Že sem lezu
. Hned mi přestala fungovat sušička. Ona má teda 15 let, jak jsem s hrůzou zjistila. Jen sehnat opraváře je nadlidský výkon a přemýšlím, jestli nezměním profesi. Pevně doufám, že dle vlastní diagnostiky, to bude banální problém a bude možné hned ho opravit. Už jsem i našla stránky nakup a oprav sám
.
Domáce spotrebiče
Renusatko no jako při těch cenách za opravu bych u tak starý susicky zvazila spis už nakup nový
kdyz mi prasknul řemen od pračky, bylo to 50,- za novej, plus 1000,- za hodinu započaté práce a výjezd (už je to asi 10 let)
proste vyměnil šroubek 50,-, věděl jaký 1000,-
Dnes ráno pri skusmom, asi tisícom, pokuse som práčku otvorila! Tucko je zachránený! Ale opravára čakám, lebo to treba pozrieť .
PotrefenáhusaJá pořád doufám, že je to opravdu to jen ta maličkost a já jsem s ní jinak strašně spokojená. Hlásí jen nezavřené dveře, tak by to mělo být nějaké čidlo. A teď se mi moc nehodí nákup nové
.
Renusatko Já loni dávala opravovat 16 let starou sušičku, opravář si to vysloveně užíval a prý ať si ji hýčkám.
Hip hip hurá!
Oprava prebehla- WD40, 20€ - vedel čo a kam.
Aranel ty jo, to by mě taky nenapadlo. Ne že bych to někdy použila
ale stát se to může
Aranel Já jsem tuhle dávala tchýni recept na chleba a jí se furt nějak nedařil, a až pozdějc jsme se dobraly k tomu, že její trouba peče maximálně na 220, to jsem taky vůbec nevěděla, že existuje!
Ještě jeden blbý dotaz ohledně pračky a sušičky. Když jsem si na Alze vyfiltrovala, kombinace pračky a sušičky, co umí, co potřebuju, zbyly mi přesně dvě dvojice. Jak mám zjistit, které další pračky a sušičky se k sobě hodí? Stačí dodržet stejnou značku a vyřeší to daný mezikus? Sušička bude stát na pračce.
Evaeva nemusíš ani dodržet stejnou značku, mně sušička Candy stojí na pračce Bosch (oboje slim), s mezikusem Meliconi a žádný z tech tří si zatím nestěžoval ![]()
Jediný co je důležitý, aby sušička nebyla o moc hlubší/širší než pračka.
SunEclipse právě že mi muž říkal, že nějaký kolega musel uřezat nožičky či co, tomu bych se ráda vyhla.
Evaeva Napiš jim dotaz.
Garfie nakonec jsme vybrali od stejné značky a doporučený mezikus. Ale zaprvé je nemají skladem a instalaci provedou jen když se mezikus nešroubuje. A on se co? Šroubuje![]()
![]()
To se nějak udělá, paninko! ![]()
Aranel no právě, hodit se to může
Přestěhovala jsem se do většího, tak už bych ocenila robotický vysavač. Mám tři kočky, podlaha vinyl, 5 perských koberečků s třásněmi. Poradíte prosím? Nikdy jsem rob. vysavač neměla. Ty koberečky nyní vysávám v kleče malým kartáčem. Lze koupit i vysavač, kterému by třásně nevadily.?
Já myslím,že trasne budou vadit každému robovysavaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)