Dnes som započula také nejaké "řčení" (a nepočula zvyšok rozhovoru): "za peníze v Praze dúm".
Prosím, čo to znamená?
Dnes som započula také nejaké "řčení" (a nepočula zvyšok rozhovoru): "za peníze v Praze dúm".
Prosím, čo to znamená?
já to znám ve smyslu, že koupit se dá vše. třeba i v souvislosti že já (na) něco nemám, ale... A nemusí to být jen finanční záležitost.
ááááha. vďaka!!!
Výběrko a borelka. Mnohokrát během necelé půlhodiny. Bylo mi z toho až fyzicky nepříjemně.
Dneska přetekl pohár mé trpělivosti s przněním křestních jmen. V krátký době jsem se seznámila s Aďou, Ajou a Alou. Vůbec nevím jak se vlastně jmenujou, Alice? Alena? Adéla? Ani v jednom případě jsem neměla prostor zeptat se na původní tvar jména. Je to stejně hrozný jako když mi někdo představuje svojí 30 letou kamarádku přezdívkou a na dotaz jak se vlastně teda jmenuje je mi sděleno, že Petra, ale říkej jí Fido (a následuje strašně vtipná historka z tábora před dvaceti lety)
Tak jsem si postěžovala a jdu dál makat, děkuju za prostor k vyvztekání se, už je to lepší ![]()
Ps: Každej chlap s příjmením Mareček, se nutně musí oslovovat jako Mára, co na tom, že je to Michal.
Zlatý těhule...
Penzijko a stavebko už i v názvu článku... ![]()
http://finance.idnes.cz/investice-penize-uspory-sporeni-d4q-/inv.aspx?c=A170403_114941_inv_kho
Taková Michala i v padesáti slyší na Mišutku a chlap se nechá titulovat mužnou verzí Marečka ![]()
Naopak je to taky dost otravny. Predstavuju se oficialni verzi sveho jmena, jenze lidem zda moc tvrda a navic tim, ze je to caste jmeno vyskytujici se i v klasicke literature zdrobnele, tak me lide oslovuji zdrobnelinou, ktera je opravdu zdrobnela (typu Lucinka). A kdyz neco namitnu, tak se dozvim, ze moje jmeno je takove tvrde a ze ta zdrobnelina je prece mnohem hezci ![]()
Přispěju svou troškou do mlýna...právě jsem přečetla na facebooku slovo "póčo" ![]()
Póčo a béňo jsou fajn![]()
Béňo neznám a snad ani nechci...ale zase mi to teď bude vrtat v hlavě, co to vlastně je ![]()
Benzin![]()
a póčo? ![]()
Uff
u nás se občas říká "benál", ale naštěstí už jsem ani to dlouho nezaslechla...
Jiná Realita počasí...
My skalni PSH mame proste béňo![]()
![]()
právě na ČT24 - Jiří Zlatuška, předseda výboru pro vědu a vzdělávání:
"..... respektivně.... " ![]()
On se v poslední době tak nějak celkově zbláznil.![]()
a ta posledni doba uz trva hafo let;-)
Dopolko a odpolko
...jak někdo může takový fujtajbl vůbec vypustit z huby....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.