Samara a ja lituju, ze mame jen 1400 otacek a ne 1600
i na kratky program davam maximalni, aby mohlo pradlo do susicky a bylo brzo suche.
Domáce spotrebiče
Samara mam starsi Miele a to same. Na kratky program 1400 otacek. A tez nepouzivam treba na jemnejsi veci, svetry, outdoor. Asi by to prezilo, ale nechci to treba u novych satu pokouset....
Zuzuli ja pokud zvolim prani+suseni soucasne, tak posledni zdimani je bez ohledu na program na 1500. aspon neco pri te bide:-)
Zuzuli viktorka_od splavu mně teda mých 1400 přijde naprosto dostatečné i pro sušičku
Zuzuli a z te susicky potom? Zehli se pradlo u vas? Ptz to musi byt na max teplotu s parou aby se ta vytlacena siť rýh vyzehlila do hladka.. U me je to zpusob prani ktery dnesni veci prezijou tak ctyrikrat a jsou zrale na kos. Proste me nemile prekvapilo ze se u tak drahe pracky ty otacky nedaji navolit, u starsich blbsich typu si to clovek nastavil jak potreboval. Uvitala bych kdyby to vylo v popisu vlastnosti, mam hodne kosil..
Samara mas pravdu ze panske kosile s tvrdym limeckem to znici. ty nastesti nevedu. ale kdyz jo, urcite jsem je neprala na kratky program, pac nositel byl potivy, to chtelo dukladne:-) nejake jemne halenky bych dala na rucni prani, to tam urcite mas taky ne?
Evaeva taky mi to prijde dostatecny, ale nizsi nikdy nedavam.
Samara nezehli. A jedine, co ze susicky taham zmuchlane, je povleceni a uterky, ale to mi je jedno. Ale susicka ma velky buben a to pradlo hezky vyfouka. Jen obcas nejake vezsi kusy pri prendavani z pracky do susicky narovnam, abych je tam nehazela v kouli. Nemame doma ale zadne choulostive kusy na pomackani, treba kosile nebo halenky. A treba u lnenych satu mi mirne pomackani ze susicky nevadi
Zuzuli já dávám nižší na sportovní, i tak ho tahám skoro suché.
Samara já žehlím košile, šaty a některé kalhoty. Některá trička potřebují přežehlit některé detaily. Narozdíl od zuzuli mám ložní prádlo nezmuchlané, akorát to prostě nemůžu vytáhnout jako kouli a nechat tak, ideálně hned po vytažení poskládat. Utěrky teda zmuchlané jsou a žehlím je, ale to je spíš moje ocd. Celkově žehlím tak 10% toho, co bez sušičky.
Samara to je vtipny, mam opacnej problem, ze na kratkej program nejdou pridat otacky na vic nez na 800:)
Samara co se týče oblečení, tak pokud to v té sušičce nezůstane několik hodin ležet, tak nežehlím. Povlečení a utěrky suším na program k žehlení - je to tak akorát vlhké, takže pak pověsím částečně složené a hlavně hezky vyrovnáné a dosuším. Výsledek je více než uspokojivý
Mně jdou košile v pohodě vyžehlit i po 1600ot a sušičce, ale nedávám je teda na ten krátkej program.
Ja väčšinou využívam otáčky 700 alebo 800. 1200 sa mi zdá príliš veľa. Sušičku nemám.
dorotabez sušičky nechat prádlo záměrně skoro mokré, to je mimo mou představivost
Pinot Noir to prádlo nie je mokré. Radšej budem mať prádlo trochu mokré ako natiahnuté alebo skrátené kvôli vysokým otáčkam. Keď periem niektoré veci v rukách, tie sú mokré, lebo to mi nejde vyžmýkať, ale z práčky je to ok.
Ja se priznam, ze me tyhle debaty vždycky hrozně překvapí, ze susicky tahám to prádlo měkký tak, ze ho jenom poskládám, nežehlím nic, ani pansky košile, ty jen po vyndání ze sušičky přehodím na sušák, aby se nezmačkaly v koši na prádlo (ale jsou to obyč bavlněný košile k džínám a svetru, ne obleku)
Na sušáku suším jen vlněný a softshellovy veci
viktorka_od splavu rucni prani tam je a prave pouzivam jenom to, cekala jsem, ze se vic rozdovadim pri volbe programu za ty prachy..Evaeva Zuzuli zajimavy, zrejme to nejak jde! 711990 potrebuju vasi pracku :-) dorota vidim to podobne
Potrefenáhusa já mám na sukních takové ty sklady, na letních kalhotách taky. Ale trička a džíny jsou rovný a to je nejvíc práce. (Mně teda žehlení nevadí, ale je to činnost, kterou může převzít stroj, narozdíl od jiných)
Ja väčšinou využívam otáčky 700 alebo 800. 1200 sa mi zdá príliš veľa. Sušičku nemám.
Já to dělám podobně, 1200 jen na ručníky a ložní prádlo.
Pinot Noir my máme v byte strašne suchý vzduch. Dokud jsme předtím topili nějak normálně, tak stal v každém pokoji ultrazvukový zvlhčovač a stejně nic moc. Odkdy prakticky netopime, tak je to lepší, ale prádlo vyzdimane na 800 mi uschne do druheho dne a to stojí v koutě, kde vzduch tolik neproudí.
continuity zavidim, tady je v pulce domu plíseň, zrovna vybírám odvlhčovač vzduchu, jsem šťastná, ze tu prádlo vubec sušit nemusím
Samarajá používám programy přesně tři: vlnu, ruční praní a bavlnu na 60.
Nic víc ani nepotřebuji. Není mi zcela zřejmé, jak fungují ty program na sportovní věci ("jenom" spocené), protože zrovna to je to, co musím přát fakt důkladně, aby to po měsíci nesmrdelo trvale.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)