barbucha to nebude nabíječkou, on si myslí, že má hotovo, tak hledá cestu do domečku
Domáce spotrebiče
Zuzuli ďakujem, píšeš, že si na tomto programe prala vlnu aj kašmír, dávaš aj do sušičky? Tu píšu toto:
pri parnej práčke musíte zohľadniť symboly prania na vašom oblečení. Je na štítku sušička s krížikom? V takom prípade ho nevhadzujte nielen do sušičky, ale nepoužívajte ani parnú funkciu práčky. Parné pranie môže spôsobiť zmrštenie bielizne.
milacka Dari ja mám LG aj s parným praním. Nevyužívam to často, ale sem tam je to dobrá vec.
Napr škvrny na synovej košeli, ktorá bola pripravená na vyhodenie, lebo ničím to nešlo preč. Práve mi ten deň priniesli túto práčku a tak som ju tam na skúšku dala. škvrna zmizla.
Okrem toho ak je niekto alergik, odporúčajú parou prať aj posteľné prádlo. To občas tiež robím, nakoľko mám mačky, ideálne ako sa zbaviť chlpov.
Jediné mínus je, že dosť dlho trvá ten program. Ale zase nevyužívam ho často.
Mám tu pračku vyše 6 rokov, som spokojná.
Daridari ďakujem Dari, no práve, spím aj s chrtíčkami, tak ak si pochvaľuješ, asi pôjdem aj ja do parnej práčky. Dosť som si o nej prečítala, ale niet nad osobné skúsenosti. Som rada, že si sa ozvala.
milacka ta pracka ma program na vlnu bez pary. Vsechny programy jsou bez pary, ktera se k tomu da zapnout navic. Ale je to pak omezene mnozstvim pradla. Samotny program na bavlnu je na 8kg, ale s parou jen na ty tri, takze treba povleceni ze dvou posteli je na to uz moc a para se neda pouzit. Ta para plus prida k beznemu pracimu programu cca 15 ninut navic, netrva to nijak dlouho.
Pak je tam ciste parni program na osvezeni pradla na 25 minut, ten jsem ale zatim nezkousela.
Mam k tomu do sady susicku AEG 9000 Absolutcare plus a do ni tu vlnu a kasmir davam pokazde na program na suseni vlny.

Zuzuli ďakujem za podrobné vysvetlenie aj foto, takže parný program na max. tri kg.
barbucha to nebude nabíječkou, on si myslí, že má hotovo, tak hledá cestu do domečku
Že by? No fakt je že mam ty cimry malý, a když ho zavřu u sebe v ložnici a nenechám mu volnej průjezd jinam, může si to myslet ![]()
milacka Nebudeš ľutovať, ja mám v tom ešte aj sušičku, to bolo 3 v 1, ale Ty ak máš priestor na samostatnú sušičku, tak je lepšie zvlášť. U mňa to bolo kvôli priestoru.
Daridari sušičku mám extra, máme v dome miesta dosť, chcem len práčku vymeniť, naša je už dosť stará.
milacka ja prackosusicku LG s parnim pranim mam taky a jsem s ni velmi nespokojena, ta moje je o pulku mladsi tak je klidne mozne ze se tak zhorsili -to jen varuju abys nesahla po znacce, ktera je imho (ted) fakt spatna. AEG urcite super
LG byla nejhorší pračka ever, letěla ještě když byla funkční ![]()
viktorka_od splavu dík, uvažujem o Beko alebo AEG.
milacka 2. bude spravne![]()
milacka Beko mi doporučoval opravář, že fajn poměr cena/výkon. A že dnes čím jednodušší přístroj, tím líp z hlediska životnosti.
RoSa ty jo, začínám přemýšlet o té vytíračce. Na to, jak furt pomlouvam ten roboticky vysavač, tak super posun:D. Ale ono to asi nebere moc třeba jakože mastnotu nebo jakože třeba trochu binec z kuchyně co? Že to spíš tak setře ten zašlapaný prach, ale zaschlou kapku od jogurtu asi těžko co?
Karja tak když ho na tom metru čtverečnym zatarasíš a necháš ho to přejet desetkrát, tak možná jo... měla jsem předtim jen vysavač bez mopu, a tohle je o dost jiný, to mokrý utření prachu je lepší než na sucho (to bych řekla, že ten prach jen zvedne a on pak spadne zas na zem, prostě to neni stejný)
Karja já měla vytírací nástavec k tomu ručnímu a nevím, jak moc bych musela drhnout jedno místo, aby to tu kapku od jogurtu umylo. Za mně je to do domácnosti s dětmi naprosto nedostačující/zbytečný
RoSa Jo jo, přesně to mi říkala kamarádka, že je to jak lepší vysátí a u nás zase tolik prachu není, aby se to muselo nějak víc resit
Sweet Potato Beko mám umývačku riadu, nedám na ňu dopustiť.
Mno, my mame novou AEG Prosense pracku se susickou a na tom kratkem dvacetiminutovem programu nejdou navolit nizsi otazky nez nastavenych 1200! Takze je nepouzitelnej grrr. Celkove je pradlo z ni tak strasne zmackane, ze mizu pouzivat jen ty programy, lktere snizeni otacek umoznuji a tech neni moc. Predem vas na to nikdo neupozorni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)