá z Popelky, tam chybělo jen "s dcerou Droběnou"

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:30

Aranel tak určitě bych našla i výtky, přijde mi, že by v pohádkách nemusely všechno vyřešit jen nadpřirozené síly, ale holt to do pohádek patří. Ovšem mělo to pohádkovou atmosféru na rozdíl od jiných.

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:31

My včera na pohádku nekoukali, zahlédla jsem jenom kousek, ale mě strašně vadí dabing do češtiny, snad se bude dát pustit v originálním znění.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 17:58

Potrefenáhusa Ja na Jiná Realitavzpomínám velice často, protože ji mám spojenou s tím, jak podávala, proč proboha ty ženský chodej nečesany, když mají vlasy...fakt se mi to vybaví dvakrát do týdne, když někam letím a hanba mi u toho je:D

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 22:03

Karja Potrefenáhusa ja na ni taky casto vzpominam, ona byla takova verna clenka MP a myslim i tady Parfu a pak najednou nic. Vim, ze mela starosti, ze se obcas potrebuje clovek odpojit od online sveta, neni cas... duvody jsou ruzne. Jen vzdycky doufam, ze se maji ty lidi dobre. 

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 22:04

Pohadka o jablku se mi libila, ale nemohla jsem se prenest pres hlavni hrdinku, hrozne mi pripominala jednu protivnou spoluzacku z gymplu.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 23:09

Lamicka Na Jiná Realitasi taky občas vzpomenu. Je škoda, ze uz tu není. Byla to zajímavá osobnost a bavilo mě ji číst. Podle mě odešla po nějaké osobním útoku na ni. Nebylo to zničeno nic.Ale možná si to pletu. Určitě bude vědět Karja , jak to bylo.

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 00:31

Já na Jinou Realitu občas narážím na X/Twitteru. Ale není tam teda pod stejným nickem.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 06:34

notna Já si myslím, že ani ne, ze ji to tu prostě přestalo bavit a dávat smysl.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 06:41

Karja mne ke konci pár vyhrocených diskuzí přišlo, matně si vzpomínám na očkování proti covidu 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:02

Potrefenáhusa to se tady objevila na pár dní, aby nám nakonec sdělila, že je to tady pořád stejné a nedává ji to smysl. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:14

continuity koneckonců, mela pravdu 

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 09:36

dzizisketa Obdivuju tuhle schopnost. Jak se někdo nejmenuje stejne tady i jinde, neodhalím nikoho. Na IG mam několik lidí, kteří jsou podle sledujících taky odtud, ale vůbec netuším, kdo je kdo.,

Offline mitford sister
1574 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 10:19

Fleur 

Niklová kočka je už tradice, femur taky nikoho nepřekvapí, ani vypínače, bombičky do sifonu, kosti, rozkřapaný auta... Startky už myslím  byly loni, ale letos mě teda překvapila věžní špička z jemnického (myslím) zámku - to je ta rezavá roura, je vidět na dvou fotkách pokaždý kousek, protože procházela asi přes tři patra stromu. A lampový stínítko. 

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 11:44

notna 

Ona je tam pod občanským jménem, tak to člověk pozná hned

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 12:35

mitford sister Ale to je zase hezký až budete zpětně vzpomínat "To bylo ten rok, co jsme začali na stromeček dávat věžní špičku" ;o)

(Osobně oceňuju kolovrátek, s úplně stejným jsem si v dětství strašně ráda hrála ;o)