A měla bych dotaz, chci koupit mužovi hodinky. Nechce na baterie, to je asi natahovací nebo jak?
Kožený řemínek , cena v podstatě nerozhoduje.
Prosila bych o radu jaký typ.
A měla bych dotaz, chci koupit mužovi hodinky. Nechce na baterie, to je asi natahovací nebo jak?
Kožený řemínek , cena v podstatě nerozhoduje.
Prosila bych o radu jaký typ.
Tak Betty ano mechanicke, nerikej, ze cena nerozhoduje, protoze do hodinek lze dat protihodnotu luxusniho auta.
takze dej nejakou cenovou predstavu a pak muzeme dal
continuity Dobře blbě jsem se vyjádřila do 100 000 .
A vkládám do tebe velké naděje.
Tak Betty koukam v jakem jsme vlakne a nechces to do Vanoc, ze ne? nejlepsi kram na hodinky tady je Koscom na Florenci, maji i eshop. minimalne za navstevu by to stalo.
Nadeje do mne nevkladej, cekala jsem polovic, tady se uz tak dobre neorientuji, tam se uz daji poridit lepsi strojky mez mam ja. Urcite si pocti tady http://forum.chronomag.cz
Ty se strojkem jeste muzou byt natahovaci nebo automaty (natahnou se sami pohybem, ale musi se nosit nebo jsou na to takove krabicky, co s nima budou vrtet).
Tak jsme s dětmi nastrojily toho našeho obra. A ozdob nakonec bylo dost.
edit - Koukám, že je obří i fotka, ale nějak nemám energii s tím něco dělat.
Strom je nadhernej, ale mam podezreni, ze jeste vic by se mi libil vas byt ![]()
continuity Děkuju , já bych byla ráda za tak tři/pět typů. Jak vidím to množství tak se ztrácím.
A neznamená to, že musí být v té horní hranici.
A vím, že tohle je dost individuální.
Tak Betty je to hrozne otazka vkusu, stejne jako sperky. ja bych si spis s manzelem trochu promluvila nebo s nim rovnou nekam sla.
dulezite je jaky strojek je v hodinkach, lepsi jsou urcite in house strojky i jako investice a za ty penize uz prave neco sezenes, co v te kategorii 25-50, kde jsem ja, prave jeste nehrozi.
nekdo chce by byl ten strojek videt, nekdo to vyslovne nema rad - druha moznost je pruhledne dynko (strojek je pak videt ze spodu). taky jaky chce cifernik, jenoduchy nebo spis chronografy, pilotky...
ja bych si udelala vylet do toho Koskomu, uvidis nazivo, co lze v CR nazivo videt a fakt je tam dobra obsluha.
prehled znacek je tady, podle mne neni vyslovne spatna nebo vyslovne uzasna znacka - ale muze byt blby model.
Emerald Ten je nádhernej,krásně pravidelně ozdobenej.
Emerald Nádhernej strom i prostředí, jsem unešena
.
tohle bude to správné vlákno
prosím vás, nemáte ponětí, jak dlouhá musí být světla na stromek, aby kolem dokola tak nějak středně nahusto obmotala cca 2,5 m vysoký strom? klasická jedle. mně se zdá 15 m málo. nemůžu totiž najít loňská světýlka
a nemám šajn, kolik měřila.
Jiná Realita Ja pouzila dva kratsi retezy, nesnasim rozmotavani jednoho extra dlouheho. A kazdy ma tak 8-10 m, ted uz to teda bohuzel nezmerim. Jedle ma cca 210.
Stromecek vsem dekuje za mile reakce![]()
Jiná Realita Koupila jsem 16 m a je to tak akorát.
Jiná Realita Jo a koupila jsem je v Rossmannovi, mají je už ve výprodeji, takže těch 16 m za 139,-.
MP Meri cože? :-O v rossmanovi prodávají světýlka? tak kdybych byla zoufalá, děkuji za tip, třeba tam ještě nějak zbyla. moc tam nechodím, protože nemají po ruce parkoviště, na rozdíl od dm.
Takhle to vypadá. Sry za bordel na stole, jedine místo, které si uklizi muž sám ![]()
Tak Betty To zadání je strašně široké, popřemýšlej, jestli mají být k obleku nebo sportovní, nebo třeba retro, jestli manžel patří k nějaké komunitě, jestli se potápí, jestli upřednostňuje kvalitu strojku, nebo design. Jestli má rád nějaké filmy (manžel má třeba omegy z bondovek). Jestli mají být výrazné, nebo elegantní, někdo upřednostňuje těžší; je manžel kus chlapa, nebo je drobný... Prostě vytvoř profil pachatele
.
MP Meri stromek krasnej, ale- vy uz pod nim mate darky?![]()
MP Meri stromek krásnej, ale kde je ten bordel na stole? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.