Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 15:23

Potrefenáhusa to je zajímavé, myčka kluky moc neláká, přední panel máme a bylo to velmi krátké období, kdy ji mladší vypínal. Zato novou pračku musím zamykat úplně jsem to teď nezkoumala, ale přišlo mi, že se to dá štelovat i při praní.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:46

Potrefenáhusa Ten viditelný ovládací panel se mi ani nelíbí. Skrytý je lepší. jak už mám větší dítě, ani mě to nenapadlo. My jsme v domě měli od původních majitelů domu kuchyni s dvířky v dubovém masivu, který byl v perfektním stavu, a při rekonstrukci kuchyně jsme je použili. A kryt myčky byl bohužel pouze na tu zabudovanou, ale s viditelným panelem. Tak v tomto jsem se musela přizpůsobit.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:50

My dřív měly s předním panelem a děti to vůbec nezajímalo. Dětské pojistky jsme na ničem neměli. Ovšem teď jsme ji na indukci museli nastavit, protože se nám po ní jednou prošel kocour tak šikovně, že se nám vyvařil hrnec polívky na škvarek.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:53

Evaeva naše na tom visí furt (ono teda každý tlačítko i pípá, myslím pražská vestavna s panelem uvnitř nevydává po zmacknuti zvuky žádný)

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:56

notna ono to vypadá lip, když je to úplně skryty...ale my teď máme úplně volne stojící (jak se to jmenuje, podstavná?), byla asi 2 roky stará, když jsme delali novou kuchyň 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 16:09

Potrefenáhusa já radši viditelnou, je mi to uživatelsky příjemnější:) Naše pípá, ale jen trochu, my teda máme tu kuchyň lehce oddělenou od obýváku, tak je to asi tolik neláká.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 20. července 2022 16:14

Evaeva my máme kuchyň úplně oddělenou od obyvaku, ale to není překážka, ne? Stejně je tam za mnou nasackovana furt 

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 20. července 2022 16:27

Sweet Potato

Kocour mě naučil uklízet ze sporáku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 16:51

Potrefenáhusa já tam zas tolik času netrávim;) zvlášť když myje myčka 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 20. července 2022 17:18

Evaeva ona tu myčku prave zapíná furt kdykoliv během dne, takže se tam mejou buď 3 talíře nebo naopak znova už umyty a suchy nadobi a nebo to vypne v půlce mytí...

a dlouho už ji to baví...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 17:43

Potrefenáhusa hm, to vůbec nedělali, akorát jí mladší občas vypnul. No každý má jiné zájmy

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 20. července 2022 18:29

Potrefenáhusa Nemají, ale to přední ovládání si rozhodně nebudu dávat. Zamykám i pračku:-). Ale sporák třeba už dávno neladí, to je asi nuda, to totiž nijak hned reaguje, nepípá, nic:-D

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 20. července 2022 18:31

Potrefenáhusa Jo, jinak pračku, jsem si ten hlavní spínací čudlík, prostě to zapnutí musela přelepit bílou lepicí páskou aby byl skrytej, takže nevidí, že to tam je a prostě tam tak různě něco pomačkávají, ale nic to nedělá. Ale jen jak mě u toho vidí, tak to je "já máčknu, já máčknu" takže je nějak přemluvim, že si to prvně nastavim a pak až dají "play" ale to skryté zapnout/vypnout fakt ještě neodhalily:-D

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 20. července 2022 18:43

Karja my máme pracku se susickou ve sklepe (osklivym a spinavym), kam ji při prani neberu, jinak myslím, ze by ji to zajímalo velmi. U trouby jde naštěstí zatlačit cudliky a deska je má svrchu 

ted jsme na dovoleny bydleli v pokoji, kde byla malá lednice, kterou uměla otevřít...to bylo taky peklo!!!! Priste snad předem koupím nějakou dětskou petlici do foroty, než zas někam pojedem! 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 20. července 2022 18:47

Potrefenáhusa :-D No taky už jsem jednou odmrazovala mrazák díky jejich aktivitám;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 18:49

Karja pračku starší ovládal opravdu dobře:) ale on narozdíl od mladšího dělá ty věci tak, jak se má. Ale jinak je nic moc neláká, asi jak u ničeho nemám kolečka a klasické čudlíky, vyjma té myčky. Mladšímu se jednu dobu líbilo rozsvěcení trouby, ale taky už ho to nebere.

Potrefenáhusa mladší syn umí vestavnou ledničku otevřít už dlouho. Předesílám, že máme celkem blbé úchytky, nedělá se to úplně dobře. Přinese si plastový podstavec z ikei, zkušeným pohybem otevře dvířka, musí si u toho podřepnout, aby ho nedráždily dvířka, a vyndá mléko. Spolu s podstavcem se přesune k lince a když je tam nějaká sklenička, tak si to naleje. Ale přestat lít bohužel umí pár měsíců a taky rozbil skleničku na víno, když jiná nebyla po ruce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2022 18:50

Karja naše lednice po chvíli píská. Jednou se to synovi spustilo a pak asi týden vyprávěl, že se lednice zlobila.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 21. července 2022 15:43

Samootváracie dvierka super, netreba strážiť. Lebo akože keď to za malú chvíľu takto vzschne samo, tak je mi žinantné púšťať sušenie a nemusím strážiť, kedy doumýva program bez sušenia.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 22. července 2022 12:59

slniecko Jj mně to taky přijde jako standard. Překvapilo mě, že teď mi v obchodě doporučovali jednu značku a žádná myčka od nich vestavná to neměla. Nakonec jsem vzala ty Bosch spotřebiče, snad neprohloupim no! 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 22. července 2022 13:24

Zjistuju, ze asi neumim mejt v mycce. V 90% ji neotvirame hned, nadobi krom plastu je normalne suchy