vďaka!
Jazykové přestupky
dobroš! ... tak dobroš!
Kdo to vlastně vymyslel? Jak to vzniklo? Střílela bych za to! ![]()
Už jsem si celkem zvykla na to, že obsluha v restauracích má sklon zdrobňovat téměř každé podstatné jméno, které vysloví. Ale servírka z jedné restaurace, kam občas zajdem s kolegy na oběd, to ještě kombinuje s protahováním poslední samohlásky ve větě/slově...
"Tady vám nesu polévenkůůůůůůůů. Tady máte kávičkůůůůůůů. Prosíííííím. Děkujíííííí."![]()
ech...nechodíme my do stejného podniku?
Možná... Je to v Brně?
je to aspoň poživatelný? ![]()
... u Prahy....ale zřejmě je to hodně rozšířený trend
Jídlo lehký nadprůměr... ale obsluha to sráží. Když jsme tam byli naposled, servírka mi nevrátila celou částku, ale drobné si nechala jako spropitné. Bylo to jen pár korun, které bych jí nechala, tak sem to pro tentokrát jsem to přešla, ale šokovalo mě, že si automaticky přivlastnila MOJE peníze, a běda jí, jestli to zkusí znovu. 
a název podniku? myslím, že se mu budu vyhýbat...
Je to pizzerie Mediterrane na Smetnově. Ta hlavní servírka je vůbec dost drzá. Jednou jsem viděla, jak celkem drsně odmítla slečnu, která byla vegetariánka, a měla stravenku - odmítla jí objednat cokoliv jiného, než dvě masitá jídla z meníčka...
díky. jen se dost divím, že tam pořád chodíš/chodíte. moje trpělivost je v tomto ohledu velmi malá, konkurence je hodně...
Co já se pamatuju, tak dobroš jsem slyšela poprvé v 5. třídě a dostali jsme nového třídního učitele. Tak od něj. To už je nějakých 22 let zpátky. No chtěl na nás působit, že je moderní a cool
. Ale ještě horší je seroš v podání Dolanského
. Já vím, že už jsem to asi jednou i zmiňovala, jenže od tý doby mi to vadí víc a víc, kdykoliv na zmiňovanou TV stanici přepnu.
Uvažujeme, že příště zkusíme ten kebab, co prodávají za rohem, pokud na to do té doby nezapomnem. Naše brněnská kolegyně tvrdí, že je výborný.![]()
Dneska na školení zaznělo: bodíček, lištička (= lišta), objektíček (!), obrysek, výplňka, nástojíček. ![]()
Zákaznice v Marionnaud: noční krémíček, tělové mlíčko a tělové máslíčko (málem se mi zvednul kufříček
).
čauky mňauky ![]()
...čauky, ahojky nedávám dlouhodobě.
Je mi z toho - od kohokoliv - regulérně na zvracení.
Zdá se mi to, nebo Paulus v reklamě na ty Lidl kuchařky fakt říká něco jako: "k Vánocům můžete dostat naší kuchařku..."? ![]()
Auuuuuu...čtu recept a vyskočí na mne 3x slovo "majda" (rozumněj omáčka)![]()
No fujtajbl. Ja teda jeste nesnasim baštu a baštit, oblibeny slova maminek malych deti.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)