Zapnula jsem TV, ze bezi Tri prani pro Popelku, tak ze kouknu, jaky to je. Po scene, kde Popelka s nalepenym knirem mluvi s nejakym stolbou u koni a ten pri reci cura do snehu, jsem to zase vypnula.
Čas vánoční...
Kokoska Videly jsme to asi ty same tri minuty
.
dzizisketaTo je prave u mě člověk inkognito. Jak znám někoho pod nickem, absolutně nemam páru, kdyz je pak pod skutečným jménem. asi bych nemohla být detektiv.
Ale je fajn vědět, že se jen vyprdla na to tady. A jinak je asi ok.
Dík za varování.
To asi není ta klasická pohádka s L. Šafránkovou?
Mha to je ten norskej fejk, nebo spi paskvil.
Norská Popelka je naopak dobrá předělávka.
dzizisketa nazory na to jsou ruzne, ja si s dovolenim ponecham ten svuj - nelibi. Krome te chvilky dneska jsem videla jeste par momentu driv a nezaujalo me to.
Děkuji, to neznám.
Já teda neviděla ani ten originál, ale asi to nebudu napravovat, s pohadkama to je jak s Kájou Maříkem nebo Vinetouem, kdo nečetl v dětství, tak v dospělosti vůbec neví, proč se to ostatním líbí :)
Mha tak kazdy ma rad neco, ja zas nemusim muminky a Pana prstenu nebo Hvezdne valky treba.
Dievčatá, želám vám všetkým, aby ste zvyšok sviatkov prežili v zdraví, prijemne naladení a bez stresov.
My sme teraz stále doma, veľa návštevníkov nemáme, len deti su na striedačku tu a u seba, viac teda tu. Je to take komorné, pozeráme rozprávky.
Nevideli sme ešte tu Nórsku, ale asi to skúsim. Pre mňa je top rozprávka Princezná so zlatou hviezdou na čele.
Všetko je tam nádherné ![]()
Vcera me dohnala unava, pul dne jsem stravila v posteli. A misto spani se kochala svetylky.

Emerald to je moc hezke, to bych se kochala taky. Vas byt ma uzasnou atmosferu, i z tech par obrazku, ktere jsi sem dala, je to citit.
Emerald ty máš nádherný výhľad ![]()
Kokoska presne, úžasná atmosféra
Emerald chvíli jsem dumala, proč máte závěsy zvenku okna, než mi došlo, že je to odraz ![]()
PF 2025

Tak Betty Jaká nádhera
.
Snad to není Titanic, že? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)