Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline JankaM
2848 příspěvků moje polička 20. května 2024 19:30

Ha, chytrý vysavač, další věc po kávovaru co nemáme a nemusím tedy řešit

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 20. května 2024 19:45

Karja na tom delonghi magnicifa ide nastavit teplota vody (su tam myslim tri alebo styri stupne teploty). Ale kolko to je presne stupnov, to nepisu :) 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. května 2024 19:52

Karja My mame uz treti, tenhle ma i appku. A jako vysava celkem rychle, ale porad se nekde zasekava. Sice mu v aplikaci udelam virtualni zed, ale ta se treba do priste smaze, nebo se zasekne proste jinde. A vola o pomoc. Kdyz ho nevysvobodim, tak se vybije a ja ho pak hledam . Mame spodni patro asi 150m2, takze chvili to hledani zabere. Plus mame nabytek na nozickach, kam nevjede a ten bordel tam jen hazi. Jako nerikam, je to pomocnik na ten rychly kazdodenni uklid. Ale poradne vysavani delam technickym vysavacem. Ted koukam po lepsim Karcheru. Vsechny ty dysony a dalsi jsem s ohledem na mnozstvi ploch vzdala. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. května 2024 20:00

Karja ono taky zalezi, jak mas slozity byt. My mame skoro pitevnu, ale je tam gauc, kreslo a skrine na nozkach, pod ktere nevjede, ale intenzivne ty skrine objizdi (treba deset minut jednu, az mam chut ho nakopnout). A jeste si vzdycky ten bordel z kartace ocisti u vchodu o rohozku. Teda ted jsem ho moc nevychvalila, ale jako takovych 70% prace zastane. Akorat jsem cekala asi vic. Nwbo je reseni vymenit gauc a nabytek a prahy, zrusit rohozky a proste mit jenom volne podlahove plochy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2024 20:03

Jos no příští gauč vybírám podle roomby

Ale já prostě všechno odklidím, zvednu židle, sušák, jeden odkládací stoleček, krabice s hračkami, v ložnici zvedám závěsy a odvážím pracovní židli, boty, klacky a koloběžky odklidím,...

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 20. května 2024 21:24

Evaeva A to všechno takhle odklidíš, on zamete a ty jdeš po něm vytírat? Není ten úklid potom moc dlouhej? Já mám vysavač tyčový, vysávám a vytirám 2x týdně, zabere mi to tak 20 min. Přízemí teda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2024 21:51

Kan při klasickém vysávání bych to odklízela nebo přesouvala taky, takže to by úspora nebyla, určitě ne velká. Obývák uklidím za deset minut, je to i příležitost uklidit všechny poházené krámy. Vytírám sporadicky, vysavač pouštím tak jednou týdně, pod stolem a v kuchyni je stejně potřeba vysát minimálně jednou denně kvůli dětem. Roomba navíc zvládne i pěnové puzzle, to jinak nejde.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 20. května 2024 21:53

Jos No přesně čekala jsem víc. Myslela jsem že s ním budu mít prostě pořád uklizeno tu podlahu. No ve výsledku tu byl mnohem větší bordel, protože běžným vysavačem povysavam za 20 minut, ale dělat s tou roombou ty nekolikahodinove programy moc nešlo:D. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. května 2024 13:20

Karja Tak jsem s tou novou rowentou S75 ztratila trpelivost pote, co se opet sama nedobila, byt stoji u nabijeci stanice. Plus se k ni da koupit jen hlavni kartac, ktery se po kazdem vysavani naplni bordelem a musi se vycistit.  Takze jsem vzala z patra starsi roombu combi, konecne to sparovala s mobilem a vypada to mnohem lip. I vjede pod cast nabytku a jezdi nejak hbiteji. A ten hlavni kartac je jak rejzak a rozhodne se nezanesw vsim v okoli. Ona zatim uklizela nahore v pokojich, kde to neni tak narocne....Dalsi report po case. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 24. května 2024 13:37

Jos Já jsem zvědavá, co vyvedou s tou mojí;-)

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 30. května 2024 00:35

Prosím, dajú sa dokupovať police do chladničky? (Teda okrem elektrolux+aeg, to na mňa internet vysypal, ale tie sú mi drahé, plánovala som kúpiť chladničku tak za 150-200E)

Prípadne, nakoľko môžu byť také poličky univerzálne?

Potrebujem jednu malú chladničku, ale s veľa policami - na aromachemikálie - a všetky ktoré pozerám majú poličky tak dve-tri.

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 30. května 2024 00:51

slniecko No, jestli to můžou být police skleněné, tak by sis je mohla nechat ve sklenářství nařezat na míru podle polic, které tam budou. Ale teda hlavně si ověř, jestli má ta chladnička vůbec možnost dávat ty police po celé výšce. Já jsem při kupování nové lednice překvapeně zjistila, že většina lednic je v tomhle umisťování polic až překvapivě neflexibilní.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 31. května 2024 01:11

DruI A vidíš, fakt, keď to tak teraz pozerám podrobnejšie, tak naozaj tam mnohokrát viac zárezov po stranách ani nie je, ďakujem za upozornenie! Sklenené by jasné mohly byť. No, zdá sa, že to bude viac práce, ako som si myslela - že odťuknem prvú cenovo primeranú v alze alebo nay...

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 31. května 2024 08:06

slniecko Já myslím, že v zásadě s čímkoli je vždycky víc práce než si člověk myslí :o)

Offline Ginger
1195 příspěvků moje polička 02. června 2024 08:50

slniecko a co treba Toto

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 03. června 2024 03:43

Ginger to vyzerá zaujímavo, vďaka!

Offline Zuzuli
3173 příspěvků moje polička 18. července 2024 18:33

Mate nekdo parni pracku? Na co tu paru pouzivate?

Offline Bowle
598 příspěvků moje polička 18. července 2024 19:08
Reakce na Zuzuli:

Mate nekdo parni pracku? Na co tu paru pouzivate?

​mám dva programy s párou, používám je když peru deky nebo když peru povlečení po nemoci

Offline 1010
181 příspěvků moje polička 18. července 2024 19:11

Zuzuli Tu páru pračka vypustí hned na začátku praní, u naší pračky je u většiny běžných programů (není u sportovního, jemného apod.), mělo by to být šetrnější k prádlu a účinnější na skvrny, ale to posoudit nedokážu. 

Offline Zuzuli
3173 příspěvků moje polička 18. července 2024 19:23

Bowle 1010 ja mam parni program na osvezeni pradla, na coz teda zatim nebyla prilezitost. A paru navic k ostatnim programum. Zatim me napadlo prave jen to povleceni a rucniky.