Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 19:51

Jitka77 melodie jde určitě vypnout, akorát to bude chtít kouknout do návodu

Offline Jitka77
1621 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 20:24

bublifuk Uvidíme, kdo s koho. Válka nervů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 20:36

Zuzuli tak to nechápu. Mně z těch strouhacích kotoučů zbyl jeden, ostatní odešly po pár použitích. Jinak hněte a šlehá spolehlivě, akorát u toho hnětení čekám, kdy umře, celý se u toho klátí a klepe a občas trochu smrdí, mám ho taky osm let. Ale nemám srovnání třeba s kitchenaid.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 20:52

EvaevaKitchenAid nevím,mám tycak a měla jsem už lepší. 

Robot nám Kenwood, kupovala jsem ho kdysi v Makru v nejaké akci za asi 7000 v obří výbave a byl to teda kup století, když koukám, co stojí teď. Mám ho asi 14 let a jediné, že mi rezne ta násadka na krouhače. Dokoupila jsem si během let mixér a takový malý mlýnek a používám ho fakt hodně. 

Nic nesmrdí, neklati se, super je. Nevím co budu dělat až odejde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:16

continuity mně právě u tý mojí ety překvapuje, že ještě drží. Kromě toho zničeného krouhače si nemůžu stěžovat, ale úplně důvěryhodně ten stroj nepůsobí

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:21

Zuzuli vzpomněla jsem si na tebe, vybírám čtečku se svícením, ty si nějakou vybírala že? Já bych teda chtěla nějakou levnou spíš, budu to používat hlavně když děti nebudou moct zabrat ať nekoukam do stropu;-)

Offline Zuzuli
3173 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:47

Karja ja jsem nakonec dostala k vanocum novy kindle paperwhite 6, ale kdybych si ctecku kupovala sama, vezmu kindle 2022 nebo 2024. Podsvicene jsou vsechny. Ja ale uz kindle mela a mam knizky v jejich mobi formatu, tak jsem na jine znacky nekoukala.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 21:48

continuity ja mam kenwood hnětač na těsto, takovej ten retro, co vypada jak kitchen aid a je super, mam ho asi 8 let 

jeste z ty serie tycak a topinkovač, se vším jsem spokojena, rychlovarna konev uz se bohužel rozbila 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 22:19

Potrefenáhusajá vlastně ten hnětač používám hlavně před Vánocemi, ale nám tam struhadla, mlýnek na maso, ten mixér, odšťavňovač (ten jsem teda nepoužila nikdy, ale byl v tom základu). je to super stroj na vše, jsem s ním fakt mega spokojená. 

Nemám snad jen zmrzlinovac a ty nástavce na těstoviny. 

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 22:24

Janulik03 taky mám dobrou zkušenost s Kenwood, i mamka si ho koupila a je spokojená... má kompletní výbavu už v základu, vč. mlýnku na maso např.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 22:28

ZuzuliJá jsem s ní taky byla spokojená, s tou nesvitivou, ale jsou to už léta páně. Tak dobře mrknu na to, děkuju moc;-)

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 22:28

RoSaKenwood som nepozerala a dik za nakopnutie. Nevyzerá to zle. Navyše sú aj pekni

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 11:39

Karja 

Podsvícená čtečka, to je nebe a dudy ve srovnání s obyčejnou. Čtenářův komfort je fakt mnohem vyšší. Koupila jsem nedávno tu Kindle 2022 a cajk! Cena prakticky lidová

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:05

barbuchaHele a jde to ne, normálně s tím číst v plné tmě?

Offline Tabea
6601 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:15

Karja jde. Jako na mobilu si nastavíš intenzitu podsvícení. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 12:24

Karja 

Jde

Offline Zuzuli
3173 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 13:02

Karja jde, jde tam i nastavit tmavy rezim. Ja si prave nejcasteji ctu vecer potme u dcery v posteli, nez usne. Vyhoda toho paperwhite je, ze krom intenzity svetla se tam da nastavit i teplota. Bezne kindle sviti bilym studenym svetlem, ten pw to zvlada i zlute. Coz je strasne prijemne, mam to porad nastavene na maximum. Pres den totiz nemam sviceni zaple vubec a vecer tak na 10% a zlute. Ale pokud zrovna tohle neresis, ze zbytecne si za to priplacet.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 22:51

Nepreberali sa tu pračky a sušičky?

Spravila som osudovú chybu. Roky sme mali pračku a sušičku zvlášť, ale keď teraz umreli takmer naraz, tak sa mi zdalo, že pri veľkých deťoch, čo sa už neušpinia, navrch jedno na VŠ, nám bude stačiť kombinácia .

No tak nestačí.

Takže idem kupovať jedno aj druhé a dúfať, že sa tej trojmesačnej kombinácie niekto ujme.

Aká je dobrá sušička? Potrebujem sušiť pomerne dosť prádla, ktoré znesie nižšie otáčky a bola by som rada, ak by sa fakt dosušilo aj na nižšej teplote, aj keď to potom dlhšie trvá. Takisto ak potrebujem vysušiť len 1-2 kusy, aby sa dosušili (posledná sušička to nedokázala, pretože mala "inteligentné" čidlo, ktoré meralo vlhkosť, takže pri menej veciach nenameralo.

Pračku potrebujem zvrchu plnenú, s rýchlym programom a s možnosťou regulovať programy.

Nie AEG, pretože to som mala posledné dve sušičky - jedna vydržala tesne cez dva roky a druhá tri (tým pádom asi ani Elektrolux, lebo je to tá istá firma). Podľa možnosti nie Bosch, lebo ostali na ruskom trhu, až kým im rusi nezabavili fabriky.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:45

Zuzuli Karja 

Mně se to svícení reguluje samo, nic jsem si nenastavovala Ale všimla jsem si, že když si čtu třeba v tramvaji u okna na denním světle, tak nesvítí - a v momentě kdy přejedem třeba do stínu, do tmavý ulice (nebo zaleze sluníčko atd.), tak se rozsvítí sama. Nedělám s tím nic...

Offline Zuzuli
3173 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 20:00

barbucha ono se tam da nastavit adaptivni osvetleni, ja si tom radeji hybu sama. U paperwhite se da nastavit, aby sam podle casu menil barvu, pres den byl bily a pri zapadu slunce postupne zloutnul. A tenhle novy umi osvetleni uplne vypnout, muj starsi paperwhite 3 svitil porad, byt slabe. Na slunci vypadal, ze je zhasnuty, ale ve tme to bylo videt.