Sice čas vánoční už minul, ale snad to tu funguje i pro čas novoroční.
Takže všem přeju hodně zdraví, spokojenosti a dobré pohody, hodně hodných lidí kolem, hodně šťastných setkání a vůbec, ať se vám daří!
Sice čas vánoční už minul, ale snad to tu funguje i pro čas novoroční.
Takže všem přeju hodně zdraví, spokojenosti a dobré pohody, hodně hodných lidí kolem, hodně šťastných setkání a vůbec, ať se vám daří!
a je po svátcích, ach jo....tahle fáze je na čase (po)vánočním ta nejhorší ![]()
Jiná Realita Vždy to tak rychle uteče ...
A zrovna leden je můj nejméně oblíbený měsíc v roce.
Jiná Realita A zacina byt pozdeji videt:-). Jo o snehu a mrazu se nezminuji.
A ja tomu jeste nasadila korunu,ze jsem se rozhodla pro sober January!jsem si mela radsi vybrat unor:)
Tak jsme s dětmi nastrojily toho našeho obra. A ozdob nakonec bylo dost.
edit - Koukám, že je obří i fotka, ale nějak nemám energii s tím něco dělat.

Emerald Ten je krásnej! Já dnes koupila takovou menší jedličku a přemýšlím, jestli už kocour dospěl a můžu použít válečné ozdoby po dědovi nebo jestli zůstanu pro jistotu u slámy ![]()
Emerald Je krásný, míváme podobný, ale rozhodně menší. 170 cm.
A když už je to vlákno obnovené, tak si musím postesknout...Od dětství jsem vždycky, i když jsem nebydlela s rodiči nebo slavila Štědrý den jinde, před Vánoci ozdobila stromek u rodičů právě těmi starobylými ozdobami a to byl pro mě ten "pravý" strom a Vánoce, jaké jsrm si v paměti uchovala z dětství. No a letos si máma koupila takový mikrostromek, na který dá asi tak 3 ozdoby a mně došlo, že už fakt budu muset být dospělá i o Vánocích.
Emerald Nadhernej! Mne se ty obri stromy libi, kdyz je na ne misto, akorat je to narocny na manipulaci (hlavne tu povanocni teda). A mame stejny ptaky ![]()
Emerald ten je tak krásnej
, že bych snad pod ním ani nepotřebovala mít dárky..
Emerald Nádhera
. Velký jsme vždycky měli na chalupě. Teď býváme doma a letos jsem nakázala malý, protože se tady potom měsíc nehneme. Přinesli opravdu malý, ani né metr a mladej to okomentoval, že prý to nebudou vánoce. Bude muset přežít, stejně tady skoro nebudeme
.
Renusatko my máme letos poprvé taky malej, max 1,5 metru. malej stromek a malý dárečky jsem vyhlásila letos![]()
viktorka_od splavu My už tak kvůli stromku přestavujeme byt. Ještě tady budeme mít moje rodiče a druhý den asi 10 lidí na oběd. Mám chuť postavit stromek do chodby
, ale ostatní nechtějí. Tak tam asi dám stůl.
Renusatko my právě taky přestavujem celej obyvák, tak letos možná nebude potřeba.. uvidíme. jasný, vystěhuj je na chodbu:-) my bysme museli leda na zahradu:P
Setare Po Vanocich striham vetve a strom vyhazuju z okna na zahradu.
stromek mame doma a deti uz hlasily, ze je mensi. muz povidal, ze byly hrozne kosate a sice by se vetsi vesel do obyvaku, ale my bychom museli stolovat v predsini
no nejak se s tim smirim.
Emerald delam to taky tak, ale je s tim stejne hrozne prace.
Náš syn dokonce kvůli stromečku každoročnčně odváží křeslo z bytu . A to mají poměrně malej stromek
My po třech králích stříháme větve do krbu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.