Mha myslela jsem, ze nepotrebuju vyrobnik ledu. ale je to super vec
Domáce spotrebiče
žluťásek mě to sklo ve sprše bílý po jednom sprchování tak vytáčelo, že jsem začala utírat sklo i baterii po každým použití. Kachličky jsou světle šedý, tam mi to neva. ![]()
Tabea my máme trojdílný zatahovací plastový dvířka, z takovýho průsvitnýho plastu se vzorkem kapek. Nejde s tím dělat nic. Že bych přesvědčila zbytek rodiny, aby po každé sprše stírali zástěnu stěrkou, tak to hodně haha. Už jsem to vzdala ![]()
My máme vodu 3,6, takže na hranici tvrdá až velmi tvrdá, na koupelnu jsem už rezignovala a krápníkovou jeskyni přijala za standard, ale o ty spotřebiče mám celkem strach. Že se v myčce nastavuje tvrdost vody jsem teda netušila, musím to pohledat.
žluťásek ty jo, ja bydlela nejdriv ty dve zastavky tramvaje od tebe a pozdeji ctyri a konvici jsem za ty roky odvapnovala tak trikrat celkem.
Praha 6 by mela mit jednu z nejmekkcich vod v Praze, tak asi mate hodne zanesene potrubi.
žluťásek To nebude zdrojem vody, ale starými rozvody.
žluťásek mne se podařila v rodině prosadit stěrka ve sprše poté, co muž jednou ten sprchač zkusil vyčistit. Po 3 hodinách mi dal za pravdu, ze nikomu ruka neupadne, když to stáhne hned po použití.
notna mám v pláne už len eko, len nerozumiem/nie som si istá, že keď dám do umývačky soľ, tak či tam môžu ísť tablety, v ktorých je tiež soľ. Alebo, keď sa dávajú tablety aj s primesou soli, dáva sa aj soľ?
Když máš v myčce nasypanou sůl a dáš tabletu, tak to ničemu vadit nebude. Pokud budeš dávat jen tablety, může ta sůl chybět, pokud mate hodně tvrdou vodu. Ale nevím, na jakou tvrdost jsou ty tablety dělané.
My máme vlastní studnu, vodu tvrdou hodně, necháváme si dělat rozbor a při montáži myčky nám řekli, že tablety jsou nedostatečné pro naši vodu.
notna vďaka za výbornú odpoveď.
Bude to už 3.umývacka za 5 rokov a už by som fakt uvítala dlhšiu životnosť.
žluťásek mne se podařila v rodině prosadit stěrka ve sprše poté, co muž jednou ten sprchač zkusil vyčistit. Po 3 hodinách mi dal za pravdu, ze nikomu ruka neupadne, když to stáhne hned po použití.
mně to právě říkali v práci i dva kolegové (muži, různé domácnosti
), že doma sprcháč otírají hadrem, že pak se nemusí nijak zásadně čistit. U toho jednoho se jdou sprchovat večer nějak po sobě a ten poslední to utře.
Mám ďalšiu blbu otázku k vstavanej umývačke (patrí k najhorším, ak nie úplne najhorším nákupom v mojom živote). Keďže na ňu treba namontovať ten predný panel, a ten bude najskôr o 2 týždne, môžem ju používať aj bez neho?
Makara Nene, to nedělám a vodu máme hodně tvrdou, tak to mě asi čeká co....
Nedávala jsem pozor, když se tady řešily ty robotické luxy.
Nechci žádný čínský, když už tak Korejce. Nepotřebují žádné aplikace, ale kdyby se uměl naučit půdorys, aby se tu nemotal jak nudle v bandě, to by se mi líbilo.
tim panelem myslíš falešná dvířka? Ta mají podle mne jen estetickou funkci, takže mycka by měla být funkční i bez panelu.
Makara tie dvierka bez toho panelu sa zle otvárajú, nedržia.
letfenixa
máš ovládání schované, když je myčka zavřená?
Můžeš mýt bez dekorativních dvířek. Ale ta myčková dvířka jsou vyvážená právě tak, aby se dobře otevírala dohromady s těmi konkrétními dekorativními. Proto se samotná myčková otevírají hůř.
letfenixa nedrží, ale to je podle mě jediný problém, jinak to použití nevadí.
Makara ano, ovládaci panel je schovany.
kocoureksuggy v navode totiž bolo, že musia byť namontované dvierka, aby sa mohla umývacka používať. Tak som sa zlakla.
Pokračovanie k mojej umývacke
pustila som ju prvýkrát podľa pokynov, na prázdno. Potom umyla riad. A potom už nič. Tak sme teda počkali na tie dvierka, že ak jej chýbajú. Boli namontované pred týždňom. A nič. Kontaktovala som servis. A v piatok mi bol servisak, že sme dohodnuti na 10 (neboli sme) a že čo tomu teda je. Povedala som mu, čo je na displeji a na to reagoval, že jaj, no tam je vada od výroby, zlá hadica. Objedna novú a ozve sa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)