Překlik - špatné téma
Jazykové přestupky
JanieB To asi zatím nejde moc srovnávat, Meghan se zatím neúčastnila tolika oficiálních akcí jako Kate a posuzovat to s oblečením, které nosila jako herečka není úplně fér podle mě. Nestudovala jsem fotky úplně důkladně, ale nějaké Meghaniny jsou z dřívějška, ještě před Harrym nebo ne? Ale jinak celkově se mi víc líbí Meghan, je to víc chic a soudobé
Edit - ale zajímavé téma do jazykových přestupků ![]()
Pardooon, já jsem se překlikla! To mělo být jinam! S dovolením mažu;-)

domenica Auuuuu
domenica Ne ne!
SunEclipse No právě! Tahle asociace mi vyjede vždycky, když na tento gramatický jev někde narazím. Ale jo, používám ho taky, dokonce i podobným způsobem jako ty![]()
![]()
![]()

coralline podle vzoru životko, stavebko a penzijko ne![]()
Teď jsem někde zahlídla ubytko! A ne, nejedná se o nějakou chorobu a la úbytě.
![]()
Na úbytě trpí spíš chuděra čeština![]()
To teda jo. Ne že by to překvapilo, ale hele co dneska vyplodili na Seznamu:
"Vévodkyně Meghan dorazila na slavné dostihy v šatech značky, která jí šila svatebky."
![]()
barbucha tjo koukam na to a i bez ohledu na ten patvar mi to nedava smysl:-)
Spolucestujici vcera prohlasila, ze v batohu ma rezervni oblečko, taky asi podle vzoru stavebko.
Jestli jí byly čtyři roky, tak dobrý ![]()
Zle mi hýbe žlučí, když všude - hlavně tedy na FB u fotek z dovolených - vidím obdivné reakce, provázené nevyhnutelným výkřikem "Užívejte!"
Jak jako?! Pětkrát denně tři deka? Jednou za 12 hodin špetku? Nebo dvakrát týdně nakapat na kostku cukru?!
![]()
barbucha To jsem naštěstí ještě nepotkala. Mně zase pije krev "Gratulace!"
barbucha Přesně ![]()
Ještě hůř to vnímám, když to občas někdo píše takovým velkorysým tónem! (některé typy lidí...
)
Pinot Noir A co teprve Gratulka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)